Waar is dat feestje?

bij Beachclub Indigo natuurlijk.

Hoera, je bent jarig! Een verjaardagsfeest op het strand is een extra leuke manier om een nieuw levensjaar in te luiden. Een verjaardagsborrel met onze klassieke Indigo Bittergarnituur of een plank met heerlijke hapjes; de Indigo Snackplank. Aansluitend kun je met je gezelschap genieten van een zomerse barbecue. En wil je het echt bont maken, dan sluit je af met een dansfeest. Lekker met de voetjes van de vloer.

In thema

Je verjaardag op het strand vráágt om een thema. Crazy summer, Bohemian Style, Pineapple Party, Colors & Flowers, alles kan. Wij denken graag mee over de aankleding van je feest.
Wat wij ook graag nog even willen noemen is ons brede assortiment aan extra’s waarmee je je verjaardag écht opleukt tot het niveau: ‘dat-feest-was-echt-niet-normaal-gaaf’. Denk aan danseressen, een complimentenbar, een oesterman-/meisje of Lady Champagne? You name it, wij fixen het!

BBQ Specials

Op je verjaardag wil je lekker ontspannen en de chefs al het werk laten doen. Dat er bijzonder eten bij moet komen kijken is een must. Wil je een keer echt iets bijzonders? Iets waar je vrienden en familie nog lang over na zullen praten? Kies dan voor onze specials; de Fish BBQ, Meat BBQ of de inmiddels beroemde, Street Food World Market. Eten in festivalstijl; vier marktkraampjes vertegenwoordigen elk een land, onze chefs bereiden op brandende barbecue-tonnen wereldse gerechtjes. Een unieke beleving voor alle zintuigen!

Strandactiviteiten

Wil je voorafgaand aan jouw verjaardag samen iets leuks doen, dan denken wij graag met je mee over een gezellige strandactiviteit. Wat dacht je van powerkiten, bubble footbal of Expeditie Indigo? Een combinatie van activiteiten is ook mogelijk; bijvoorbeeld beachvolleybal en daarna een cocktailworkshop. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Muziek!

Beachclub Indigo houdt van muziek. Heel veel. Fijne beachy tunes, gezellige disco, oude hitjes, goede dance en soms een guilty pleasure. Heerlijk. Wij werken nauw samen met professionele DJ’s die gegarandeerd de voetjes van de vloer krijgen. Je kunt met hen je eigen muziekstijl voor je feest bepalen.

Super verjaardag

Waarom je eigenlijk echt moet komen!

Persoonlijk

Om jou je ultieme verjaardag te geven, denken wij graag met je mee in mogelijkheden. Wil je groots uitpakken of liever een kleiner feestje met een intiem gezelschap? Onze event manager heeft veel ervaring in het organiseren van allerlei soorten feestjes. Stel dus gerust je vragen, samen komen we er wel uit.

Food & Drinks

Bij Beachclub Indigo kun je je verjaardag natuurlijk op alle mogelijke manier vieren; met een ontbijt, lunch, diner/barbecue of dansfeestje. Alles helemaal leuk aangekleed met slingers, ballonnen en een hippe, gekke, overheerlijke taart van onze taartenbakster Pien. Wij maken er écht iets gezelligs van. Je kunt kiezen uit verschillende drankopties zoals onze Indi-Coco; een tropische welkomstcocktail uit een verse kokosnoot, drank op afkoop of je maakt gebruik van consumptiebonnen. En onze hapjes….hmmm…..om je vingers bij af te likken. Hip hip hurray!

Exclusief

Op een verjaardag moet lekker geborreld en bijgepraat worden. Wij reserveren graag een exclusief gedeelte van Beachclub Indigo voor jouw verjaardag, zodat jullie ongestoord een heerlijke dag of avond kunnen ervaren samen. Ons zijterras met houten buiten-barretje, leent zich uitstekend voor jouw spetterende feest of BBQ. Wil je graag met jullie gezelschap optimale privacy? Wij bieden ook de mogelijkheid om onze strandtent exclusief af te huren.

Indigo Sfeer

Beachclub Indigo staat voor: je welkom voelen, vrolijkheid, creativiteit, enthousiasme, warmte & een persoonlijke benadering. Dit komt overal in terug: aankleding, sfeer, gevoel en ons food & drinks aanbod. Beachclub Indigo verzorgt met veel liefde en toewijding jouw verjaardag. Alles afgestemd op jouw wensen en aangesloten bij de sfeer die jij voor ogen hebt. Op maat gemaakt door een energiek, blij, professioneel, in-mogelijkheden-denkend team en met een eigen Indigo touch!

Contact

met Beachclub Indigo

Contactgegevens:

Algemeen:
Huisnummer +(31) 624 96 24 42

Partijen & grote reserveringen:
Laura-Lee Savoia +(31) 6 18 70 88 36
info@beachclubindigo.nl

Sollicitaties:
Dunja Kloos +(31) 6 38 38 63 53
personeel@beachclubindigo.nl

Privacyverklaring
Cookieverklaring

 

 

Routebeschrijving:

Let op! Indien u gebruik maakt van navigatie, toets dan 'Zwarte Pad 65' in i.p.v. ‘Strandweg 65’.

Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte pad en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, eindpunt van tram 1 en 9/bus 23.

Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein (betaald) aan het Zwarte pad. Ook zijn er voldoende parkeergarages in de omgeving. Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte Pad en zit in het midden van de beide looppaden naar het strand.

Openingstijden:

1 april tot 1 oktober
09:00 uur tot 01:00 uur

Adres:

Beachclub Indigo
Strandweg 65
2586 JL Den Haag

nl_NLDutch