Studentenfeest op het strand? Vier het nieuwe studiejaar bij Indigo

Het nieuwe studiejaar staat voor de boeg. Misschien ben je van plan dit jaar ein-de-lijk je scriptie te schrijven, begin je juist aan een nieuwe studie en ken je nog niemand, of heb je je studiegenoten zó gemist deze zomer dat je niet kan wachten om ze weer te zien. Én om dat weerzien weer te vieren.

Hoe dan ook, een studentenfeest op het strand is er sowieso eentje voor in de boeken – en nee, niet alleen omdat we zulk lekker bier hebben 😉. Wist je dat wij groot voorstander zijn van teambuilding – en samenwerken met een professioneel team dat bijvoorbeeld á la ‘Expeditie Robinson’ allerlei toffe spellen verzint? Van zelf vuur maken tot boogschieten, afhankelijk van jullie wensen (en uithoudingsvermogen… dat bier hakt er natuurlijk lekker in) zorgen wij dat jullie hét studentenfeest op het strand van het jaar hebben.

Niet alleen de programma’s die wij voor jullie kunnen samenstellen zijn tof, we hebben ook topchefs in huis – waarvan één zelfs succesvol meedeed aan Masterchef – die met smaak en schwung in de keuken de beste BBQ’s geven. Of een buffet of origineel diner voor jullie bedenken. Je leest het vast al tussen de regels door: ‘hoe gekker en creatiever, hoe beter’ is ons motto.

Ook belangrijk: studentenfeesten krijgen bij ons een nét zo professionele aanpak als onze formelere feesten, maar zijn extra scherp geprijsd. Je weet wel, omdat je aan ’t eind van de maand waarschijnlijk al blij bent dat je stufi is gestort. Door te werken met een vaste prijs per persoon, weet iedereen waar ‘ie aan toe is en zijn er geen extra rekeningen achteraf.

Dus hey, wil jij je studentenfeest dit jaar op het strand vieren? Kom naar Indigo – we feesten dat dak er (letterlijk! Maar da’s een ander verhaal…) af! Hopelijk to snel.

nl_NLDutch