Het beste teamuitje

dat je ooit hebt gepland!

Teambuilding, een vergadering of het jaarlijkse, informele moment om even met je team of afdeling samen te komen en te ontspannen; daarvoor moet u bij Beachclub Indigo zijn! Wij bieden tal van unieke strandactiviteiten aan die u kunt combineren met een gezonde lunch, een lekkere borrel of een barbecue. En wat dacht u van onze Street Food World Market? Dit is dineren in festivalstijl. Hier zullen uw medewerkers en collega’s nog lang over napraten. Vraag snel een vrijblijvende offerte aan.

Specials

Wilt u het noodzakelijke met het aangename combineren? Dan is het een heel goed idee om dat op het strand te doen. Wij denken graag met u mee over een all-in arrangement zodat u een constructieve en ontspannen dag op het strand kunt hebben met uw afdeling. Alles wat u nodig heeft voor uw vergadering of presentatie hebben wij in huis of regelen wij voor u: een beamer, flip-over, microfoon en de hele dag door verse koffie, thee en fruit. Wij ontzorgen u volledig zodat u een geslaagde dag heeft met uw team.

Food Market

Willen jullie een keer echt iets bijzonders? De dag afsluiten met overheerlijk eten maar dan anders dan die zomerse BBQ? Iets waar jullie medewerkers of collega’s nog lang over na zullen praten? Kies dan voor onze, inmiddels beroemde, Street Food World Market. Eten in festivalstijl; vier marktkraampjes vertegenwoordigen elk een land, onze chefs bereiden op barbecue-tonnen wereldse gerechtjes. Een unieke beleving voor alle zintuigen!

Strandactiviteiten

Indigo heeft al meer dat 10 jaar ervaring met het organiseren van teambuildingsdagen. Willen jullie tijdens jullie teamuitje samen iets leuks doen, dan denken wij graag met jullie mee over een gezellige strandactiviteit. Wat dachten jullie van powerkiten, bubble footbal of expeditie Indigo? Een combinatie van activiteiten is ook mogelijk; bijvoorbeeld beachvolleybal en daarna een cocktailworkshop. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden

Muziek!

Beachclub Indigo houdt van muziek. Heel veel. Tijdens uw teamuitje spelen fijne beachy tunes op de achtergrond terwijl u met uw collega’s geniet van een uitgebreide lunch. Heerlijk. En op de momenten dat u graag de aandacht wilt voor een speech of stilte tijdens de vergadering, dan zetten wij de muziek uiteraard even voor u uit. Wilt u een echt feest? Dan hebben wij de beste, professionele DJ’s in de aanbieding die gegarandeerd de voetjes van de vloer krijgen. U kunt met hen u eigen eigen muziekstijl voor uw feest bepalen.

Vrijheid

Het is dé trend om buiten de muren van het kantoorpand te treden voor een teamuitje. En waar kun je dan beter zijn dan op het strand, bij Beachclub Indigo. Het strand is de ultieme plek om te ontspannen. Even geen computers, bureaus en files maar de ruisende zee, oneindig uitzicht en een tropische buitenbar. Bij Indigo kom je even helemaal los van deadlines en is het enige waar je je druk om maakt, wanneer je je volgende drankje gaat bestellen.

Food & Drinks

Een BBQ op het strand is de perfecte manier om als groot gezelschap samen te eten. Aan ieders smaak en wensen hebben wij gedacht; een vers visje, een mooi stuk vlees of funky veggie food. Al onze BBQ’s zijn tot in de puntjes verzorgd met een smaakvol aangekleed buffet. De keuken van Indigo kenmerkt zich door haar klassieke gerechten met een eigenwijze twist. Ook jullie bedrijfsborrel verzorgen wij graag; denk aan de speciaal-biertjes, een cocktail uit een verse kokosnoot of een goed glas lichte, koude rosé. Bestel hierbij een van onze platters met overheerlijke fingerfood en jullie dag kan niet meer stuk.

Exclusief

Een teamdag zorgt ervoor dat de onderlinge band tussen collega’s sterk blijft. Plezier maken en weer bijpraten met elkaar is belangrijk voor de teamspirit. Wij reserveren graag een exclusief gedeelte van Beachclub Indigo voor jullie bedrijf, zodat jullie ongestoord een heerlijke dag kunnen ervaren samen. Ons zijterras met houten buiten-barretje, leent zich uitstekend voor jullie bedrijfsborrel, bbq of feest. Wil je graag met jullie gezelschap optimale privacy en zijn jullie met een groot gezelschap? Wij bieden ook de mogelijkheid om onze strandtent exclusief af te huren.

Indigo Sfeer

Beachclub Indigo staat voor: je welkom voelen, vrolijkheid, creativiteit, enthousiasme, warmte & een persoonlijke benadering. Wij verzorgen met veel liefde en toewijding uw perfecte teamuitje. Dit komt overal in terug: aankleding, sfeer, gevoel en ons food & drinks aanbod. Alles afgestemd op uw wensen en aangesloten bij de sfeer die u voor ogen heeft. Op maat gemaakt door een energiek, blij, professioneel, in-mogelijkheden-denkend team en met een eigen Indigo touch!

Contact

met Beachclub Indigo

Contactgegevens:

Algemeen:
Huisnummer +(31) 624 96 24 42

Partijen & grote reserveringen:
Laura-Lee Savoia +(31) 6 18 70 88 36
info@beachclubindigo.nl

Sollicitaties:
Dunja Kloos +(31) 6 38 38 63 53
personeel@beachclubindigo.nl

Privacyverklaring
Cookieverklaring

 

 

Routebeschrijving:

Let op! Indien u gebruik maakt van navigatie, toets dan 'Zwarte Pad 65' in i.p.v. ‘Strandweg 65’.

Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte pad en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, eindpunt van tram 1 en 9/bus 23.

Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein (betaald) aan het Zwarte pad. Ook zijn er voldoende parkeergarages in de omgeving. Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte Pad en zit in het midden van de beide looppaden naar het strand.

Openingstijden:

1 april tot 1 oktober
09:00 uur tot 01:00 uur

Adres:

Beachclub Indigo
Strandweg 65
2586 JL Den Haag

nl_NLDutch