Restaurant in Scheveningen.

Indigo houdt van reizen en andere culturen en dat zie je terug in onze menukaart. Al onze gerechten zijn waar mogelijk biologisch en gemaakt met liefde.

Healthy

Indigo’s keuken is ontstaan uit liefde voor eten, dit vinden wij het belangrijkste aspect van de beleving. Een plek op het strand waar je zowel gezond als lekker kunt eten, lijkt soms lastig te vinden. De keuken van Indigo probeert in dit gat te springen door een combinatie aan te bieden tussen eerlijk en gezond eten met een eigenzinnige twist. Wij hebben plezier in koken en dat proef je meteen!

Bij Indigo kan je:

Ontbijten op het strand

Lunchen op het strand

Dineren op het strand

Duurzaam

Indigo probeert voortdurend vooruitstrevend te zijn op het gebied van duurzaamheid. Daarom zijn wij in 2020 & 2021 bekroond met een Green Key Gold (hoogste kwalificatie). Deze duurzame kijk op ondernemen vindt ook zijn uitingen op de werkwijze in onze keuken en de gerechten op de menukaart. Zo is de vis van onze menukaart gevangen in de prachtige Noordzee voor de deur en is ons vlees voorzien van een beter leven keurmerk. Vanzelfsprekend hebben we een ruime keuze aan vega en vegan gerechten. Ook probeert onze keuken een zo scherp mogelijke NO WASTE policy te hanteren en werken wij met biologisch afbreekbare disposables. Welkom bij Beachclub Indigo. Een van de duurzaamste beachclubs van het Zwarte Pad.

Lees hier meer over ons duurzaamheiddiploma

nl_NLDutch