Een gegrild visje op de bbq

en een glas koude rosé in je hand

Het strand en barbecueën zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een BBQ op het strand is de perfecte manier om als groot gezelschap samen te eten. Heel zomers, gezellig en sfeerverhogend. Aan ieders smaak en wensen hebben wij gedacht; een vers visje, een mooi stuk vlees of funky veggie food. Al onze BBQ’s zijn tot in de puntjes verzorgd met een smaakvol aangekleed buffet. Je kunt je feestelijke gelegenheid beginnen of afsluiten met een barbecue, wat voor jullie het beste werkt.

Food Market

Willen jullie een keer echt iets bijzonders? Iets waar iedereen nog lang over napraat? Kies dan voor onze, inmiddels beroemde, Street Food World Market. Eten in festivalstijl; vier marktkraampjes vertegenwoordigen elk een land, onze chefs bereiden op barbecue-tonnen wereldse gerechtjes. Een unieke beleving voor alle zintuigen!

Grill-It-Yourself-BBQ

Voor gezelschappen van minder dan 20 personen bieden wij de Grill-It-Yourself-Barbecue aan. Van ons krijg je al het lekkers maar jullie mogen zelf op kleine tafelbarbecues jullie overheerlijke vlees, vis en groenten bereiden. Heel leuk om samen lekker bezig te zijn.

Strandactiviteiten

Willen jullie voorafgaand aan jullie barbecue samen iets leuks doen, dan denken wij graag met jullie mee over een gezellige strandactiviteit. Wat dachten jullie van powerkiten, bubble footbal of Expeditie Indigo? Een combinatie van activiteiten is ook mogelijk; bijvoorbeeld beachvolleybal en daarna een cocktailworkshop. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Muziek!

Na de barbecue lekker dansen? Beachclub Indigo houdt van muziek. Heel veel. Fijne beachy tunes, gezellige disco, oude hitjes, goede dance en soms een guilty pleasure. Heerlijk. Wij werken nauw samen met professionele DJ’s die gegarandeerd de voetjes van de vloer krijgen. Ook een band die live muziek speelt kunnen we voor jullie regelen. Samen met jullie selecteren we wat het beste past bij jullie feest.

Drinks

Natuurlijk hoort bij een stukje gegrild eten een heerlijk koud drankje. Wat dacht je van jullie bbq beginnen met een cocktail uit een verse kokosnoot of een bruisend glas prosecco? Afhankelijk van het soort gezelschap dat jullie zijn, zullen wij jullie adviseren over de drank opties zoals open bar, drinken op nacalculatie of een combinatie van beiden. De heerlijkste koude biertjes en wijntjes serveren we sowieso bij Indigo.

Exclusief

Voor jou barbecue reserveren wij graag een exclusief gedeelte van Beachclub Indigo, zodat jullie ongestoord een heerlijke dag kunnen ervaren samen. Ons zijterras met houten buiten-barretje, leent zich uitstekend voor jullie bbq met borrel of feest. Wil je graag met jullie gezelschap optimale privacy? Wij bieden ook de mogelijkheid om onze strandtent exclusief af te huren.

Indigo Sfeer

Beachclub Indigo staat voor: je welkom voelen, vrolijkheid, creativiteit, enthousiasme, warmte & een persoonlijke benadering. Wij verzorgen met veel liefde en toewijding jullie perfecte middag of avond. Dit komt overal in terug: aankleding, sfeer, gevoel en ons food & drinks aanbod. Alles afgestemd op uw wensen en aangesloten bij de sfeer die u voor ogen heeft. Op maat gemaakt door een energiek, blij, professioneel, in-mogelijkheden-denkend team en met een eigen Indigo touch!

Contact

met Beachclub Indigo

Contactgegevens:

Algemeen:
Huisnummer +(31) 624 96 24 42

Partijen & grote reserveringen:
Laura-Lee Savoia +(31) 6 18 70 88 36
info@beachclubindigo.nl

Sollicitaties:
Dunja Kloos +(31) 6 38 38 63 53
personeel@beachclubindigo.nl

Privacyverklaring
Cookieverklaring

 

 

Routebeschrijving:

Let op! Indien u gebruik maakt van navigatie, toets dan 'Zwarte Pad 65' in i.p.v. ‘Strandweg 65’.

Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte pad en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, eindpunt van tram 1 en 9/bus 23.

Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein (betaald) aan het Zwarte pad. Ook zijn er voldoende parkeergarages in de omgeving. Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte Pad en zit in het midden van de beide looppaden naar het strand.

Openingstijden:

1 april tot 1 oktober
09:00 uur tot 01:00 uur

Adres:

Beachclub Indigo
Strandweg 65
2586 JL Den Haag

nl_NLDutch