Love & Marriage bij Beachclub Indigo

Dat het strand een heel speciale plek is, hoef je ons niet te vertellen, ha! Maar dat het strand ook steeds populairder wordt om te trouwen is iets van de laatste jaren. Het aantal strandhuwelijken neemt per jaar enorm toe. Dat merkt de trouwbranche maar wij ook! Dit jaar mochten wij 10 (!) bruiloften verzorgen. Wat een eer! Alle stellen waren compleet verschillend en zo ook hun wensen en dus bruiloften. En wat hebben wij er van genoten. En zij ook! Trouwen op het strand doe je omdat je houdt van het unieke strandgevoel. Bij Beachclub Indigo zorgen wij ervoor dat je je, tijdens je trouwfeest, in het buitenland waant waardoor jullie gasten het gevoel krijgen even op vakantie te zijn. En wie wil dat gevoel nu niet?!

Bij Indigo kun je je bruiloft vieren op de manier die bij jullie past; inclusief ceremonie met de voetjes in het zand, met borrel en intiem diner aan lange tafels of alleen een groot feest met een top dj of band. Voor ieder wat wils en aan ons om samen met het aanstaande bruidspaar en hun ceremoniemeesters een prachtige dag te organiseren die helemaal klopt.
Wat wij in ieder geval kunnen beloven is dat het bijzonder wordt, een dag om nooit te vergeten. Wij zorgen ervoor dat alle mooi aangekleed is, er staan overal verse wilde bloemen, in de avond brandt er een zee van vlammetjes en als extra service brengen wij jullie aan het einde van jullie dag of avond met onze jeep, volgeladen met kussens, over het strand naar jullie taxi of hotel.

Mail ons maar voor meer informatie: events@beachclubindigo.nl

nl_NLDutch