Indigo’s Take Away!

Blog van Beachclub Indigo

Eigenlijk had de titel van dit stuk moeten luiden: ‘In de rij staan, leuker dan dit wordt het niet’, grote kans dat je dan alsnog wist dat het over onze take-away ging. Want die hebben we namelijk sinds een week of twee geopend. We gaan alleen open wanneer het weer goed genoeg is, maar dan héb je ook wel iets te pakken hoor…

Ons terras is supergezellig versierd, er staan planten en bloemetjes en wij zijn megablij dat je je ontbijt, lunch of diner bij ons komt halen. Honderd procent kans dus dat zodra je de Beachclub Indigo-gronden betreedt, wordt ontvangen met een mega big smile van iedereen.

Daarbij hebben we op de allermooiste dagen ook nog eens een livesteam-dj-boot neergezet – en dit blijven we lekker de hele zomer doen! Zo kun je én je take-away meal bij ons ophalen, en deze thuis opeten terwijl je geniet van een superchille dj line-up. Drankje erbij, wat heb je nog meer nodig? Ok, Indigo zelf misschien, maar zelfs voor gewoon een kopje koffie of een biertje kun je bij ons terecht om af te halen. Zó erg hoef je ons dus niet te missen – en wij jullie gelukkig ook niet.

Wel belangrijk om te zeggen dat we ons terras en de wachtrij-route zo hebben ingedeeld dat anderhalve meter afstand absoluut te handhaven is – maar daar hebben we natuurlijk ook jullie medewerking voor nodig. Hou je dus alsjeblieft aan de looproute wanneer je de poort door loopt, zo houden we iedereen veilig en gezond. En dat is het allerbelangrijkste. Hou onze social media in de gaten voor onze take away specials, want die komen deze zomer absoluut naar je toe! We hopen je heel snel bij ons te zien. Tot die tijd: hang in there, we can do this!

Liefs,

Team Indigo

Bij Beachclub Indigo kun je terecht voor al je feesten en partijen. We hebben een overzicht gemaakt van de meest voorkomende feestjes:

Contact

met Beachclub Indigo

Contactgegevens:

Algemeen:
Huisnummer +(31) 624 96 24 42

Partijen & grote reserveringen:
Laura-Lee Savoia +(31) 6 18 70 88 36
info@beachclubindigo.nl

Sollicitaties:
Dunja Kloos +(31) 6 38 38 63 53
personeel@beachclubindigo.nl

Privacyverklaring
Cookieverklaring

 

 

Routebeschrijving:

Let op! Indien u gebruik maakt van navigatie, toets dan 'Zwarte Pad 65' in i.p.v. ‘Strandweg 65’.

Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte pad en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, eindpunt van tram 1 en 9/bus 23.

Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein (betaald) aan het Zwarte pad. Ook zijn er voldoende parkeergarages in de omgeving. Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte Pad en zit in het midden van de beide looppaden naar het strand.

Openingstijden:

1 april tot 1 oktober
09:00 uur tot 01:00 uur

Adres:

Beachclub Indigo
Strandweg 65
2586 JL Den Haag

nl_NLDutch