Strandpaviljoen Scheveningen: Indigo als best bewaarde geheim

Als er één strandpaviljoen Scheveningen is die in geen enkel opzicht op een andere lijkt, is het Indigo wel. En voor je denkt: jaja, dat zeggen al die strandtenten over zichzelf: hear us out. Zoals elke strandtent een eigen identiteit heeft – en al helemaal op het Zwarte Pad – heeft Indigo dat ook, heel sterk zelfs. We staan inmiddels acht jaar en in al die jaren is er een hoop gebeurd, veranderd en verbeterd. Eén ding is altijd hetzelfde gebleven: onze sfeer. Vanaf dag één voelde Indigo als een ‘home away from home’, maar dan nog beter. Een dagje vakantie (als je tenminste na een heftig nachtje feesten niet in de duinen overnacht en je ineens een weekend meepakt ?), een paar uur even los van alles. Daar zijn we trots op, maar eerlijk is eerlijk: zonder onze gasten krijgen we dat niet voor elkaar.

Om elk seizoen weer het beste uit Indigo te kunnen halen, alles te verbeteren en elke gast de beste ervaring mogelijk te bieden – of je nu een middagje komt zonnen of met je hele team een bedrijfsuitje komt vieren – doen we een hoop achter de schermen. Noem het… onze geheimen. Hieronder geven we je er zeven, als een tipje van de sluier. Zo leggen we uit waarom we geen regels hebben, vertellen we je dat elke dag anders is, geven we themafeesten, hebben we een fusion keuken met topchefs en buigen we ons over duurzaamheidsthema’s.

Geen regels, maar momenten laten ontstaan

Je kunt als eigenaar van een strandpaviljoen Scheveningen twee dingen doen: regels bedenken of momenten laten ontstaan. Wij gaan voor die tweede. Met gezond verstand en uitgaande van het feit dat onze gasten dat ook hebben, vinden we het belangrijk dat iedereen zich vrij voelt bij Indigo. Of je nou in je netpanty op de bar staat te hossen, of in je driedelig pak aan een kipsaté staat te kluiven, iedereen is welkom. We hebben geen harde regels, maar vinden het juist belangrijk dat iedereen de ruimte voelt om gesprekken te voeren, feestjes tot een next level te tillen of op eigen initiatief toffe spelletjes te doen op ons terras (Twister, iemand?). En je gelooft ’t bijna niet, maar het gebeurt echt. Elke zomer worden er nieuwe vriendschappen gesloten, reuzenJenga of andere spellen gespeeld, feesten afgesloten met publiek dat in koor het laatste nummer meezingt… en we plannen niets van tevoren. Dat is gewoon die Indigo-magie.

Elke dag is anders

Om die vrije sfeer te creëren, moet je zelf natuurlijk het voorbeeld geven. Alleen dan weten je gasten dat die ruimte er ook écht is. Daarom kan elke dag bij Indigo zomaar anders zijn. Besluiten we ineens een complete Indo-streetfood-barbecue te houden, loopt ons IJsmeisje over het terras om iedereen van ijshoorntjes te voorzien of vindt er een milkshake-contest plaats. Of wat dacht je van een spontaan pleinfeestje met een toffe dj, live-muziek van bekende artiesten of een pop-up-cocktailbar? Kan gewoon hoor, bij ons. Doe vooral mee.

Themafeesten in plaats van alleen een dj

Elk strandpaviljoen Scheveningen kan een feest geven, maar een écht supertof feest dat je nooit meer vergeet? Een themafeest. En daar zijn we gewoon steengoed in. Tijdens een 90’s-Party staan gabbers op podia te hakken alsof ’t ze een lieve lust is, kun je Breezers kopen en staat alles in de glitters. Op onze Pineapple Party is alles, alles, álles van ananas, in de vorm van ananas, in de kleur van ananas, name it. We hebben Indiburn met de prachtigste kostuums en gekste acts en nog veel en veel meer. Eigenlijk geven we geen feesten, maar zijn het mini-festivals.

Fusion keuken, topkwaliteit eten

Hier kunnen we kort over zijn: onze keuken is gewoon top. Dat komt door onze chefs, die niet alleen over jarenlange ervaring, maar ook over onwijze creativiteit beschikken. Zonder hen was Indigo nooit zo fantastisch geworden.

Duurzaamheid voorop

Sinds vorig jaar zijn we keihard bezig met Indigo verduurzamen – dat doen we vanaf dit jaar ook in de winter. Afgelopen zomer kregen we GOLD van de Green Key Awards, deze winter mag ons hoofdgebouw blijven staan en gaan we op eigen initiatief even zorgen dat die GOLD gewoon PLATINA wordt (en als dat niet bestaat, doen we wel alsof). We houden van de natuur, dus dragen we op die manier ons steentje bij aan een betere wereld. Dat is het minste wat we kunnen doen als strandpaviljoen Scheveningen. 

Goed, dit zijn vijf geheimen van deze strandpaviljoen Scheveningen. Uiteraard doen we achter de schermen nog veel meer om Indigo de toptent te laten zijn die het is. Zo vonden we afgelopen zomer in no-time oplossingen voor de belemmeringen die de Covid19-maatregelen met zich meenemen en plannen we zelfs in de winter al events, middagen en andere festiviteiten die in de zomer zullen plaatsvinden. Dat een strandtent op Scheveningen zóveel met zich meebrengt, wie had dat gedacht…

Heb je liever

telefonisch contact?

Bel Laura op:

+31 618 708 836

Alle Indigo blogs

Organiseer Beachclub Bedrijfsfeesten die Sprankelen als een Festival

Beleef een onvergetelijk bedrijfsfeest aan de kust van Nederland bij Beachclub Indigo, waar de zon, zee en het zand samenkomen om een magische ervaring te creëren die sprankelt als een festival. Beachclub Indigo is dé plek waar je een uniek strandfestival kunt...

nl_NLDutch