Op zoek naar een actief teamuitje? Dit zijn de 3 belangrijkste tips

Na een rustige winter mag er wel weer wat leven in de brouwerij. Tijd voor een actief teamuitje met je bedrijf. De frisse lucht in, het strand op en een portie actie erbij: teamuitjes hoeven echt niet saai of altijd maar hetzelfde de zijn – en als er een is die dat weet, zijn wij het wel. Dus of je je collega’s nou een onvergetelijke dag bij ons bezorgt of ergens anders, hieronder de drie allerbelangrijkste tips voor een geslaagde dag.

1.Stel jezelf de vraag: wie heb je nou echt voor je?

Mensen verschillen en iedereen heeft zijn/haar eigen sterke en zwakkere punten. Dit wordt tijdens een actief teamuitje weleens over het hoofd gezien. Misschien zit Petra helemaal niet te wachten op een volleybaltoernooi omdat ze simpelweg geen sportfan is, maar slaat Kees van accountancy het ene na het andere punt binnen. En wie zegt dat Robin zin heeft om cocktails te shaken als ‘ie een rij SUP-planken ziet staan? Ons advies: kijk naar wat voor mensen je in je team hebt en geef ze een keuze uit verschillende activiteiten. Zo zet je je mensen echt in het zonnetje – en dat komt de sfeer alleen maar ten goede. Uiteraard heeft Indigo een hartstikke groot aanbod en kunnen we op maat gemaakte pakketten samenstellen, van survivallen tot kookles en van een workshop creatief schrijven tot powerkiten.

2.Reserveer genoeg tijd voor optimale ontspanning

Een actief teamuitje is top: collega’s leren elkaar beter én op een andere manier kennen en er zijn weinig manieren om op zo’n leuke wijze aan teambuilding te doen. Dat gezegd hebbende: wie hard werkt, wordt beloond – althans, dat is wel de bedoeling. Natuurlijk is een drankje of twee na het dagdeel met activiteiten belangrijk. Maar, we moeten het zeggen: de echt gouden momenten ontstaan tijdens een uitgebreide borrel met buffet. Eten en drinken, muziek en gezelligheid, een ongekend uitzicht op zee… je geeft je team meer dan een teamuitje, je geeft ze het gevoel alsof ze echt even uit de dagelijkse sleur stappen. Enne… wie had ooit gedacht dat Ralph van receptie zo goed kon zingen?

3.Privacy!

De laatste tip is er een met informatie die vaak over het hoofd wordt gezien bij een actief teamuitje. Omdat de focus vooral ligt op een dagje uit, worden details als privacy nog weleens vergeten. Wat we daarmee bedoelen? Simpel: zorg dat je medewerkers écht met elkaar kan zijn, zonder ruis van buitenaf. Bij Indigo hebben we de strandtent bijvoorbeeld zo ingedeeld, dat elk deel apart (of samen) af te huren is – afhankelijk van je wensen. Zo weet je zeker dat andere gasten zich niet zomaar met jullie groep mengen en kunnen, als nodig, vertrouwelijke zaken ook zonder problemen worden besproken. Sterker nog: als het tijd is voor een speech of presentatie, hebben wij de middelen in huis om alles op rolletjes te laten verlopen – van microfoon tot beamer.

Bovenstaande tips zijn er natuurlijk maar een paar, maar wat ons betreft onmisbaar om in acht te nemen bij een actief teamuitje. Heb je vragen, wensen of ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden? Stuur onze eventmanager Laura-Lee een e-mail op info@beachclubindigo.nl en ze neemt snel contact met je op. Wij wensen je alvast veel plezier met de voorbereidingen!

Heb je liever

telefonisch contact?

Bel Laura op:

+31 618 708 836

Alle Indigo blogs

Zo fixt Indigo jouw coronaproof bedrijfsfeest Scheveningen

Zo fixt Indigo jouw coronaproof bedrijfsfeest Scheveningen

De maatregelen rondom het coronavirus hebben ons allemaal in de greep, zeker nu we alleen nog een coronaproof bedrijfsfeest Scheveningen kunnen organiseren. Maar hey, stilzitten doen we niet. Sterker nog, we hebben een checklist voor beginners die veilig teamuitje willen houden.

10 x originele teambuilding activiteiten bij Beachclub Indigo

10 x originele teambuilding activiteiten bij Beachclub Indigo

Je wil een bedrijfsuitje organiseren en je wil dat het mega wordt, dus hebben we een top 10 bedrijfsuitjes gemaakt. Dat hebben je team en jij wel verdiend namelijk, zeker na afgelopen jaar. Laten we bij Indigo nou een gigantische lijst van superleuke activiteiten hebben die we kunnen organiseren – daar hebben we uiteraard een lijst van gemaakt.

Trouwen aan het strand: 3 belangrijke adviezen

Trouwen aan het strand: 3 belangrijke adviezen

Allereerst: van harte gefeliciteerd met jullie verloving! Nu gaat het echte werk beginnen: de bruiloft plannen. Omdat Beachclub Indigo inmiddels al tien jaar volwaardig meedraait als trouwlocatie, hebben we in de loop der tijd enorm veel kennis opgedaan.

nl_NLDutch