Ga naar de inhoud

Spectaculair bedrijfsuitje op het strand organiseren

Voor een onvergetelijk teamuitje in Scheveningen moet je bij Beachclub Indigo zijn! Of het nu gaat om teambuilding, een jubileum of het jaarlijkse zomerfeest, wij bieden tal van unieke strandactiviteiten aan. Combineer deze met een heerlijke borrel of barbecue voor een perfecte dag. Wat dacht je van dineren in festivalstijl bij onze Street Food World Market? Hier zullen jouw medewerkers en collega’s nog lang over napraten. Vraag snel een vrijblijvende brochure aan!

Het zomerse gevoel

Het is dé trend om buiten de muren van het kantoorpand te treden voor een bedrijfsuitje. En waar kun je dan beter zijn dan op het Scheveningse strand, bij Beachclub Indigo. Het strand is de ultieme plek om te ontspannen. Even geen computers, bureaus en files maar de ruisende zee, oneindig uitzicht en een tropische buitenbar. Bij Indigo kom je even helemaal los van deadlines en is het enige waar je je druk om maakt, wanneer je je volgende drankje gaat bestellen.

Dé locatie op het strand van Schevenin­gen

Een bedrijfsuitje op het strand van scheveningen organiseren? Dat is altijd een goed idee. En zeker bij dé beachclub van Scheveningen.

 • Unieke Locatie
 • Diverse activiteiten
 • Inspirerende omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Geheel ontzorgd
 • Capaciteit diner 20 tot 700
 • Capaciteit feesten & borrels tot 1200
 • Duurzaamheidscertificaat Green Key Gold

Vraag vrijblijvend onze brochure aan, en wij vertellen je graag meer.

Van volledige BBQ tot fingerfood

Een BBQ op het strand is de perfecte manier om als groot gezelschap samen te eten. Aan ieders smaak en wensen hebben wij gedacht; een vers visje, een mooi stuk vlees of funky veggie food. Al onze BBQ’s zijn tot in de puntjes verzorgd met een smaakvol aangekleed buffet. De keuken van Indigo kenmerkt zich door haar klassieke gerechten met een eigenwijze twist. Ook jullie bedrijfsborrel verzorgen wij graag; denk aan de speciale-biertjes-bar, een cocktail uit een verse kokosnoot of een goed glas lichte, koude rosé. Bestel hierbij een van onze platters met overheerlijke fingerfood en jullie dag kan niet meer stuk.

Street Food World Market

Willen jullie een keer echt iets bijzonders? Iets waar jullie medewerkers of collega’s nog lang over na zullen praten? Kies dan voor onze, inmiddels beroemde, Street Food World Market. Eten in festivalstijl; vier marktkraampjes vertegenwoordigen elk een land, onze chefs bereiden op barbecue-tonnen wereldse gerechtjes. Een unieke beleving voor alle zintuigen!

Indigo Sfeer

Beachclub Indigo in Scheveningen staat voor: je welkom voelen, vrolijkheid, creativiteit, enthousiasme, warmte & een persoonlijke benadering. Wij verzorgen met veel liefde en toewijding jouw perfecte bedrijfsfeest, bedrijfsuitje of teamuitje. Dit komt overal in terug: aankleding, sfeer, gevoel en ons food & drinks aanbod. Alles afgestemd op jouw wensen en aangesloten bij de sfeer die u voor ogen heeft. Op maat gemaakt door een energiek, blij, professioneel, in-mogelijkheden-denkend team en met een eigen Indigo touch!

 • Vrolijk
 • Creatief
 • Warmte
 • Persoonlijk
Indigo trouwlocaties Scheveningen

Strand­activiteiten

Willen jullie tijdens het bedrijfsuitje samen iets leuks doen, dan denken wij graag met jullie mee over een gezellige strandactiviteit. Wat dachten jullie van powerkiten, bubble footbal of Expeditie Indigo? Een combinatie van activiteiten is ook mogelijk; bijvoorbeeld:

 • Beachvolleybal
 • Cocktailworkshop
 • Powerkiten
 • Bubble Footbal
 • En nog veel meer

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

teamuitje Scheveningen beachclub indigo corona

Huur jouw eigen strandtent af

Wij reserveren graag een exclusief gedeelte van Beachclub Indigo voor jullie bedrijf, zodat jullie ongestoord een heerlijke dag kunnen ervaren samen. Ons zijterras met houten buiten-barretje, leent zich uitstekend voor jullie bedrijfsborrel, bbq of feest. Wil je graag met jullie gezelschap optimale privacy? Wij bieden ook de mogelijkheid om onze strandtent exclusief af te huren.

Meest gestelde vragen

Beachclub Indigo biedt een ruime capaciteit voor evenementen, met plaats voor diners van 20 tot 700 personen en feesten en borrels tot 1200 gasten. Deze veelzijdigheid maakt het de ideale locatie voor zowel intieme als grootschalige events.

Ja, er is parkeergelegenheid beschikbaar direct naast Beachclub Indigo in Scheveningen, op de parkeerplaats van het Zwarte Pad (361 voertuigen). Er zijn ook diverse parkeermogelijkheden in de nabije omgeving.

Daarnaast is er genoeg bewaakte parkeergelegenheid voor fietsen en brommers.

Bij slecht weer beschikt Beachclub Indigo over overdekte ruimtes zodat het evenement alsnog door kan gaan. Wil je meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact op.

Beachclub Indigo gebruikt duurzame materialen en lokale ingrediënten om hun ecologische voetafdruk te minimaliseren.

Er wordt zorgvuldig rekening gehouden met voedselallergieën en dieetwensen. Een allergenenkaart is beschikbaar op verzoek.

Beachclub Indigo biedt diverse arrangementen die variëren in type eten, drinken en activiteiten. Download vrijblijvend onze brochure, hierin staat alle informatie.

Beachclub Indigo in Scheveningen heeft meer dan 15 jaar ervaring in het organiseren van diverse soorten evenementen.

Klaar om jouw bedrijfsuitje te organiseren? Neem contact op en we gaan samen aan de slag!