Skileraren op het strand

Voor een skischool/skishop en skiverhuurbedrijf in Oostenrijk mochten wij aan het einde van seizoen 2017 een reünie organiseren voor hun skileraren. De overgrote meerderheid van de skileraren bij dit bedrijf is namelijk van Nederlandse afkomst. Het bedrijfsfeest voor Snow & Fun had als thema Apres Ski, nou, dan weet je het wel.. Het toeval wil, dat Beachclub Indigo, een dag voor dit bedrijfsuitje, een groot Summer Closing feestje had gegeven; een ‘skipakkenfeestje’. Onze beachclub was dus volledig gedecoreerd in winterthema. Dit hebben wij gezellig laten hangen en staan voor onze vrienden skileraren. Hun bedrijfsfeest zag er dus meteen fantastisch uit en de sfeer, zoals in een goede skibar, was direct voelbaar.

Omstreeks 17.30 uur druppelden de eerste gasten binnen en schoven de eerste biertjes over de bar. Om 19.00 uur werd het Burger Buffet voor 100 man geopend; iedereen kon een overheerlijke, flinke burger bouwen naar eigen smaak. Een goede bodem is essentieel als je een flink feestje gaat bouwen, weten wij uit ervaring. Die bodem werd dus prima gelegd.

Vanaf 20.30 uur gingen de voetjes van de vloer en het dak eraf. Een populaire Oostenrijkse dj draaide de ene na andere apres ski hit (bestaan die dan?)! Het bleef nog lang onrustig op het Zwarte Pad..

Ook zo’n gezellig bedrijfsfeestje geven? Mail naar events@beachclubindigo.nl voor meer informatie.

nl_NLDutch