Upcoming Events

Wat moet je niet missen?

18 augustus.

Warehouse at the beach

Warehouse komt deze zomer weer terug naar iedereen zijn favoriete strandtent van Scheveningen, namelijk Beachclub Indigo! Onze vorige editie was helemaal uitverkocht. Zet je snel op aanwezig om op de hoogte te blijven van de kaartverkoop.

24 augustus.

Drake Night

Drake All Night Long uit de speakers! 🍾🥂
Drake drankjes ✨ Drake burgers ✨ Drake performances ✨ Drake deco ✨ Drake hairsalon ✨ Drake photobooth ✨ Drake Drake Drake en nog meer Drake ✨ We gaan 0-100 REAL QUICK!🚀

De beroemde
Indigo feestjes

Nooit meer naar huis!

Beachclub Indigo is heel goed in feestjes bouwen. Al sinds het prille begin weten nachtvlinders, paradijsvogels en doorgewinterde clubbers ons in grote getale te vinden. Wij vieren namelijk feestjes in allerlei soorten en maten! Indigo’s muziek onderscheidt zich op het Haagse strand door een gevarieerd programma neer te zetten. Van top DJ’s tot live muziekavonden met  super goede bands, bij ons passeert alles de revue. Wat wij vooral belangrijk vinden is dat het erg gezellig is en iedereen zich welkom voelt. Verwacht bij Indigo dus veel gekkigheid, oude hitjes, goede dance, leuke, originele aankleding/thema’s en af en toe een fout nummertje.
Bekijk alle feestjes op
Onze beste feestjes op een rijtje:

Full Moon

Je kijkt omhoog, ziet de volle maan en sterren tegen de zomerse nacht. Een fluor gekleurd palmblad beweegt zachtjes in de wind. Je krijgt een bucket met ijskoude drank in je handen gedrukt. “Waar heb ik mijn slippers eigenlijk gelaten?”, vraag je je af. Omringt door dansende mensen en een zee van kleine lichtjes wordt de avond langzaam een steeds grotere blur. Maar het voelt goed, heel goed zelfs. Welkom bij Indigo’s Full Moon Party.

Indiburn Festival

Voor één dag is Indigo een eigen staat. De brandende zon, nachtelijke vuren en een groots Indigo feest geïnspireerd op de sfeer van Burning Man. Welkom bij IndiBurn; een samensmelting van muziek, kunst en vermaak. Denk aan performances, kunstinstallaties, bring-your-own-food-bbq’s, muziek en avontuur. Indiburn is één grote ontdekkingsreis boordevol creatieve uitspattingen.

Indigo Live

Uitzicht op zee, de ondergaande zon, een koud biertje in je hand en spectaculaire live acts op het podium. Dat is Indigo Live, dé concertavond op het strand van Scheveningen. Ons podium is eerder bezocht door namen als My Baby, Son Mieux, Splendid en Native Young. Check onze Facebookpagina who’s next..!

Oh! So 90’s!

Wie kent ze niet, die heerlijke, nostalgische, klassieke hitjes uit de 90’s! Bij Indigo is dit een jaarlijks terugkerend, groot succes; 90’s dance classics in een goede, foute mix. Van de Hakkuh-hoek tot de Mega-blubber-powerrace. Dans!

Openlucht strandbioscoop

De zon is net ondergegaan, je linkerhand zakt in de bak met popcorn en je rechterhand heeft een ijskoud drankje vast. Op het grote scherm start een klassieke cultfilm en om je heen proberen de laatste mensen nog snel een plekje te vinden. Welkom bij Indigo’s Openlucht Strandbioscoop, ga er maar lekker voor zitten.

Contact

met Beachclub Indigo

Contactgegevens:

Algemeen:
Huisnummer +(31) 624 96 24 42

Partijen & grote reserveringen:
Laura-Lee Savoia +(31) 6 18 70 88 36
info@beachclubindigo.nl

Sollicitaties:
Dunja Kloos +(31) 6 38 38 63 53
personeel@beachclubindigo.nl

Privacyverklaring
Cookieverklaring

 

 

Routebeschrijving:

Let op! Indien u gebruik maakt van navigatie, toets dan 'Zwarte Pad 65' in i.p.v. ‘Strandweg 65’.

Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte pad en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, eindpunt van tram 1 en 9/bus 23.

Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein (betaald) aan het Zwarte pad. Ook zijn er voldoende parkeergarages in de omgeving. Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte Pad en zit in het midden van de beide looppaden naar het strand.

Openingstijden:

1 april tot 1 oktober
09:00 uur tot 01:00 uur

Adres:

Beachclub Indigo
Strandweg 65
2586 JL Den Haag

nl_NLDutch