Iedere maand leren we u kennen met een bijzonder personeelslid van Indigo. Deze maand: KATIE

Katie is de zus van eigenaar Michel en nicht van eigenaresse Dunja én is sinds kort bedrijfsleider geworden. Het is letterlijk en figuurlijk één grote familie bij Indigo.

Logisch dus dat Katie al vanaf dag één een graag geziene gast is zowel vóór als achter de bar. Maar het allerliefst loopt ze over het terras om de mensen te bedienen. Altijd met de grootst mogelijke glimlach weet ze je te vragen of je nog iets wilt eten of drinken.

Als het niet te druk is komt ze zelfs nog even bij je zitten om te vragen hoe het met je gaat. Want als je Katie een beetje kent weet je dat ze altijd in is voor een leuk-grappig-raar gesprek. Haar lievelingskleur is bijvoorbeeld glitter.

Katie is altijd blij. Maar echt altijd. Dat maakt een gesprek met haar al snel heel leuk. Dus mocht je een keer een beetje sip zijn vraag dan aan Katie hoe het met haar gaat. Je krijgt geheid een leuke vraag terug die je weer opkikkert. Want er zijn maar weinig mensen die altijd het positieve ergens van inzien. Ik zal jullie een voorbeeld geven:
Stel er valt een glas op de grond. De meeste mensen denken dan, shit, moet ik dat weer opruimen. Katie denkt, komt dat mooi uit! Ik vond de vloer toch al een beetje vies, kan ik hem meteen helemaal schoonmaken!

Dat is Katie, lief en zorgzaam, een lekker ding die nooit te beroerd is om iets te doen of iets te delen. Ze heeft gewoon een super goede energie. Dus blijf maar dicht bij haar in de buurt. En wie weet vallen er wat van haar glitters op jou. Daar is namelijk nog nooit iemand minder van geworden.

nl_NLDutch
en_GBEnglish nl_NLDutch