Leukste strandtent Scheveningen is de plek voor jou

Soms wil je op vakantie – en in deze tijd is vakantie in eigen land (met als vaste plek een strandtent Scheveningen) de beste optie voor je. Scheveningen biedt zon, zee en strand en een hele hoop reuring, zeker in de lente en zomer. Op onze boulevard staan ijs- en kibbelingkramen, draaimolens en nog veel meer. Je ziet jong en oud heerlijk rondslenteren, een paar skateboarders trucjes doen en zo nu en dan een surfer voorbijfietsen. Maar, de állermooiste plek in Scheveningen ligt een beetje verborgen: het Zwarte Pad. 

Het Zwarte Pad bestaat al jaren en is de verborgen parel van onze stad waar vooral locals op af komen. Elke strandtent op het Zwarte Pad heeft z’n eigen karakter. Bij de één kun je uitstekend eten en relaxen, de ander geeft vooral booming feesten en is ster in baco’s schenken. 

Feestjes of minifestivals?

‘Wat voor strandtent Scheveningen is Beachclub Indigo dan eigenlijk?’ vraag je je ongetwijfeld af. Nou, wij vallen overal precies tussenin en ook weer helemaal niet. Bij Beachclub Indigo zijn we inderdaad een ster in feestjes geven, maar altijd met onze eigen draai. Onze feesten lijken meer op mini-festivals: geweldige deco (veel hebben we met de hand gemaakt), een dj-boot waarin de dj echt in een doormidden gezaagde boot zijn of haar platen staat te draaien en ons personeel draagt de mooiste themakostuums. Onze feestgangers trouwens ook vaak! Vandaar het festivalgehalte. Tel daar gepaste snacks en verschillende muziekstijlen per zaal bij op en je hebt de basisingrediënten. De rest is het geheim van de chef, uiteraard. 

Een dag Beachclub Indigo

Als je een idee wil krijgen van hoe een dagje bij Beachclub Indigo is: alsof je op vakantie bent in het buitenland, maar dan in Scheveningen. Echt. We horen zó vaak van onze gasten dat Indigo als strandtent Scheveningen één van de zeldzame plekken is waar je echt het gevoel hebt eventjes weg te zijn. Wij denken oprecht dat dat komt door ons vrolijke, uitgelaten personeel, onze topnotch muzieklijsten die door de speakers klinken en onze bijzondere menukaart. Wij houden van anders zijn: als alles nét even niet is hoe je het zou verwachten, zijn wij fan. Misschien dat onze strandtent daarom ook wel zo populair is: je weet nooit echt wat je moet verwachten. 

Over het decor kunnen we ook nog wel een woordje kwijt. Afgelopen winter hebben we voor komend seizoen namelijk flink geklust aan ons interieur én exterieur. Zo hebben we een geheel vernieuwde buitenbar en zijn we door die verbouwing één van de eersten als strandtent Scheveningen die een duinwatertap heeft lopen omdat we flink aan het verduurzamen zijn (vandaar onze Green Key GOLD onderscheiding). Verder hebben we een aantal nieuwe banken aangeschaft, leuke, kleurige stoelen die top zitten en doen sinds afgelopen week onze fakkels het ook weer. Als dat geen sfeer is… 

Kortom: ben je op zoek naar een strandtent, Scheveningen is je place to go. Zoek ons dan ook vooral op wanneer je besluit het Zwarte Pad eens te gaan ontdekken. We beloven dat we je niet teleurstellen. Wedden dat je je volgende vakantie elke dag bij ons te vinden bent? Op naar de zomer! Het wordt een mooie. 

Heb je liever

telefonisch contact?

Bel Laura op:

+31 618 708 836

Alle Indigo blogs

Zo fixt Indigo jouw coronaproof bedrijfsfeest Scheveningen

Zo fixt Indigo jouw coronaproof bedrijfsfeest Scheveningen

De maatregelen rondom het coronavirus hebben ons allemaal in de greep, zeker nu we alleen nog een coronaproof bedrijfsfeest Scheveningen kunnen organiseren. Maar hey, stilzitten doen we niet. Sterker nog, we hebben een checklist voor beginners die veilig teamuitje willen houden.

10 x originele teambuilding activiteiten bij Beachclub Indigo

10 x originele teambuilding activiteiten bij Beachclub Indigo

Je wil een bedrijfsuitje organiseren en je wil dat het mega wordt, dus hebben we een top 10 bedrijfsuitjes gemaakt. Dat hebben je team en jij wel verdiend namelijk, zeker na afgelopen jaar. Laten we bij Indigo nou een gigantische lijst van superleuke activiteiten hebben die we kunnen organiseren – daar hebben we uiteraard een lijst van gemaakt.

Trouwen aan het strand: 3 belangrijke adviezen

Trouwen aan het strand: 3 belangrijke adviezen

Allereerst: van harte gefeliciteerd met jullie verloving! Nu gaat het echte werk beginnen: de bruiloft plannen. Omdat Beachclub Indigo inmiddels al tien jaar volwaardig meedraait als trouwlocatie, hebben we in de loop der tijd enorm veel kennis opgedaan.

nl_NLDutch