Een bijzondere bruiloft

Net even anders

Wat leuk dat jullie aan Beachclub Indigo denken voor jullie trouwfeest! Wij vinden het een grote eer om jullie te mogen ontvangen in ons strandpaviljoen voor deze bijzondere dag. Trouwen bij Indigo doen jullie omdat jullie houden van het echte strandgevoel. Wij willen dat jullie en jullie gasten zich in het buitenland wanen, het ultieme gevoel van vakantie! Wij maken van jullie droom werkelijkheid, dus laat je verrassen door onze unieke Indigo sfeer!

Trouwen met een gouden randje

Indigo durft anders te zijn dan de rest, met onze natuurlijke look voelt je hier de ongedwongen, vrolijke sfeer. Dineren kan hier heel fijn met je voeten in het zand. En met slecht weer kun je binnen ook heel lekker zitten bij onze haard met kussens.

Speciaal in thema

Als je op het strand trouwt, kunnen jullie en je gasten je helemaal laten gaan met accessoires. Hoeden, zonnebrillen, waaiers of trendy parasolletjes, wat een gaaf gezicht is dit! Wij denken graag met jullie mee om jullie thema tot in de details uit te werken. Een strandbruiloft is ook uit te breiden met allerlei extra’s. Denk aan; Een prachtige dame verkleed als ‘Levend Ijsje’. paradeert gezellig tussen jullie door, een stoere Oesterman, een Candy Girl of Cocktailbar. Je kunt het zo gek niet bedenken!

Eten in festivalstijl

En om nog maar even bij de keuzemogelijkheden te blijven: ook voor het diner is zoveel mogelijk. Wil je een wat meer formele setting, dan kun je kiezen voor een 3 gangen diner aan lange, mooi gedekte tafels. Wil je liever wat losser, meer festivalstijl, dan ga je voor een gezellige barbecue of voor onze unieke Street Food World Market. Deze food market bestaat uit, volledig in thema aangeklede, marktkramen die ieder een land of werelddeel vertegenwoordigen. Beachclub Indigo neemt jullie mee op reis, werelds eten op het strand!

Het feest!

En wat maakt jullie huwelijksdag compleet? Juist. Muziek. Muziek roept herinneringen op en dat is precies wat je op jullie feest wil. Dat nummer tijdens de eerste kus. Het liedje van jullie mooiste vakantie, jullie middelbare schooltijd…Onze professionele DJ’s sluiten volledig aan bij jullie wensen. Achter de schermen bij Indigo staat er een professioneel muzikaal team klaar die voor jullie gelegenheid jullie muziek-wensen kan vervullen.

Jouw mooiste dag

Waar je al je leven lang van droomt

Persoonlijk

Trouwen is een heel bijzondere gebeurtenis. Jullie willen een goed en vertrouwd gevoel krijgen bij het organiseren hiervan. En terecht. Ik, Laura-Lee, ben tijdens het gehele traject jullie vaste contactpersoon. Hebben jullie leuke ideeën of vragen waar je direct antwoord op wilt hebben, jullie mogen mij te allen tijde bellen of mailen. Ik help jullie graag jullie persoonlijke wensen te verwezenlijken. Het moet de mooiste dag uit jullie leven worden, toch?

Officiële trouwlocatie

Beachclub Indigo is een officiële trouwlocatie! U hoeft zelf niets meer te regelen, de gehele dag kan bij ons georganiseerd worden. Met ruim tien jaar ervaring in het organiseren en verzorgen van huwelijken maken we er, samen met jullie, een dag van om nooit te vergeten.

Vakantie sfeer

Altijd al in het zonnige buitenland willen trouwen? Indigo onderscheidt zich door haar kleurrijke, zomerse uitstraling en geeft u het gevoel alsof u op een tropisch eiland bent. Het met lampionnetjes verlichte pleintje, hangmatten, de vuurpalen, het houten buitenbarretje en het sfeervolle terras. Dé ultieme strandbeleving!

Exclusief

Wilt u gebruik maken van een gedeelte van Indigo voor uw bruiloftsfeest of ons gehele strandpaviljoen exclusief afhuren? Dit kan allebei. Vraag ons naar de mogelijkheden en prijzen. Ons prachtige zijterras met zeezicht en houten buitenbar leent zich uitstekend voor grote gezelschappen. Dit terras is volledig te overdekken met onze luxe, op maat gemaakte flextent.

Contact

met Beachclub Indigo

Contactgegevens:

Algemeen:
Huisnummer +(31) 624 96 24 42

Partijen & grote reserveringen:
Laura-Lee Savoia +(31) 6 18 70 88 36
info@beachclubindigo.nl

Sollicitaties:
Dunja Kloos +(31) 6 38 38 63 53
personeel@beachclubindigo.nl

Privacyverklaring
Cookieverklaring

 

 

Routebeschrijving:

Let op! Indien u gebruik maakt van navigatie, toets dan 'Zwarte Pad 65' in i.p.v. ‘Strandweg 65’.

Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte pad en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, eindpunt van tram 1 en 9/bus 23.

Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein (betaald) aan het Zwarte pad. Ook zijn er voldoende parkeergarages in de omgeving. Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte Pad en zit in het midden van de beide looppaden naar het strand.

Openingstijden:

1 april tot 1 oktober
09:00 uur tot 01:00 uur

Adres:

Beachclub Indigo
Strandweg 65
2586 JL Den Haag

nl_NLDutch