Teamuitje met eten? Dit zijn Indigo’s ontelbare mogelijkheden!

Hoe maak je de juiste keuze voor je teamuitje mét eten? En dan ook nog eens op het strand? Met of zonder activiteiten of ruimte voor presentaties en/of speeches? 

Eerlijk is eerlijk: Scheveningen heeft een héle hoop verschillende strandtenten met elk hun eigen vibe. Ons advies: loop over de boulevard, neem het Zwarte Pad mee (altijd een stuk rustiger en relaxter dan de drukke boulevard vol toeristen) en ga ook naar binnen bij strandtenten die je qua sfeer aantrekken. 

Beachclub Indigo herken je aan de gekleurde tafeltjes en stoeltjes, de lampionnen, onze houten buitenbar, bloemen en plantjes op tafels en hangend aan ons hek en twee grote vuurpalen. Kom eens een cocktail drinken om de sfeer te proeven! We zijn ervan overtuigd dat je weet dat een strandtent als locatie voor je teamuitje met eten echt goed bij je past, wanneer je weet dat jullie het de hele dag naar je zin gaan hebben.

De Indigo-keuken en jouw teamuitje met eten

Onze keuken staat bekend om haar kwalitatief goede producten en vakkundige chef-koks die speciaal voor jullie met verse ingrediënten aan de slag gaan. We gebruiken uitsluitend vlees dat staat voor een beter leven – en dat proef je natuurlijk. Wat we je kunnen bieden? Dat is aan jou. Natuurlijk denken we met je mee, maar de keuze is reuze. Heb je zin in een barbecue op het strand? Voeten in het zand, ijskoud biertje erbij en terwijl onze chefs een eind weg grillen, kunnen jullie een heerlijke avond door… klinkt best goed, nietwaar? Als je liever zelf kookt, hebben we leuke tafelbarbecues. Wij zorgen ervoor dat alles klaarstaat, het enige wat jullie hoeven te doen is je vlees, vis, vega of vegan maaltijd grillen. Supergezellig!

Food Market

Indigo staat tevens bekend om haar superleuke World Street Food Market. Denk aan het leukste foodfestival waar je ooit bent geweest (lees: de beste food-stands die je hebt kunnen uitproberen) – alleen dan op het strand en tijdens je teamuitje met eten uit verschillende keukens. Mexicaans, Indonesisch, Italiaans… we hebben van alles te proberen.

Driegangenkeuzemenu

Drie gangen? Of misschien zelfs vier… vijf… twaalf (?!) kunnen we ook volledig voor jullie uitdenken.

Daarbij houden we uiteraard rekening met voedselallergieën en zorgen we dat iedereen een heerlijk op maat gemaakt menu krijgt.

Teambuildingactiviteiten

Uit eten met je team kan je overal, het zijn de bijzondere teambuilding activiteiten die je teamuitje met eten meerwaarde geven. Door samenwerken op een speelse manier leer je elkaar écht kennen. Wie is de hardloper? Wie moedigt aan? Wie neemt de leiding? Allemaal belangrijke zaken die je meer inzicht geven in de dynamiek van je team. Dit kan al beginnen met een yogales op het strand, of je stapt met z’n allen op een SUP-board en peddelt de zee in. Beetje meer actie nodig? Oh yes, Expeditie Indigo zorgt niet alleen voor teambuilding, maar ook voor avontuur. Zelf vuur maken, boogschieten, noem maar op. 

Ruimte voor een presentatie of vergadering

Ons creatieve, professionele team denkt graag mee naar wat het beste bij jullie teamuitje met eten past en zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is. Ja, ook als er tijd gewenst is voor stilte, zodat er (zo nodig besloten) kan worden vergaderd, een presentatie kan worden gegeven of het tijd is voor de jaarlijkse speech. Een bedrijfsfeest op het strand betekent bij Indigo niet dat er alleen gefeest moet of kan worden. Er is altijd ruimte voor stilte wanneer er speeches worden gehouden en zelfs wanneer er een serieuze, besloten vergadering plaatsvindt, zorgen wij er op professionele wijze voor dat de ruimte wordt afgeschermd. Zo kun je alle belangrijke zaken bespreken zonder gestoord te worden. Snacks en drankjes op tafel nodig? Geen probleem. Beamer met geluid voor een presentatie gewenst? Ook dat kan. 

Bel ons, download de brochure of mail onze eventmanager Laura-Lee om naar al onze mogelijkheden te vragen. Tot snel!

Foto’s op het strand bij Indigo