Hierom wil je trouwen op het strand bij Beachclub Indigo: een top 10!

 

Altijd al gedroomd van trouwen op een bijzondere plek? Weg van de stadse drukte, in een niet alledaagse omgeving, waar je je eigenlijk een beetje op vakantie waant? Dan is trouwen op het strand bij Beachclub Indigo misschien wel een heel goed idee voor jullie. Een strandbruiloft onderscheidt zich van alle andere bruiloften om meerdere redenen. Een top 10 waarom trouwen bij Indigo zo populair is:

1. Officiële trouwlocatie.

Beachclub Indigo is een officiële trouwlocatie. Dit houdt in dat je je huwelijksceremonie op het strand kunt vieren en deze ook nog eens geldig is voor de wet. Het fijne van een officiële huwelijksvoltrekking op het strand is dat je je dus niet naar andere locaties hoeft te verplaatsen. Trouwen, eten, drinken, foto’s, dansen; alles kan op één plek. Scheelt tijd, geld en gedoe.

2. Wedding planner.

Naast onze prachtige locatie bieden wij jullie een eigen gastvrouw/gastheer aan. Een soort eventmanager voor je bruiloft, zodat alles op rolletjes verloopt. Hier betaal je  niks extra’s voor en hij/zij zorgt op de dag zelf voor een onbezorgde bruiloft. Heel fijn, toch?

3. Let’s go outside.

Buiten trouwen heeft iets super romantisch. Trouwen op het strand voegt daar aan toe dat je zo’n fenomenaal uitzicht hebt. Zo ver als je kunt kijken zie je zee, strand en duinen. Dit geeft een heerlijk vrij gevoel en zorgt ervoor dat jullie en jullie gasten onvermijdelijk in een soort vakantiestemming komen. Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte Pad van Scheveningen. Hier is geen boulevard, zijn geen brommers, auto’s en motoren en weinig toeristen. Dé pure strandbeleving dus!

4. Blote voeten in het zand.

Heel mooi die prachtige high heels, maar niet te doen als je er uren op moet staan. Laat staan op moet dansen. En dat is het fijne van een strandfeestje, hier gooi je na verloop van tijd je chique hakken aan de kant en ga je verder op zomerse slippertjes of zelfs op blote voeten. Het ultieme strandgevoel!

5. Special place.

Als je trouwt in een gemeentehuis dan ben je gebonden aan één ruimte voor je huwelijksceremonie. Bij onze strandtent kun je kiezen; op het strand voor de ceremonie, op het terras voor de borrel en bbq, en dan binnen eindigen voor jullie feestje. Alles op één locatie, maar toch een leuke afwisseling van plek voor de verschillende onderdelen van jullie bruiloft. Fijn, toch?!

6. Diner!

En om nog maar even bij de keuzemogelijkheden te blijven: ook voor het diner is zoveel mogelijk. Wil je een wat meer formele setting, dan kun je kiezen voor een à la carte-menu aan lange, mooi gedekte tafels. Wil je liever wat losser, meer festivalstijl, dan ga je voor een gezellige barbecue of zelfs een food market. Wij bij Indigo weten precies aan te sluiten bij jullie wensen.

7. Tijdloos

Bij een strandtent ben je niet zo strak aan tijd gebonden als bij andere locaties. Huwelijken zijn bij ons geen lopende band werk, dus wil jij trouwen bij zonsondergang, dan passen we de start van de ceremonie aan op de tijd dat de zon onder gaat die dag!

8. Looking good baby!

Als je op het strand trouwt, kunnen jullie en je gasten helemaal los met accessoires. Hoeden, zonnebrillen, waaiers of trendy parasolletjes, wat een gaaf gezicht is dit! Wij denken graag met jullie mee om jullie thema tot in de details uit te werken.

9. Kids blij. Iedereen blij.

Geef je een trouwfeest waar ook kinderen bij zijn? Dan is het strand eigenlijk de enige plek waar zowel kinderen als ouders een ontspannen dag zullen beleven. Emmertjes en schepjes mee en spelen maar! Beachclub Indigo biedt zelfs de mogelijkheid om een kindermeisje in te huren die op de kleintjes past en met de groten knutselt. Ook kinderentertainment zoals een ballonnenkunstenaar of een professioneel schminckster is een enorme aanrader.

10. Specials!

Een strandbruiloft is vaak uit te breiden met allerlei extra’s. Hoewel een strandtent op zich al een unieke plek is voor een bruiloft, biedt Beachclub Indigo nog zoveel extra mogelijkheden – onder andere door de ligging. Een oestermeisje laten rondlopen voor een verse oester bij jullie glas bubbles, kampvuurtjes her en der, een ijscoman die de toetjes komt verzorgen, een cocktailbar. Je kunt het zo gek niet bedenken. Het kan. Want het is het strand

Contact

met Beachclub Indigo

Contactgegevens:

Algemeen:
Huisnummer +(31) 624 96 24 42

Partijen & grote reserveringen:
Laura-Lee Savoia +(31) 6 18 70 88 36
info@beachclubindigo.nl

Sollicitaties:
Dunja Kloos +(31) 6 38 38 63 53
personeel@beachclubindigo.nl

Privacyverklaring
Cookieverklaring

 

 

Routebeschrijving:

Let op! Indien u gebruik maakt van navigatie, toets dan 'Zwarte Pad 65' in i.p.v. ‘Strandweg 65’.

Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte pad en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, eindpunt van tram 1 en 9/bus 23.

Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein (betaald) aan het Zwarte pad. Ook zijn er voldoende parkeergarages in de omgeving. Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte Pad en zit in het midden van de beide looppaden naar het strand.

Openingstijden:

1 april tot 1 oktober
09:00 uur tot 01:00 uur

Adres:

Beachclub Indigo
Strandweg 65
2586 JL Den Haag

nl_NLDutch