Zomerfeest op het strand? Dit gebeurt er allemaal bij Indigo

Jij hebt zin in een strandfeest in de zomer, wij zijn een kei in evenementen op het strand organiseren. Elke maand organiseert Indigo een groot feest met telkens een ander thema.

Indigo Summer Opening ‘19
Het nieuwe strandseizoen moet volgens ons elk jaar groots gevierd worden, het is namelijk maar eens per jaar zomer, oftewel: het mooiste seizoen van het jaar verdient een bijzondere inluiding. Zo hadden we op 19 april onze Indigo Summer Opening 2019, waarbij het thema, je raadt het al, SUMMER was en iedereen werd gevraagd zijn/haar mooiste zomeroutfit aan te trekken. Hebben we twee woorden voor: missie geslaagd.

Indigo Full Moon
En dan kijk je even omhoog, zie je de volle maan en sterren tegen een zomerse nacht, een fluorescerend palmblad wuift je zachtjes verkoeling toe. Je krijgt een ijskoude drank in je handen gedrukt… Op 10 mei was het tijd voor de Indigo Full Moon, een zomers feest op het strand vol neon, buckets, palmbomen, een gigantische volle maan, vuurshows, dj’s die de hele nacht de beste platen draaien. Onze Full Moon voelt echt alsof je een avond in Thailand bent.

Het Grote Jubileumfeest – 7,5 Jaar Indigo
Indigo, de beachclub waar we niet alleen zomerfeesten op het strand geven, maar waar mensen elkaar ook regelmatig het ja-woord geven, bedrijven en teams samenkomen om even een dagje vakantiegevoel te krijgen, waar ’s morgensvroeg koffie wordt gezet voor de eerste strandgangers en ’s avonds de laatste Corona’s worden opengetrokken voor levensgenieters… en nog zoveel meer. Dit seizoen bestaan we 7,5 jaar en wat ons betreft betekent het dat íedereen jarig is! Reuzenjenga, hoepelwedstrijden, een gratis BBQ, een te gekke dj-line-up… maar vooral de mensen die Indigo maken tot wat het nu is: jullie. Wat hebben we gedanst! Over 2,5 jaar doen we ’t nog eens goed over!

Indiburn
20 juli is het tijd voor Indiburn. Het meest betoverende feest van het jaar met kunstinstallaties, performances, dj’s, bands, haute frituur (zo lekker smaakte je patatje oorlog nog nooit), geheime tunnels, wonderlijke wezens… het dak gaat er soms zelfs letterlijk af. Dat wordt Indiburn. Kom je ook?

OH! SO ‘90s
Indigo’s vrolijkste, kleurrijkste zomerfeest op het strand dat je weer helemaal terugvoert naar de jaren 90. Inclusief gabberhits hier en daar, disco all night long, je allermooiste slechtste 90s-outfit (gouden leggings schaamteloos toegestaan)… wedden dat je Céline Dion nog steeds feilloos kunt meezingen? Oh, er is ook een gratis BBQ!

End of Summer
Aan al het moois komt een eind, zo ook aan het strandseizoen van 2019. Maar ook dat mag worden gevierd, want het betekent dat we weer maandenlang met de allerleukste mensen mochten doorbrengen. Daar willen we jullie allemaal voor bedanken. Kom je ook op 27 september?

Natuurlijk organiseert Indigo nog veel meer zomerfeesten op het strand. We hebben regelmatig pop-up party’s, discobingo’s, bekende evenement-organisaties die hun feesten bij ons houden (Stille Disco, Mama Africa, etc.) dus hou onze Facebook en Instagram in de gaten. We vinden het superleuk als je erbij bent!

en_GBEnglish