Teamuitje op het strand

 

teamuitje bij indigo

Teambuilding, een vergadering of het jaarlijkse, informele moment om even met je team of afdeling samen te komen en te ontspannen. Dan moet je bij Indigo zijn! Wij bieden tal van unieke strandactiviteiten aan die je kunt combineren met een gezonde lunch, een lekkere borrel of een barbecue. Of wat dacht je van onze Street Food World Market? Dit is dineren in festivalstijl. Hier zullen jouw medewerkers en collega’s nog lang over napraten. Vraag snel een vrijblijvende offerte aan.

Specials

Wil je het noodzakelijke met het aangename combineren? Dan is het een heel goed idee om dat op het strand te doen. Wij denken graag met je mee over een all-in arrangement zodat je een constructieve en ontspannen dag op het strand kunt hebben met jouw afdeling. Alles wat je nodig hebt voor een vergadering of presentatie hebben wij in huis of regelen wij: een beamer, flip-over, microfoon en de hele dag door verse koffie, thee en fruit. Wij ontzorgen jullie volledig zodat je een geslaagde dag hebt met jouw team.

Stel jouw event samen met laura

‘Easy like 1-2-3’.. In een paar simpele stappen stel je met mij jouw event samen. Ik neem na ontvangst van jouw info persoonlijk contact met je op.

Step 1 of 4

Foto’s van teamuitjes op het strand bij Indigo

Foto’s van teamuitjes op het strand bij Indigo

Food Market

Wil je een keer echt iets bijzonders? Iets waar je collega’s nog lang over na zullen praten? Kies dan voor onze, inmiddels beroemde, Street Food World Market. Eten in festivalstijl; vier marktkraampjes vertegenwoordigen elk een land, onze chefs bereiden op barbecue-tonnen wereldse gerechtjes. Een unieke beleving voor alle zintuigen!

Strandactiviteiten

Indigo heeft al meer dat 10 jaar ervaring met het organiseren van teambuildingsdagen. Wil je tijdens jullie teamuitje samen iets leuks doen, dan denken wij graag met je mee over een gezellige strandactiviteit. Wat dacht je van powerkiten, bubble footbal of expeditie Indigo? Een combinatie van activiteiten is ook mogelijk; bijvoorbeeld beachvolleybal en daarna een cocktailworkshop. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Exclusief

Een teamdag zorgt ervoor dat de onderlinge band tussen collega’s sterk blijft. Plezier maken en weer bijpraten met elkaar is belangrijk voor de teamspirit. Wij reserveren graag een exclusief gedeelte van Indigo voor jullie bedrijf, zodat je ongestoord een heerlijke dag kunt ervaren. Ons zijterras met houten buitenbarretje, leent zich uitstekend voor jullie bedrijfsborrel, BBQ of feest. Wil je graag met jouw gezelschap optimale privacy en zijn jullie met een groot gezelschap? Wij bieden ook de mogelijkheid om onze strandtent exclusief af te huren.

Of laat Laura op een ander moment een reminder versturen…

Blogs over teamuitjes op het strand

Strandpaviljoen Scheveningen: Indigo als best bewaarde geheim

Strandpaviljoen Scheveningen: Indigo als best bewaarde geheim

Als er één strandpaviljoen Scheveningen is die in geen enkel opzicht op een andere lijkt, is het Indigo wel. En voor je denkt: jaja, dat zeggen al die strandtenten over zichzelf: hear us out. Zoals elke strandtent een eigen identiteit heeft – en al helemaal op het...

Personeelsuitje? Ideeën genoeg bij Beachclub Indigo

Personeelsuitje? Ideeën genoeg bij Beachclub Indigo

Yes, dit is het perfecte moment om te beginnen met het plannen van je personeelsuitje. Ideeën hebben we bij Indigo meer dan genoeg. De afgelopen tien jaar hebben we ons zelfs gespecialiseerd in bedrijfsdagen. Het resultaat is dat we elk jaar een groter, specialer en...

Ideeën teamuitje nodig? Dit zijn de leukste bij Beachclub Indigo

Ideeën teamuitje nodig? Dit zijn de leukste bij Beachclub Indigo

Een teamborrel kan je overal houden, maar qua écht toffe ideeën teamuitje – en daar hebben we in deze tijd allemaal meer behoefte aan dan ooit – moet je bij ons zijn. Ja, dat is een statement, maar wel eentje die terecht is. Beachclub Indigo ziet de meerwaarde van...