Teamuitje op het strand

 

teamuitje bij indigo

Teambuilding, een vergadering of het jaarlijkse, informele moment om even met je team of afdeling samen te komen en te ontspannen. Dan moet je bij Indigo zijn! Wij bieden tal van unieke strandactiviteiten aan die je kunt combineren met een gezonde lunch, een lekkere borrel of een barbecue. Of wat dacht je van onze Street Food World Market? Dit is dineren in festivalstijl. Hier zullen jouw medewerkers en collega’s nog lang over napraten. Vraag snel een vrijblijvende offerte aan.

Specials

Wil je het noodzakelijke met het aangename combineren? Dan is het een heel goed idee om dat op het strand te doen. Wij denken graag met je mee over een all-in arrangement zodat je een constructieve en ontspannen dag op het strand kunt hebben met jouw afdeling. Alles wat je nodig hebt voor een vergadering of presentatie hebben wij in huis of regelen wij: een beamer, flip-over, microfoon en de hele dag door verse koffie, thee en fruit. Wij ontzorgen jullie volledig zodat je een geslaagde dag hebt met jouw team.

Stel jouw event samen met laura

‘Easy like 1-2-3’.. In een paar simpele stappen stel je met mij jouw event samen. Ik neem na ontvangst van jouw info persoonlijk contact met je op.

Step 1 of 4

Foto’s van teamuitjes op het strand bij Indigo

Foto’s van teamuitjes op het strand bij Indigo

Food Market

Wil je een keer echt iets bijzonders? Iets waar je collega’s nog lang over na zullen praten? Kies dan voor onze, inmiddels beroemde, Street Food World Market. Eten in festivalstijl; vier marktkraampjes vertegenwoordigen elk een land, onze chefs bereiden op barbecue-tonnen wereldse gerechtjes. Een unieke beleving voor alle zintuigen!

Strandactiviteiten

Indigo heeft al meer dat 10 jaar ervaring met het organiseren van teambuildingsdagen. Wil je tijdens jullie teamuitje samen iets leuks doen, dan denken wij graag met je mee over een gezellige strandactiviteit. Wat dacht je van powerkiten, bubble footbal of expeditie Indigo? Een combinatie van activiteiten is ook mogelijk; bijvoorbeeld beachvolleybal en daarna een cocktailworkshop. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Exclusief

Een teamdag zorgt ervoor dat de onderlinge band tussen collega’s sterk blijft. Plezier maken en weer bijpraten met elkaar is belangrijk voor de teamspirit. Wij reserveren graag een exclusief gedeelte van Indigo voor jullie bedrijf, zodat je ongestoord een heerlijke dag kunt ervaren. Ons zijterras met houten buitenbarretje, leent zich uitstekend voor jullie bedrijfsborrel, BBQ of feest. Wil je graag met jouw gezelschap optimale privacy en zijn jullie met een groot gezelschap? Wij bieden ook de mogelijkheid om onze strandtent exclusief af te huren.

Of laat Laura op een ander moment een reminder versturen…

Blogs over teamuitjes op het strand

Teamuitje Scheveningen: 5 x wat je moet weten

Teamuitje Scheveningen: 5 x wat je moet weten

Je wil een teamuitje Scheveningen – en als je die in de lente of de zomer doet, wil je natúúrlijk het liefst op het strand zijn. Begrijpen we als geen ander. Wat we óók heel goed weten, is hoe belangrijk het is om een écht leuke dag te hebben. En hoe een teamuitje je...

Teamuitje met eten? Dit zijn Indigo’s ontelbare mogelijkheden!

Teamuitje met eten? Dit zijn Indigo’s ontelbare mogelijkheden!

Hoe maak je de juiste keuze voor je teamuitje mét eten? En dan ook nog eens op het strand? Met of zonder activiteiten of ruimte voor presentaties en/of speeches?  Eerlijk is eerlijk: Scheveningen heeft een héle hoop verschillende strandtenten met elk hun eigen vibe....

Kies Indigo: 10 ideeën voor een bedrijfsuitjes 50 personen

Kies Indigo: 10 ideeën voor een bedrijfsuitjes 50 personen

Je wil een bedrijfsuitje, 50 personen is de max, organiseren en je wil dat het mega wordt, dus hebben we tien ideeën voor je bedrijfsuitje op een rij gezet. Dat hebben je team en jij wel verdiend namelijk, zeker na afgelopen jaar. Laten we bij Indigo nou een...