het leukste
studentenfeest

 

Drank en hapjes voor een studentenprijsje

Studenten hebben een bijzondere plek in ons Indigo hartje. Wij heten jullie dan ook van harte welkom bij ons. Wil je er zomaar even tussenuit met je jaarclub of wil je meer luxe want je bent op weg naar een gala; voor elke studentengelegenheid en portemonnee bieden wij mooie mogelijkheden. Wherever you go, go Indigo!

Food & Drinks

Speciaal voor studenten bieden wij een aantal arrangementen aan waarbij eten & drinken voor een vaste prijs per persoon wordt aangeboden. Je kunt kiezen uit een heerlijke Student Beach BBQ, dineren met een Sit Down Menu of gewoon een hoofdgerecht. Dit alles in combinatie met een onbeperkt drankpakket. Wel zo makkelijk, want op deze manier weet je van tevoren precies waar je financieel aan toe bent.

Stel jouw event samen met laura

‘There Ain’t no Studentparty like a’ .. In een paar simpele stappen stel je met mij jouw studentenfeest samen. Vanzelfsprekend neem ik na ontvangst van jouw info persoonlijk contact met je op. 

Stap 1 van 4

Stap 1 van 4

Foto’s van studentenfeesten op het strand bij Indigo

Foto’s van studentenfeesten op het strand bij Indigo

Indigo Sfeer

Beachclub Indigo ligt aan het hipste gedeelte van het Scheveningse strand: het Zwarte Pad. Buiten dat het hier heerlijk rustig kan zijn, want weinig toeristen, weten we hier in de avonduren ook een goed feestje te bouwen. Wat zowel overdag als ‘s avonds onmiskenbaar Indigo is, is de ontspannen, festival-achtige, hippiesfeer. Kom het maar gewoon ervaren en je wilt nooit meer naar huis.

Laat Laura je helpen met jouw studentenfeest

Strandactiviteiten

Wil je voorafgaand aan jullie barbecue samen iets leuks doen, dan denken wij graag met je mee over een gezellige strandactiviteit. Wat dacht je van powerkiten, bubble footbal of Expeditie Indigo? Een combinatie van activiteiten is ook mogelijk; bijvoorbeeld beachvolleybal en daarna een cocktailworkshop. Vraag Laura gerust naar de mogelijkheden.

Muziek

Beachclub Indigo houdt van muziek. Heel veel. Lekkere strandplaten, gezellige disco, oude hitjes, goede dance en soms een guilty pleasure. Heerlijk. Wij werken nauw samen met professionele DJ’s die gegarandeerd de voetjes van de vloer krijgen. Je kunt met hen je eigen muziekstijl voor je feest bepalen.

Blogs over studentenfeesten op het strand

Beachclub Indigo: het leukste restaurant Scheveningen strand

Beachclub Indigo: het leukste restaurant Scheveningen strand

Vergeet die schnitzel met slappe friet en een glas lauwe cola ernaast. Wij gaan voor de real deal: een menukaart van hoog niveau – het hele strandseizoen lang. En naast die menukaart maken we ook nog eens regelmatig uitstapjes naar andere landen of veranderen we ons restaurant Scheveningen strand in een waar BBQ-paradijs. Waar we het over hebben?

Welkom op het Zwarte Pad: strandtenten, feestjes en de mooiste zomerdagen

Welkom op het Zwarte Pad: strandtenten, feestjes en de mooiste zomerdagen

Ah… het Zwarte Pad, strandtenten, de pier… ja, dat is ons mooie Scheveningen – in de volksmond ook wel Scheef genoemd. Acht maanden per jaar vind je aan de boulevard en nog verder rijen strandtenten. Nou zijn we hartstikke trots op onze toeristische trekpleister, maar zeker de locals hebben niet altijd zin in rumoer.

Strandpaviljoen Scheveningen: Indigo als best bewaarde geheim

Strandpaviljoen Scheveningen: Indigo als best bewaarde geheim

Als er één strandpaviljoen Scheveningen is die in geen enkel opzicht op een andere lijkt, is het Indigo wel. En voor je denkt: jaja, dat zeggen al die strandtenten over zichzelf: hear us out. Zoals elke strandtent een eigen identiteit heeft – en al helemaal op het...

nl_NLDutch