Drank en happen voor een studentenprijsje

beter gaat het niet worden

Studenten hebben een bijzondere plek in ons Indigo hartje. Wij heten jullie dan ook van harte welkom bij ons. Wil je er zomaar even tussenuit met je jaarclub of wil je meer luxe want je bent op weg naar een gala; voor elke studentengelegenheid en portemonnee bieden wij mooie mogelijkheden. Wherever you go, go Indigo!

Food & Drinks

Speciaal voor studenten bieden wij een aantal arrangementen aan waarbij eten & drinken voor een vaste prijs per persoon worden aangeboden. Je kunt kiezen uit een heerlijke Student Beach BBQ, zittend dineren met een Sit Down Menu, een gezellig informeel Walking Diner of gewoon 1 hoofdgerecht. Dit alles in combinatie met een onbeperkt drankpakket. Wel zo makkelijk, want op deze manier weet je van tevoren precies waar je financieel aan toe bent.

Indigo Sfeer

Beachclub Indigo ligt aan het hipste gedeelte van het Scheveningse strand; het Zwarte Pad. Buiten dat het hier heerlijk rustig kan zijn, want weinig toeristen, weten we hier in de avonduren ook een goed feestje te bouwen. Wat zowel overdag als ‘s avonds onmiskenbaar Indigo is, is de ontspannen, festival-achtige, hippiesfeer. Kom het maar gewoon ervaren en je wil nooit meer naar huis.

Strandactiviteiten

Willen jullie, naast eten en drinken ook samen iets leuks doen, dan denken wij graag met jullie mee over een gezellige strandactiviteit. Wat dachten jullie van een potje volleyballen, powerkiten, of bubble footbal? Een combinatie van activiteiten is ook mogelijk; bijvoorbeeld beachvolleybal en daarna een bier-/wijnproeverij of cocktailworkshop. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Muziek!

Na de het eten lekker dansen? Beachclub Indigo houdt van muziek. Heel veel. Fijne beachy tunes, gezellige disco, oude hitjes, goede dance en soms een guilty pleasure. Heerlijk. Wij werken nauw samen met professionele DJ’s die gegarandeerd de hele club aan het dansen krijgen. Ook een band die live muziek speelt kunnen we voor jullie regelen, we selecteren samen wat het beste past bij jullie feest.

Exclusief

Voor jullie studentenfeest reserveren wij graag een exclusief gedeelte van Beachclub Indigo, zodat jullie ongestoord een heerlijke dag kunnen ervaren samen. Ons zijterras met houten buiten-barretje, leent zich uitstekend voor jullie bbq met borrel of feest. Wil je graag met jullie gezelschap optimale privacy? Wij bieden ook de mogelijkheid om onze strandtent exclusief af te huren.

Contact

met Beachclub Indigo

Contactgegevens:

Algemeen:
Huisnummer +(31) 624 96 24 42

Partijen & grote reserveringen:
Eva Wiewel +(31) 6 18 70 88 36

info@beachclubindigo.nl

Dance programmering / marketing / financiën:
Michel Varkevisser +(31) 6 28 24 23 81

michel@beachclubindigo.nl

Sollicitaties:
Carlijn de Bruine +(31) 624 96 24 42

personeel@beachclubindigo.nl

Privacyverklaring
Cookieverklaring

 

 

 

Routebeschrijving:

Let op! Indien u gebruik maakt van navigatie, toets dan 'Zwarte Pad 65' in i.p.v. ‘Strandweg 65’.

Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte pad en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, eindpunt van tram 1 en 9/bus 23.

Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein (betaald) aan het Zwarte pad. Ook zijn er voldoende parkeergarages in de omgeving. Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte Pad en zit in het midden van de beide looppaden naar het strand.

Openingstijden:

1 april tot 1 oktober
09:00 uur tot 01:00 uur

Adres:

Beachclub Indigo
Strandweg 65
2586 JL Den Haag

Postadres
Obrechtstraat 127
2517 VP Den Haag

 

 

Pin It on Pinterest