Expeditie Robinson, Scheveningen, Indigo… dit is Expeditie Indigo!

Expeditie Robinson, Scheveningen, Indigo… tsja, dat is net even anders dan een vrijmibo of ‘casual Friday’ op je werk. Midden in de natuur, achter de duinen en vlak bij het water kan je je hart ophalen en echt even tot rust komen. Met het lekkerste eten en de ontspanning die je automatisch voelt omdat je kunt uitwaaien in een omgeving waarin jij en je collega’s normaal gesproken niet samenkomen. Nog niet helemaal overtuigd?

Van fantastische BBQ-mogelijkheden tot een duik in zee nemen en van je team écht een ervaring bieden mét ruimte voor rust tot een totaal eigen foodmarket en Expeditie Robinson Scheveningen, genaamd Expeditie Indigo. Hieronder vind je alle redenen waarom je Beachclub Indigo bij uitstek geschikt is voor een spectaculair bedrijfsuitje.

Expeditie Robinson Scheveningen: Expeditie Indigo in een notendop

Geen kantoorpand, geen BYOB (bring your own booze) en al helemaal niet zelf hoeven opruimen: als je met je collega’s op het strand staat te borrelen, activiteiten (al dan niet in teamverband) doet en met je blote voeten in het zand en met de zon op je gezicht een paar uur middenin de natuur doorbrengt, leer je je collega’s op een heel andere manier kennen. Beetje actie nodig? Oh yes, Expeditie Indigo zorgt niet alleen voor teambuilding, maar ook voor avontuur. Zelf vuur maken, boogschieten, noem maar op. Iets minder behoefte aan competitie, maar wel in voor een activiteit tijdens je bedrijfsfeest op het strand? Kom SUPPEN, maak een boottocht… er is echt voor elke wens een oplossing om te zorgen dat jullie een spectaculair bedrijfsuitje krijgen.

Je kunt BBQ’en op het strand van Scheveningen

BBQ’en is sowieso al supergezellig, laat staan op het strand! De beste koks maken de lekkerste burgers klaar, zelfs voor pescetariërs, vegetariërs en veganisten is er genoeg keuze. Die plaatjes die je normaal gesproken alleen op Instagram voorbij ziet komen (denk: buitenlucht, kampvuur, gezelligheid) zijn nu ineens werkelijkheid geworden. Precies wat je nodig hebt na een avontuur dat voelt als Expeditie Robinson, Scheveningen maakte nog nooit zo hongerig

Je kunt een duik in zee nemen

Op een onbewoond eiland vind je Expeditie Robinson, Scheveningen heeft Expeditie Indigo. Wat komt sowieso overeen? De zee!

Oké, het gaat iets verder dan ‘casual Friday’, maar als je je zwembroek of badpak meeneemt, kun je zelfs met elkaar een duik in zee nemen – en dat met je collega’s! Indigo staat ook met alle liefde met een stel SUP-boards voor je klaar waarmee je de golven (al dan niet in cursusvorm) kunt trotseren. Kortom: activiteiten in de buitenlucht, samen met al je collega’s… awesome!

Je biedt je team een ervaring

Bedrijfsfeesten zijn sowieso hartstikke gezellig, waar je ze ook houdt. Maar wanneer je voor Expeditie Robinson, Scheveningen en Indigo kiest, weet je dat je collega’s en teamgenoten een ervaring meekrijgen waar een jaar later nog over gesproken wordt. Met elkaar de deur uit en in een informele setting je collega’s beter leren kennen, terwijl de barbecue al aan staat en er vrolijke muziek uit de speakers klinkt… het lijkt wel een dag vrij (alleen word je gewoon doorbetaald, dubbel plezier).

Een bedrijfsuitje betekent bij Indigo niet dat er alleen gefeest moet of kan worden. Er is altijd ruimte voor stilte wanneer er speeches worden gehouden en zelfs wanneer er een serieuze, besloten vergadering plaatsvindt, zorgen wij er op professionele wijze voor dat de ruimte wordt afgeschermd. Zo kun je alle belangrijke zaken bespreken zonder gestoord te worden. Snacks en drankjes op tafel nodig? Geen probleem. Beamer met geluid voor een presentatie gewenst? Ook dat kan.

Er kan niks misgaan

Wist je dat we er werkelijk álles aan doen om jullie dagje survivallen a la Expeditie Robinson, Scheveningen strand en teambuilding op z’n best te laten ervaren? Ongeacht de omstandigheden, te laten slagen? We gaan letterlijk door weer en wind om jullie zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zo hebben we zelfs een keer onze hele keuken verplaatst naar een andere locatie om bij het betreffende bedrijf het Indigo-bedrijfsfeest tóch te kunnen laten doorgaan. Ondanks de storm. Gelukkig zijn dit uitzonderingen, maar als je een voorbeeld wil van hoe toegewijd we zijn, is dit vast een goed voorbeeld.

Mini-privé-foodfestival met je team!

Kom je met een grotere groep? Dan kun je kiezen uit één grote barbecue, maar ook uit verschillende keukens.

Weleens onze Street Food World Market geprobeerd? Dit is een BBQ op het strand dat je in Scheveningen nergens anders ziet dan bij ons: onze Indigo-chefs bereiden op vier verschillende tonnen wereldgerechten uit elke windstreek. Zin in Mexicaans? Wordt geregeld. Toch liever een klassieke Amerikaanse burger? Doen we. Kortom: je krijgt een echte festival-vibe. Precies wat jij en je team nodig hebben deze zomer, zeker na een dag vol Expeditie Robinson, Scheveningen wacht op jullie.

Laat het aan ons over

Geen zin om zelf na te denken, maar wil je gewoon iets gaafs neerzetten? Ook dat kan. Geef onze eventmanager Laura-Lee een paar steekwoorden en zij zorgt samen met het hele Indigo-team dat de hele avond op z’n pootjes terechtkomt.

Zoals je leest zijn er heel veel opties om uit te kiezen, als je a la Expeditie Robinson Scheveningen wil ontdekken en een hele dag op het strand wil doorbrengen. Mocht je nieuwsgierig zijn geworden en meer informatie willen over een spectaculair bedrijfsuitje bij Indigo, horen we dat graag. Je kunt ons mailen naar onze eventmanager Laura-Lee via info@beachclubindigo.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je liever

telefonisch contact?

Bel Laura op:

+31 618 708 836

Alle Indigo blogs

Organiseer Beachclub Bedrijfsfeesten die Sprankelen als een Festival

Beleef een onvergetelijk bedrijfsfeest aan de kust van Nederland bij Beachclub Indigo, waar de zon, zee en het zand samenkomen om een magische ervaring te creëren die sprankelt als een festival. Beachclub Indigo is dé plek waar je een uniek strandfestival kunt...

Zo fixt Indigo jouw coronaproof bedrijfsfeest Scheveningen

Zo fixt Indigo jouw coronaproof bedrijfsfeest Scheveningen

De maatregelen rondom het coronavirus hebben ons allemaal in de greep, zeker nu we alleen nog een coronaproof bedrijfsfeest Scheveningen kunnen organiseren. Maar hey, stilzitten doen we niet. Sterker nog, we hebben een checklist voor beginners die veilig teamuitje willen houden.

10 x originele teambuilding activiteiten bij Beachclub Indigo

10 x originele teambuilding activiteiten bij Beachclub Indigo

Je wil een bedrijfsuitje organiseren en je wil dat het mega wordt, dus hebben we een top 10 bedrijfsuitjes gemaakt. Dat hebben je team en jij wel verdiend namelijk, zeker na afgelopen jaar. Laten we bij Indigo nou een gigantische lijst van superleuke activiteiten hebben die we kunnen organiseren – daar hebben we uiteraard een lijst van gemaakt.

nl_NLDutch