Indigo in tijden van corona – hoe doen we dat?

Blog van Beachclub Indigo

De maatregelen rondom het coronavirus hebben ons allemaal in de greep. We mochten onze deuren helaas niet openen, dus hebben we de typische Indigo tradities hartstikke gemist! Maar hey, stilzitten doen we ook niet, we hebben het terras inmiddels supermooi aangekleed, de muziek schalt uit de speakers terwijl we aan het werk zijn en met elkaar hebben we allerlei plannen bedacht om deze tijd alsnog leuk te maken. Niet alleen voor ons, natuurlijk óók voor jullie.

Indigo Burgerbus

Zo hebben we de Indigo Burgerbus in het leven geroepen. Elke week rijdt deze bus met mooi weer door Den Haag en omstreken om straten van onze sappige Indigo Burgers te voorzien, compleet met gepofte aardappel met sour cream, een side salad én voor de liefhebber een cocktail van de Caipi Boys! Muziekje erbij, iedereen in zijn/haar eigen voortuin de burger happen, en iedereen heeft toch een topavond. Wij vinden het in elk geval fantastisch om jullie op deze manier toch blij te kunnen maken, dus heb je interesse? Bel of mail ons gewoon, komen we gewoon jullie kant op!

Partijen met max. 30 man en 1,5 meter afstand

Het liefst openen we natuurlijk gewoon weer onze Beachclub Indigo deuren, maar dat gaat helaas niet zomaar. Vanaf 1 juni mogen we gelukkig wél ons terras weer open zetten, dat wordt gewoon hartstikke gezellig. Bij Beachclub Indigo weten we er zelfs in een tijd van corona een feestje van te maken met elkaar. En, ben je toevallig op zoek naar een strandclub waar je in deze tijd met 30 man een partij kan geven? Dat kan bij ons. We doen er werkelijk alles aan om de anderhalvemeter-afstandsregel in acht te nemen, zodat iedereen veilig feest kan vieren. Natuurlijk wel inclusief hapjes en drankjes, muziek en de typische Indigo-gezelligheid die je altijd bij ons kunt vinden. Hopelijk tot heeeel snel, Indigo-ers. Het wordt tijd.

Bij Beachclub Indigo kun je terecht voor al je feesten en partijen. We hebben een overzicht gemaakt van de meest voorkomende feestjes:

Contact

met Beachclub Indigo

Contactgegevens:

Algemeen:
Huisnummer +(31) 624 96 24 42

Partijen & grote reserveringen:
Laura-Lee Savoia +(31) 6 18 70 88 36
info@beachclubindigo.nl

Sollicitaties:
Dunja Kloos +(31) 6 38 38 63 53
personeel@beachclubindigo.nl

Privacyverklaring
Cookieverklaring

 

 

Routebeschrijving:

Let op! Indien u gebruik maakt van navigatie, toets dan 'Zwarte Pad 65' in i.p.v. ‘Strandweg 65’.

Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte pad en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, eindpunt van tram 1 en 9/bus 23.

Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein (betaald) aan het Zwarte pad. Ook zijn er voldoende parkeergarages in de omgeving. Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte Pad en zit in het midden van de beide looppaden naar het strand.

Openingstijden:

1 april tot 1 oktober
09:00 uur tot 01:00 uur

Adres:

Beachclub Indigo
Strandweg 65
2586 JL Den Haag

nl_NLDutch