Indigo’s Fusion Kitchen

the love for food

Indigo houdt van reizen en andere culturen. Dat is de reden waarom wij dol zijn op fusion gerechten. Wij combineren smaken, kookstijlen en culinaire tradities van verschillende landen tot een perfect gerecht zoals u die nog nooit geproefd heeft. Daarnaast staat de klassieke keuken hoog bij ons in het vaandel. Hierdoor spreekt onze menukaart iedereen aan. Al onze gerechten zijn gemaakt met liefde en ontwikkeld door onze chef met aandacht voor de laatste food trends.

Healthy

Indigo’s keuken is ontstaan uit liefde voor eten, dit vinden wij het belangrijkste aspect van de beleving. Een plek op het strand waar je zowel gezond als lekker kunt eten, lijkt soms lastig te vinden. De keuken van Indigo probeert in dit gat te springen door een combinatie aan te bieden tussen eerlijk en gezond eten met een eigenzinnige twist. Wij hebben plezier in koken en dat proef je meteen!

Duurzaam

Indigo probeert voortdurend mee te bewegen in de stroming van duurzaamheid. Zo werken wij zoveel mogelijk samen met lokale leveranciers en lokale producten. Neem onze vis als voorbeeld. Bij Indigo werken wij voornamelijk met vis uit de Noordzee. Zo organiseren wij regelmatig BBQ’s op het strand en vragen wij onze visleverancier naar de vangst van de dag. Maar de Indigo is niet alleen duurzaam op het gebied van vis. Ook probeert onze keuken een zo scherp mogelijke NO WASTE Policy te hanteren. Met dit en nog veel meer kleine handelingen zorgen wij samen voor een mooie en feestelijke toekomst.

Keukenteam

Ons keukenteam is altijd bezig met inspiratie opdoen en nieuwe gerechten ontwikkelen zodat u ieder jaar weer bijzondere, smaakvolle menu’s kunt proeven. Onze chef Chris en zijn team koken dit seizoen weer de sterren van de hemel waarbij verse producten, veel groenten en biologisch eten extra aandacht krijgen.

Een greep uit onze menukaart

Krijg je al trek?

Heerlijk ontbijten

Je staat op en de zon schijnt, spullen pakken en naar het strand! Bij ons kun je rustig wakker worden tijdens een verrukkelijk ontbijt. Ga je voor onze Crushed Avocado met een gepocheerd ei, een gezonde Super Bowl, de Pancakes of toch maar een PAN-Tosti Hangover ? Keuzes, keuzes..

Lekker lunchen

Je krijgt alweer trek, een lekkere lichte lunch dan maar. Wat gaat het worden? Een frisse salade met verse Burrata, onze Kings Toast met Pulled Chicken & een gepocheerd ei of toch maar die Doperwten Pannenkoek? Bestel in ieder geval maar alvast een glas witte wijn.

Borreltijd

Zo, die wijntjes smaken goed. Tijd voor een lekkere borrelhap! Een Indigo Platter; een houten plank met allerlei soorten hapjes, ziet er wel super uit eigenlijk. Nee,dit keer worden het toch gewoon bitterballen.

Voorgerechten

Tijd om een tafeltje op het terras te zoeken. Laten we een goede fles wijn kiezen en alvast een voorgerecht bestellen. Misschien die Grilled Octopus met chipotle aioli, die verrukkelijke Softshell Taco’s of de Crunchy Avocado? Weet je wat, we nemen gewoon alles!

Dineren op het strand

De zon gaat onder in zee. Wat is het toch heerlijk op het strand. Wat gaat we dineren? Flank Steak, Gepofte Topinamboer , Taco Kabeljauw of de Indigo Burger. Er is gewoon te veel keus!

Contact

met Beachclub Indigo

Contactgegevens:

Algemeen:
Huisnummer +(31) 624 96 24 42

Partijen & grote reserveringen:
Laura-Lee Savoia +(31) 6 18 70 88 36
info@beachclubindigo.nl

Sollicitaties:
Dunja Kloos +(31) 6 38 38 63 53
personeel@beachclubindigo.nl

Privacyverklaring
Cookieverklaring

 

 

Routebeschrijving:

Let op! Indien u gebruik maakt van navigatie, toets dan 'Zwarte Pad 65' in i.p.v. ‘Strandweg 65’.

Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte pad en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, eindpunt van tram 1 en 9/bus 23.

Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein (betaald) aan het Zwarte pad. Ook zijn er voldoende parkeergarages in de omgeving. Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte Pad en zit in het midden van de beide looppaden naar het strand.

Openingstijden:

1 april tot 1 oktober
09:00 uur tot 01:00 uur

Adres:

Beachclub Indigo
Strandweg 65
2586 JL Den Haag

nl_NLDutch