Spectaculair bedrijfsuitje

Bedrijfsfeest bij indigo

Teambuilding, een jubileum of het jaarlijkse zomerfeest met jouw bedrijf; daarvoor moet je bij Indigo zijn! Wij bieden tal van unieke strandactiviteiten aan die je kunt combineren met een lekkere borrel of barbecue. En wat dacht je van onze Street Food World Market? Dit is dineren in festivalstijl. Hier zullen jouw medewerkers en collega’s nog lang over napraten. Vraag snel een vrijblijvende offerte aan.

Food Market

Willen jullie een keer echt iets bijzonders? Iets waar jullie medewerkers of collega’s nog lang over na zullen praten? Kies dan voor onze, inmiddels beroemde, Street Food World Market. Eten in festivalstijl; vier marktkraampjes vertegenwoordigen elk een land, onze chefs bereiden op barbecue-tonnen wereldse gerechtjes. Een unieke beleving voor alle zintuigen!

Strandactiviteiten

Willen jullie voorafgaand aan jullie bedrijfsfeest samen iets leuks doen, dan denken wij graag met jullie mee over een gezellige strandactiviteit. Wat dachten jullie van powerkiten, bubble footbal of Expeditie Indigo? Een combinatie van activiteiten is ook mogelijk; bijvoorbeeld beachvolleybal en daarna een bier-/wijnproeverij of cocktailworkshop. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Stel jouw event samen met laura

Yes, het is aan jou om een bedrijfsevenement te organiseren waar iedereen nog lang over napraat. In een paar simpele stappen stel je met mij een tof event samen. Ik neem na ontvangst van jouw info persoonlijk contact met je op. 

Stap 1 van 4
Stap 1 van 4

Foto’s van bedrijfseesten op het strand bij Indigo

Foto’s van bedrijfseesten op het strand bij Indigo

Vrijheid

Het is dé trend om buiten de muren van het kantoorpand te treden voor een bedrijfsfeest. En waar kun je dan beter zijn dan op het strand, bij Beachclub Indigo. Het strand is de ultieme plek om te ontspannen. Even geen computers, bureaus en files maar de ruisende zee, oneindig uitzicht en een tropische buitenbar. Bij Indigo kom je even helemaal los van deadlines en is het enige waar je je druk om maakt, wanneer je je volgende drankje gaat bestellen.

Laat Laura je helpen met jouw ideale bedrijfsfeest.

Food & Drinks

Een BBQ op het strand is de perfecte manier om als groot gezelschap samen te eten. Aan ieders smaak en wensen hebben wij gedacht; een vers visje, een mooi stuk vlees of funky veggie food. Al onze BBQ’s zijn tot in de puntjes verzorgd met een smaakvol aangekleed buffet. De keuken van Indigo kenmerkt zich door haar klassieke gerechten met een eigenwijze twist. Ook jullie bedrijfsborrel verzorgen wij graag; denk aan de speciale-biertjes-bar, een cocktail uit een verse kokosnoot of een goed glas lichte, koude rosé. Bestel hierbij een van onze platters met overheerlijke fingerfood en jullie dag kan niet meer stuk.

Exclusief

Een teamdag zorgt ervoor dat de onderlinge band tussen collega’s sterk blijft. Plezier maken en weer bijpraten met elkaar is belangrijk voor de teamspirit. Wij reserveren graag een exclusief gedeelte van Beachclub Indigo voor jullie bedrijf, zodat jullie ongestoord een heerlijke dag kunnen ervaren samen. Ons zijterras met houten buiten-barretje, leent zich uitstekend voor jullie bedrijfsborrel, bbq of feest. Wil je graag met jullie gezelschap optimale privacy? Wij bieden ook de mogelijkheid om onze strandtent exclusief af te huren.

Of laat Laura op een ander moment een reminder versturen…

Indigo Sfeer

Beachclub Indigo staat voor: je welkom voelen, vrolijkheid, creativiteit, enthousiasme, warmte & een persoonlijke benadering. Wij verzorgen met veel liefde en toewijding uw perfecte bedrijfsfeest of teamuitje. Dit komt overal in terug: aankleding, sfeer, gevoel en ons food & drinks aanbod. Alles afgestemd op uw wensen en aangesloten bij de sfeer die u voor ogen heeft. Op maat gemaakt door een energiek, blij, professioneel, in-mogelijkheden-denkend team en met een eigen Indigo touch!

Heb je liever

telefonisch contact?

Bel Laura op:

+31 618 708 836

Blogs over bedrijfsfeesten op het strand

Organiseer Beachclub Bedrijfsfeesten die Sprankelen als een Festival

Beleef een onvergetelijk bedrijfsfeest aan de kust van Nederland bij Beachclub Indigo, waar de zon, zee en het zand samenkomen om een magische ervaring te creëren die sprankelt als een festival. Beachclub Indigo is dé plek waar je een uniek strandfestival kunt...

10 x originele teambuilding activiteiten bij Beachclub Indigo

10 x originele teambuilding activiteiten bij Beachclub Indigo

Je wil een bedrijfsuitje organiseren en je wil dat het mega wordt, dus hebben we een top 10 bedrijfsuitjes gemaakt. Dat hebben je team en jij wel verdiend namelijk, zeker na afgelopen jaar. Laten we bij Indigo nou een gigantische lijst van superleuke activiteiten hebben die we kunnen organiseren – daar hebben we uiteraard een lijst van gemaakt.

nl_NLDutch