Strandtenten op het Zwarte Pad in Scheveningen: Indigo

Het Zwarte Pad in Scheveningen (óp Scheveningen, moeten we eigenlijk zeggen…) is nog een redelijk onontdekte plek. Natuurlijk heb je de boulevard in Scheveningen waar menig vakantieganger zich prima kan vermaken, maar heb je behoefte aan wat meer rust en écht goed eten? Dan kom je dus naar het Zwarte Pad. Hoe je bij een strandtent op het Zwarte Pad komt: als je met je gezicht naar de Pier staat, loop je een paar honderd meter naar rechts. Stukje strand over, wandelpad op en voilà, je staat aan het begin van een hele hoop moois.

Nu is Indigo één van de allertofste strandtenten van het Zwarte Pad – ja, we zeggen het zelf, maar het is terecht. Hoe je ons herkent: loop door tot je bij onze poort komt. Wat je erachter vindt is The World of Indigo.

Welcome to the World of Indigo
Wat de World of Indigo betekent? We kunnen er urenlang over doorpraten, maar eigenlijk is het heel simpel. De wereld van Indigo is allereerst een wereld vol kleur. Dat zie je aan de houten stoeltjes en tafels, kussens en lantaarns, lichtjes en vuurkorven in alle kleuren van de regenboog. Zelfs onze trap is niet standaard (de treden zijn gemaakt van boomstammen) en onze bar ziet eruit als een vrolijke caravan die heel toevallig even bij Indigo is gestopt. Moeten we wél bij zeggen dat de getapte biertjes ijskoud zijn en de koelkast vol staat met fantastische wijnen, speciaalbier, limonades en verse sapjes.

What else? Laten we nou het allertofste team ooit hebben! Onze chefs koken de sterren van de hemel, elk gerecht wordt bereid met zorg en aandacht. Dat proef en zie je. Het barpersoneel danst tijdens feestjes zélf mee achter de bar en de bediening vindt het zo gezellig dat je langskomt dat ze altijd in zijn voor een praatje. Iedereen is welkom, iedereen kan gewoon zichzelf zijn; dat geldt voor onze gasten en voor ons team. Het resultaat: één grote gezellige, vrolijke energie die je van het terras af voelt stralen wanneer je langsloopt. Alleen al daarom weten we dat Indigo gewoon niet te missen is als je langs de strandtenten op het Zwarte Pad loopt.
Wanneer kom je langs?

nl_NLDutch