Feesten in festivalstijl – Evision goes Indigo!

Wat een eer! In het begin van seizoen 2018 werden wij benaderd door een eventbureau omdat zij een bedrijfsfeest mochten organiseren voor een internationaal bedrijf met voornamelijk jonge medewerkers. Zij waren op zoek naar een strandtent met een trendy uitstraling. Onze locatie, Beachclub Indigo, sprak ze heel erg aan vanwege onze informele, buitenlandse sfeer en onze kleurrijke festivallook. Na twee telefoongesprekken was de samenwerking beklonken en beloofden we elkaar dat dit een heel bijzonder bedrijfsfeest zou worden. En dat is gelukt. Op een donderdagavond in juni stroomde Indigo vol met een grote groep jonge, enthousiaste mensen die wel van een feestje houden. Om de festivalsfeer te benadrukken hadden wij onze beroemde Street Food World Market opgebouwd en waren er op verschillende plekken in onze strandtent, verschillende dingen te doen. Zo konden de medewerkers van het bedrijf zich laten schminken door de glittermeisjes, was er een heuse dromenuitlegger aanwezig, stond er een cocktailbar en voor de sportievelingen waren er twee volleybalvelden klaargezet. Onze top DJ omlijste de avond met eerst chille en later knallende tunes. Volgens de medewerkers van Evision hadden ze nog nooit zo’n te gek bedrijfsfeest gevierd. En daar doen we het voor!

Contact

met Beachclub Indigo

Contactgegevens:

Algemeen:
Huisnummer +(31) 624 96 24 42

Partijen & grote reserveringen:
Laura-Lee Savoia +(31) 6 18 70 88 36
info@beachclubindigo.nl

Dance programmering / marketing / financiën:
Michel Varkevisser +(31) 6 28 24 23 81

michel@beachclubindigo.nl

Sollicitaties:
Sophie Zurhaar +(31) 6 38 38 63 53
personeel@beachclubindigo.nl

Privacyverklaring
Cookieverklaring

 

 

Routebeschrijving:

Let op! Indien u gebruik maakt van navigatie, toets dan 'Zwarte Pad 65' in i.p.v. ‘Strandweg 65’.

Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte pad en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, eindpunt van tram 1 en 9/bus 23.

Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein (betaald) aan het Zwarte pad. Ook zijn er voldoende parkeergarages in de omgeving. Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte Pad en zit in het midden van de beide looppaden naar het strand.

Openingstijden:

1 april tot 1 oktober
09:00 uur tot 01:00 uur

Adres:

Beachclub Indigo
Strandweg 65
2586 JL Den Haag

Postadres
Obrechtstraat 127
2517 VP Den Haag