Een speciale dag

met je beste vrienden

En dan is het bijna zover…Je beste vriend/in, sportmaatje of collega gaat trouwen. Maar voordat dit officiële moment is aangebroken, willen jullie nog een exclusieve dag met de beste vrienden of vriendinnen van de bruidegom of bruid. Bij Beachclub Indigo kun je deze hele dag super leuk organiseren. Wij bieden tal van activiteiten aan die je samen met jullie groep kunt doen. Na jullie gezellige, sportieve of grappige groepsactiviteit gaan jullie heerlijke eten, drinken en misschien gaan zelfs de voetjes van de vloer. Wat wil je nog meer!

Grill-It-Yourself-BBQ

Als afsluiter van de dag samen barbequen op het strand, wat wil je nog meer, Speciaal voor groepen kleiner dan 20 personen bieden wij de Grill-It-Yourself-BBQ aan; een tafelbarbecue waarbij je als groep zelf alle lekkere gerechten, die onze chef heeft voorbereid, klaarmaakt. Wil je liever borrelen met hapjes of een diner a la carte, dat kan natuurlijk ook. Laat maar weten waar je voorkeur naar uitgaat en dan denken wij graag met je mee om er een geslaagde dag van te maken.

Strandactiviteiten

Willen jullie voorafgaand aan jullie barbecue samen iets leuks doen, dan denken wij graag met jullie mee over een gezellige strandactiviteit. Wat dachten jullie van powerkiten, bubble footbal of Expeditie Indigo? Een combinatie van activiteiten is ook mogelijk; bijvoorbeeld beachvolleybal en daarna een cocktailworkshop. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Drinks

Natuurlijk hoort bij een stukje gegrild eten een heerlijk koud drankje. Wat dacht je van jullie bbq beginnen met een cocktail uit een verse kokosnoot of een bruisend glas prosecco? Afhankelijk van het soort gezelschap dat jullie zijn, zullen wij jullie adviseren over de drank opties zoals open bar, drinken op nacalculatie of een combinatie van beiden. De heerlijkste koude biertjes en wijntjes staan op jullie te wachten, vraag naar onze funky drankkaart!

Muziek!

Na het diner lekker dansen? Beachclub Indigo houdt van muziek. Heel veel. Fijne beachy tunes, gezellige disco, oude hitjes, goede dance en soms een guilty pleasure. Heerlijk. Onze playlists zijn beroemd in de weide omtrek en met een beetje mazzel, staat er op jullie dag een top DJ te draaien en kunnen jullie de dag dansend afsluiten. Check onze facebook pagina voor de events.

Indigo Sfeer

Beachclub Indigo staat voor: je welkom voelen, vrolijkheid, creativiteit, enthousiasme, warmte & een persoonlijke benadering. Wij verzorgen met veel liefde en toewijding jullie perfecte middag of avond. Dit komt overal in terug: aankleding, sfeer, gevoel en ons food & drinks aanbod. Alles afgestemd op jullie wensen en aangesloten bij de sfeer die jullie voor ogen hebben. Op maat gemaakt door een energiek, blij, professioneel, in-mogelijkheden-denkend team en met een eigen Indigo touch!

Contact

met Beachclub Indigo

Contactgegevens:

Algemeen:
Huisnummer +(31) 624 96 24 42

Partijen & grote reserveringen:
Laura-Lee Savoia +(31) 6 18 70 88 36
info@beachclubindigo.nl

Sollicitaties:
Dunja Kloos +(31) 6 38 38 63 53
personeel@beachclubindigo.nl

Privacyverklaring
Cookieverklaring

 

 

Routebeschrijving:

Let op! Indien u gebruik maakt van navigatie, toets dan 'Zwarte Pad 65' in i.p.v. ‘Strandweg 65’.

Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte pad en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, eindpunt van tram 1 en 9/bus 23.

Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein (betaald) aan het Zwarte pad. Ook zijn er voldoende parkeergarages in de omgeving. Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte Pad en zit in het midden van de beide looppaden naar het strand.

Openingstijden:

1 april tot 1 oktober
09:00 uur tot 01:00 uur

Adres:

Beachclub Indigo
Strandweg 65
2586 JL Den Haag

nl_NLDutch