Een strandtent afhuren? Dit zijn de mogelijkheden bij Beachclub Indigo

Jij wil een evenement organiseren met voldoende rust en ruimte voor iedereen. Niet makkelijk in deze tijd, maar zeker wel mogelijk. Daarbij is ontzorgd worden één van onze grootste talenten, dus wat dat betreft zit je bij Beachclub Indigo ook helemaal safe. We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM, maar dat betekent wat ons betreft niet dat er minder mogelijkheden zijn. We denken juist in oplossingen – en laat er nou mégaveel creatief talent rondlopen bij Beachclub Indigo! En de vruchten die we van onze talenten plukken delen we ook nog eens graag met jullie.

Kortom: een strandtent afhuren is juist in deze tijd de perfecte manier om samen te komen, rust te vinden en met je gezelschap te vergaderen, feesten, het leven te vieren… noem maar op. We zetten een handvol mogelijkheden hieronder op een rij en raden je aan ze allemaal te lezen – de ervaring leert namelijk dat het één het ander niet uitsluit qua mogelijkheden en sfeercreatie.

Vergadering

Een bedrijfsfeest op het strand betekent bij Indigo niet dat er alleen gefeest moet of kan worden. Er is altijd ruimte voor stilte wanneer er speeches worden gehouden en zelfs wanneer er een serieuze, besloten vergadering plaatsvindt, zorgen wij er op professionele wijze voor dat de ruimte wordt afgeschermd. Zo kun je alle belangrijke zaken bespreken zonder gestoord te worden. Snacks en drankjes op tafel nodig? Geen probleem. Beamer met geluid voor een presentatie gewenst? Ook dat kan.

Verjaardag

Kijk, je verjaardag vier je maar eens per jaar – en het is wel de bedoeling dat die ene dag precies in elkaar zit zoals jij het liefst wil. Schiet je met een strandtent afhuren dus precies in de roos. We leggen het even uit: ben je he-le-maal weg van ananassen? Dan fixen we gewoon dat die overal te zien en te proeven zijn tijdens een Pineapple Party.


Meer zin in een goed feestje zoals ze die in de jaren zeventig vierden? Zorgen we ook voor, zélfs inclusief dj, als je wil. Kortom: geef jij bij je ideeën aan, denken wij met alle liefde met je mee hoe we je dag met zoveel mogelijk kleur, sfeer en gezelligheid kunnen invullen. Indigo komt er precies uit te zien zoals jij wil – alleen zit je achteraf niet met de troep. Topcompromis, zeggen we.

Studentenfeest

Niet geheel onbelangrijk als een strandtent afhuren tot de mogelijkheden van je evenement behoort: studentenfeesten krijgen bij ons een nét zo professionele aanpak als onze formelere feesten, maar zijn extra scherp geprijsd. Je weet wel, omdat je aan ’t eind van de maand waarschijnlijk al blij bent dat je stufi is gestort. Door te werken met een vaste prijs per persoon, weet iedereen waar ‘ie aan toe is en zijn er geen extra rekeningen achteraf.

Dus hey, wil jij je studentenfeest dit jaar op het strand vieren? Kom naar Indigo – we feesten dat dak er (letterlijk! Maar da’s een ander verhaal…) af. En dat is beloofd.

Een bruiloft

Als je gaat trouwen, wil je dit doen in de juiste setting met familie en andere geliefden om jullie heen dus is een (deel van een) strandtent afhuren vrijwel een vereiste. Daar komt bij dat het mooiste van jullie bruiloft is de intieme sfeer van de bijzondere dag die jullie met elkaar delen. Daarom hebben we bij Indigo de mogelijkheid om één of een aantal delen van onze strandtent (of volledig) af te huren én zorgen we dat jullie gezelschap daardoor ook volledig afgescheiden is van eventuele andere gasten. Tot de toiletten aan toe. Zo hebben jullie de hele dag echt een plekje voor jullie zelf.

Kortom: wil je de kleurrijkste (op meer dan één manier) strandtent afhuren en zie je het Zwarte Pad wel zitten, dan moet je bij Beachclub Indigo zijn. Wij staan met open armen klaar om je te ontvangen en het beste plekje van het strand te geven. Check onze brochure voor meer informatie, mogelijkheden en prijzen of mail naar info@beachclubindigo.nl – onze eventmanager Laura-Lee staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

Heb je liever

telefonisch contact?

Bel Laura op:

+31 618 708 836

Alle Indigo blogs

Zo fixt Indigo jouw coronaproof bedrijfsfeest Scheveningen

Zo fixt Indigo jouw coronaproof bedrijfsfeest Scheveningen

De maatregelen rondom het coronavirus hebben ons allemaal in de greep, zeker nu we alleen nog een coronaproof bedrijfsfeest Scheveningen kunnen organiseren. Maar hey, stilzitten doen we niet. Sterker nog, we hebben een checklist voor beginners die veilig teamuitje willen houden.

10 x originele teambuilding activiteiten bij Beachclub Indigo

10 x originele teambuilding activiteiten bij Beachclub Indigo

Je wil een bedrijfsuitje organiseren en je wil dat het mega wordt, dus hebben we een top 10 bedrijfsuitjes gemaakt. Dat hebben je team en jij wel verdiend namelijk, zeker na afgelopen jaar. Laten we bij Indigo nou een gigantische lijst van superleuke activiteiten hebben die we kunnen organiseren – daar hebben we uiteraard een lijst van gemaakt.

Trouwen aan het strand: 3 belangrijke adviezen

Trouwen aan het strand: 3 belangrijke adviezen

Allereerst: van harte gefeliciteerd met jullie verloving! Nu gaat het echte werk beginnen: de bruiloft plannen. Omdat Beachclub Indigo inmiddels al tien jaar volwaardig meedraait als trouwlocatie, hebben we in de loop der tijd enorm veel kennis opgedaan.

nl_NLDutch