Teamuitje met geweldig eten? Proef de heerlijke Indigo-keuken

Blog van Beachclub Indigo

Ze mogen weer deze zomer, de teamuitjes! Natuurlijk alles helemaal volgens de richtlijnen van het RIVM. Bij Beachclub Indigo zijn we creatief genoeg om jouw teamuitje mét eten alsnog onwijs leuk te maken. Denk aan activiteiten, maar als je met je team gewoon lekker wil relaxen op ons terras, kan dat ook natuurlijk.

De Indigo-keuken & jouw teamuitje

Onze keuken staat bekend om haar kwalitatief goede producten en vakkundige chef-koks die speciaal voor jullie met verse ingrediënten aan de slag gaan. We gebruiken uitsluitend vlees dat staat voor een beter leven – en dat proef je natuurlijk. Wat we je kunnen bieden? Dat is aan jou. Natuurlijk denken we met je mee, maar de keuze is reuze. Heb je zin in een barbecue op het strand? Voeten in het zand, ijskoud biertje erbij en terwijl onze chefs een eind weg grillen, kunnen jullie een heerlijke avond door… klinkt best goed, nietwaar? Als je liever zelf kookt, hebben we leuke tafelbarbecues. Wij zorgen ervoor dat alles klaarstaat, het enige wat jullie hoeven te doen is je vlees, vis, vega of vegan maaltijd grillen. Supergezellig!

Food Market

Indigo staat tevens bekend om haar superleuke World Street Food Market. Denk aan het leukste foodfestival waar je ooit bent geweest (lees: de beste food-stands die je hebt kunnen uitproberen) – alleen dan op het strand. Mexicaans, Indonesisch, Italiaans… we hebben van alles te proberen.

Driegangen keuzemenu

Drie gangen? Of misschien zelfs vier… vijf… twaalf (?!) kunnen we ook volledig voor jullie uitdenken. Daarbij houden we uiteraard rekening met voedselallergieën en zorgen we dat iedereen een heerlijk op maat gemaakt menu krijgt.

Dus hey, als je nadenkt over een teamuitje met eten, op het strand… tel daar dan nog een paar lampionnen, gezellige muziek en een topsfeer bij op. Dan ben je namelijk bij Indigo – precies aan het juiste adres. We hopen jullie snel te verwelkomen in ons kleurrijke strandpaviljoen, want we zijn maar wat blij dat de zomer is begonnen en we iedereen weer met open armen (op anderhalve meter afstand) mogen ontvangen. Tot snel!

Bij Beachclub Indigo kun je terecht voor al je feesten en partijen. We hebben een overzicht gemaakt van de meest voorkomende feestjes:

Contact

met Beachclub Indigo

Contactgegevens:

Algemeen:
Huisnummer +(31) 624 96 24 42

Partijen & grote reserveringen:
Laura-Lee Savoia +(31) 6 18 70 88 36
info@beachclubindigo.nl

Sollicitaties:
Dunja Kloos +(31) 6 38 38 63 53
personeel@beachclubindigo.nl

Privacyverklaring
Cookieverklaring

 

 

Routebeschrijving:

Let op! Indien u gebruik maakt van navigatie, toets dan 'Zwarte Pad 65' in i.p.v. ‘Strandweg 65’.

Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte pad en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, eindpunt van tram 1 en 9/bus 23.

Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein (betaald) aan het Zwarte pad. Ook zijn er voldoende parkeergarages in de omgeving. Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte Pad en zit in het midden van de beide looppaden naar het strand.

Openingstijden:

1 april tot 1 oktober
09:00 uur tot 01:00 uur

Adres:

Beachclub Indigo
Strandweg 65
2586 JL Den Haag

nl_NLDutch