het leukste
studentenfeest

 

Drank en hapjes voor een studentenprijsje

Studenten hebben een bijzondere plek in ons Indigo hartje. Wij heten jullie dan ook van harte welkom bij ons. Wil je er zomaar even tussenuit met je jaarclub of wil je meer luxe want je bent op weg naar een gala; voor elke studentengelegenheid en portemonnee bieden wij mooie mogelijkheden. Wherever you go, go Indigo!

Food & Drinks

Speciaal voor studenten bieden wij een aantal arrangementen aan waarbij eten & drinken voor een vaste prijs per persoon wordt aangeboden. Je kunt kiezen uit een heerlijke Student Beach BBQ, dineren met een Sit Down Menu of gewoon een hoofdgerecht. Dit alles in combinatie met een onbeperkt drankpakket. Wel zo makkelijk, want op deze manier weet je van tevoren precies waar je financieel aan toe bent.

Stel jouw event samen met laura

‘There Ain’t no Studentparty like a’ .. In een paar simpele stappen stel je met mij jouw studentenfeest samen. Vanzelfsprekend neem ik na ontvangst van jouw info persoonlijk contact met je op. 

Step 1 of 4

Foto’s van studentenfeesten op het strand bij Indigo

Foto’s van studentenfeesten op het strand bij Indigo

Indigo Sfeer

Beachclub Indigo ligt aan het hipste gedeelte van het Scheveningse strand: het Zwarte Pad. Buiten dat het hier heerlijk rustig kan zijn, want weinig toeristen, weten we hier in de avonduren ook een goed feestje te bouwen. Wat zowel overdag als ‘s avonds onmiskenbaar Indigo is, is de ontspannen, festival-achtige, hippiesfeer. Kom het maar gewoon ervaren en je wilt nooit meer naar huis.

Laat Laura je helpen met jouw studentenfeest

Strandactiviteiten

Wil je voorafgaand aan jullie barbecue samen iets leuks doen, dan denken wij graag met je mee over een gezellige strandactiviteit. Wat dacht je van powerkiten, bubble footbal of Expeditie Indigo? Een combinatie van activiteiten is ook mogelijk; bijvoorbeeld beachvolleybal en daarna een cocktailworkshop. Vraag Laura gerust naar de mogelijkheden.

Muziek

Beachclub Indigo houdt van muziek. Heel veel. Lekkere strandplaten, gezellige disco, oude hitjes, goede dance en soms een guilty pleasure. Heerlijk. Wij werken nauw samen met professionele DJ’s die gegarandeerd de voetjes van de vloer krijgen. Je kunt met hen je eigen muziekstijl voor je feest bepalen.

Blogs over studentenfeesten op het strand

De 5 grootste geheimen voor een leuke strandactiviteit Scheveningen

De 5 grootste geheimen voor een leuke strandactiviteit Scheveningen

Een leuke strandactiviteit Scheveningen is net even anders dan een vrijmibo of ‘casual Friday’ op je werk. Midden in de natuur, achter de duinen en vlak bij het water kan je je hart ophalen en echt even tot rust komen. Met het lekkerste eten en de ontspanning die je...

Beachclubs Scheveningen: 5 x waarom Indigo de gezelligste is

Beachclubs Scheveningen: 5 x waarom Indigo de gezelligste is

Nu is het nog winter, maar we hebben nog een maand of twee voor de opbouw van de beachclubs Scheveningen weer mag beginnen. Het bijzondere van dit jaar (even alle ellende daargelaten) is dat we deze winter toestemming kregen van de gemeente om met ons hoofdgebouw te...