Beste bedrijfsfeest

Dat je ooit hebt gepland!

Teambuilding, een jubileum of het jaarlijkse zomerfeest met uw bedrijf; daarvoor moet u bij Beachclub Indigo zijn! Wij bieden tal van unieke strandactiviteiten aan die u kunt combineren met een lekkere borrel of barbecue. En wat dacht u van onze Street Food World Market? Dit is dineren in festivalstijl. Hier zullen uw medewerkers en collega’s nog lang over napraten. Vraag snel een vrijblijvende offerte aan.

Specials

Een bedrijfsfeest op het strand vráágt om een thema. Crazy summer, Bohemian Style, Pineapple Party, Colors & Flowers, alles kan. Dit is hét moment om die onopvallende collega uit de tent te lokken. Wij denken graag mee over de aankleding van jullie feest.
Wat wij ook graag nog even willen noemen is ons brede assortiment aan extra’s waarmee je je bedrijfsfeest écht opleukt tot het niveau: ‘ dat-feest-was-echt-niet-normaal-gaaf’. Denk aan danseressen, een complimentenbar, een oesterman-/meisje of Lady Champagne? You name it, wij fixen het!

Food Market

Willen jullie een keer echt iets bijzonders? Iets waar jullie medewerkers of collega’s nog lang over na zullen praten? Kies dan voor onze, inmiddels beroemde, Street Food World Market. Eten in festivalstijl; vier marktkraampjes vertegenwoordigen elk een land, onze chefs bereiden op barbecue-tonnen wereldse gerechtjes. Een unieke beleving voor alle zintuigen!

Strandactiviteiten

Willen jullie voorafgaand aan jullie bedrijfsfeest samen iets leuks doen, dan denken wij graag met jullie mee over een gezellige strandactiviteit. Wat dachten jullie van powerkiten, bubble footbal of Expeditie Indigo? Een combinatie van activiteiten is ook mogelijk; bijvoorbeeld beachvolleybal en daarna een bier-/wijnproeverij of cocktailworkshop. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Muziek

Beachclub Indigo houdt van muziek. Heel veel. Fijne beachy tunes, gezellige disco, oude hitjes, goede dance en soms een guilty pleasure. Heerlijk. Wij werken nauw samen met professionele DJ’s die gegarandeerd de voetjes van de vloer krijgen. U kunt met hen u eigen eigen muziekstijl voor uw feest bepalen. Van live muziek wordt iedereen ook HEEL blij. U kunt uw eigen band uitkiezen, maar zoekt u iets bijzonders of specifieks, dan kennen wij de leukste bands in de wijde omtrek. Wij selecteren samen met u wat het beste past bij uw feest.

Uniek

Waarom je eigenlijk echt moet komen!

Vrijheid

Het is dé trend om buiten de muren van het kantoorpand te treden voor een bedrijfsfeest. En waar kun je dan beter zijn dan op het strand, bij Beachclub Indigo. Het strand is de ultieme plek om te ontspannen. Even geen computers, bureaus en files maar de ruisende zee, oneindig uitzicht en een tropische buitenbar. Bij Indigo kom je even helemaal los van deadlines en is het enige waar je je druk om maakt, wanneer je je volgende drankje gaat bestellen.

Food & Drinks

Een BBQ op het strand is de perfecte manier om als groot gezelschap samen te eten. Aan ieders smaak en wensen hebben wij gedacht; een vers visje, een mooi stuk vlees of funky veggie food. Al onze BBQ’s zijn tot in de puntjes verzorgd met een smaakvol aangekleed buffet. De keuken van Indigo kenmerkt zich door haar klassieke gerechten met een eigenwijze twist. Ook jullie bedrijfsborrel verzorgen wij graag; denk aan de speciale-biertjes-bar, een cocktail uit een verse kokosnoot of een goed glas lichte, koude rosé. Bestel hierbij een van onze platters met overheerlijke fingerfood en jullie dag kan niet meer stuk.

Exclusief

Een teamdag zorgt ervoor dat de onderlinge band tussen collega’s sterk blijft. Plezier maken en weer bijpraten met elkaar is belangrijk voor de teamspirit. Wij reserveren graag een exclusief gedeelte van Beachclub Indigo voor jullie bedrijf, zodat jullie ongestoord een heerlijke dag kunnen ervaren samen. Ons zijterras met houten buiten-barretje, leent zich uitstekend voor jullie bedrijfsborrel, bbq of feest. Wil je graag met jullie gezelschap optimale privacy? Wij bieden ook de mogelijkheid om onze strandtent exclusief af te huren.

Indigo sfeer

Beachclub Indigo staat voor: je welkom voelen, vrolijkheid, creativiteit, enthousiasme, warmte & een persoonlijke benadering. Wij verzorgen met veel liefde en toewijding uw perfecte bedrijfsfeest of teamuitje. Dit komt overal in terug: aankleding, sfeer, gevoel en ons food & drinks aanbod. Alles afgestemd op uw wensen en aangesloten bij de sfeer die u voor ogen heeft. Op maat gemaakt door een energiek, blij, professioneel, in-mogelijkheden-denkend team en met een eigen Indigo touch!

Contact

met Beachclub Indigo

Contactgegevens:

Algemeen:
Huisnummer +(31) 624 96 24 42

Partijen & grote reserveringen:
Laura-Lee Savoia +(31) 6 18 70 88 36
info@beachclubindigo.nl

Sollicitaties:
Dunja Kloos +(31) 6 38 38 63 53
personeel@beachclubindigo.nl

Privacyverklaring
Cookieverklaring

 

 

Routebeschrijving:

Let op! Indien u gebruik maakt van navigatie, toets dan 'Zwarte Pad 65' in i.p.v. ‘Strandweg 65’.

Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte pad en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, eindpunt van tram 1 en 9/bus 23.

Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein (betaald) aan het Zwarte pad. Ook zijn er voldoende parkeergarages in de omgeving. Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte Pad en zit in het midden van de beide looppaden naar het strand.

Openingstijden:

1 april tot 1 oktober
09:00 uur tot 01:00 uur

Adres:

Beachclub Indigo
Strandweg 65
2586 JL Den Haag

nl_NLDutch