Organiseer je vrijgezellenfeest Strand, zon, zee en party bij Beachclub Indigo

Ok, aan The Hangover kunnen we qua vrijgezellenfeest niet tippen, maar we hebben wel een hoop andere dingen voor je vrijgezellenfeest strand in petto. Dit wordt niet zomaar een theekransje… hou je vast, dit wordt een ochtend/middag/avond/nacht voor in de boeken hoor. 

Van ananassen tot de jaren ‘70

Kijk, je vrijgezellenfeest vier je maar een keer in je leven (soms twee of drie keer, maar schaars zijn ze wel) – en het is wel de bedoeling dat die ene dag precies in elkaar zit en eruitziet zoals jij het liefste wil. Ben je he-le-maal weg van ananassen? Dan fixen we gewoon dat die overal te zien en te eten zijn tijdens een Pineapple Party. Meer zin in een goed feestje zoals ze die in de jaren zeventig vierden? Zorgen we ook voor, zélfs inclusief dj, als je wil. Kortom: geef jij bij je ideeën aan, denken wij met alle liefde met je mee hoe we je dag met zoveel mogelijk kleur, sfeer en gezelligheid kunnen invullen. 

BBQ, vrijgezellenfeest, voeten in het zand: picture perfect bij Indigo

Zie je het al voor je? Mooi. Moeten je gasten alleen nog eten. Natuurlijk zorgen onze chefs voor een uitstekend smakend buffet als dat je voorkeur heeft, of ontwikkelen ze met alle liefde het perfecte driegangenmenu voor jou en je gasten. Maar hey, wat we ook hebben is misschien nog wel veel leuker: BBQ Specials! Denk aan een Fish BBQ, een Meat BBQ, Vega of Vegan voor de liefhebber is ook zéker mogelijk – of een combinatie van dit alles. Met elke voorkeur of allergie kan rekening worden gehouden. Zie je het voor je? Jij en je vrienden aan de tropische cocktails (of speciaalbier, alles kan worden geregeld), onze chefs voor jullie aan de slag op het strand, het diner dat wordt bereid op tonnen… Zeer Instagram-waardig, overigens ?.

Feest!

Je vrijgezellenfeest zonder een goede dosis muziek is maar een halve, vinden wij. Daarom hebben we contact met de beste dj’s uit Den Haag en omstreken. Vertel ons wat voor muziekstijl(en) jij het liefst hoort en wij zorgen dat de perfect fit achter de draaitafel platen komt spinnen. 

Natuurlijk houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM, dus veilig feesten is voor ons het allerbelangrijkste. Heb je vragen over hoe we dit in de praktijk brengen? Stuur ons gerust een mail of bel eventjes. Eén ding is zeker: een vrijgezellenfeest, strand en alles wat je erbij wil hebben is iets bijzonders. Kies je voor Beachclub Indigo, beloven we dat dit de dag wordt waar al je vrienden nog 

Heb je liever

telefonisch contact?

Bel Laura op:

+31 618 708 836

Alle Indigo blogs

Zo fixt Indigo jouw coronaproof bedrijfsfeest Scheveningen

Zo fixt Indigo jouw coronaproof bedrijfsfeest Scheveningen

De maatregelen rondom het coronavirus hebben ons allemaal in de greep, zeker nu we alleen nog een coronaproof bedrijfsfeest Scheveningen kunnen organiseren. Maar hey, stilzitten doen we niet. Sterker nog, we hebben een checklist voor beginners die veilig teamuitje willen houden.

10 x originele teambuilding activiteiten bij Beachclub Indigo

10 x originele teambuilding activiteiten bij Beachclub Indigo

Je wil een bedrijfsuitje organiseren en je wil dat het mega wordt, dus hebben we een top 10 bedrijfsuitjes gemaakt. Dat hebben je team en jij wel verdiend namelijk, zeker na afgelopen jaar. Laten we bij Indigo nou een gigantische lijst van superleuke activiteiten hebben die we kunnen organiseren – daar hebben we uiteraard een lijst van gemaakt.

Trouwen aan het strand: 3 belangrijke adviezen

Trouwen aan het strand: 3 belangrijke adviezen

Allereerst: van harte gefeliciteerd met jullie verloving! Nu gaat het echte werk beginnen: de bruiloft plannen. Omdat Beachclub Indigo inmiddels al tien jaar volwaardig meedraait als trouwlocatie, hebben we in de loop der tijd enorm veel kennis opgedaan.

nl_NLDutch