Street Food World Market

Voor het tweede jaar op rij mochten wij een enorm bedrijfsfeest organiseren voor reisorganisatie Shoestring!, een reisorganisatie gespecialiseerd in verre reizen. Speciaal met hen ontwikkelden we twee jaar geleden onze Street Food World Market; geïnspireerd op de vele streetfoodmarktes uit alle verre landen waar wij naartoe mochten reizen de afgelopen jaren.

Op ons grote zijterras bouwden we een heuse streetfoodmarktet na met marktkramen, live cooking, veel aankleding en chef’s die uitgedost zijn in het thema van het land dat hun marktkraam vertegenwoordigd. De vier landen/continenten die wij hebben gekozen voor onze streetfoodmarkt zijn Japan, U.S.A., Mexico en Afrika. Bij elke kraam kunnen jullie gasten proeven van het beste eten wat dit land/continent te bieden heeft; van sushi tot burgers en van taco’s tot couscous. Alles wordt geserveerd in handzame porties waardoor jullie gasten lopend of staand kunnen genieten. Vanzelfsprekend is het ook helemaal prima om een fijn plekje op te zoeken waar jullie samen met collega’s kunnen proeven van al het lekkers. En is jullie eerste hapje op, dan staan er dus nog drie verschillende smaken op jullie te wachten.

Behalve dus de nadruk die wij leggen op verschillende smaken uit uiteenlopende plekken op de wereld, vinden wij het ook heel leuk om de unieke sfeer van een streetfoodmarket na te bootsen. Je komt eigenlijk zintuigen tekort als je over zo’n markt loopt; de geuren, kleuren, het live koken, de aankleding van de markt. Het is gewoon pure entertainment.

Wil je dus echt een keer iets bijzonders voor jullie bedrijfsfeest? Echt uitpakken, iets anders dan de geliefde, eeuwig populaire bbq? Een uniek concept aan de Nederlandse kust? Dan is dit wat je zoekt! Dit gaan jullie medewerkers, collega’s of klanten nooit meer vergeten.

Mail naar events@beachclubindigo.nl voor meer informatie over onze Street Food World Market op jullie bedrijfsuitje!

nl_NLDutch