Teamuitje Scheveningen: 5 x wat je moet weten

Je wil een teamuitje Scheveningen – en als je die in de lente of de zomer doet, wil je natúúrlijk het liefst op het strand zijn. Begrijpen we als geen ander. Wat we óók heel goed weten, is hoe belangrijk het is om een écht leuke dag te hebben. En hoe een teamuitje je collega’s een boost kan geven. Zeker in tijden van heel veel e-mailverkeer en digitale meetings. In dit overzicht schrijven we alles wat je moet weten over een teamuitje op Scheveningen.

Zon op je gezicht (zelfs bij regen!)

Bij Indigo schijnt altijd de zon. Echt waar. Als ‘ie buiten niet tevoorschijn komt (wat op een of andere manier bijna altijd wél zo is wanneer koppels in de echt verbonden worden bij ons), dan schijnt ‘ie binnen wel. Komt door ons mooie, gekleurde dak, waar het daglicht doorheen schijnt en alles een zonnige gloed geeft. Zo ben je verzekerd van een megagezellige dag, wat voor weer het ook is tijdens je teamuitje Scheveningen.

Passende decoratie

Wij hebben de leukste, creatiefste mensen om ons heen verzameld die jouw dag een unieke uitstraling geven. Geen enkele bruiloft ziet er bij Indigo hetzelfde uit, maar elke bruiloft bij Indigo is tot in de puntjes verzorgd en persoonlijk op jullie wensen afgestemd. Roep iets en wij regelen het voor je. Weet je nog niet zo goed wat je wil? Ook dan staan we klaar om jullie met kennis en kunde te adviseren en/of ideeën voor te leggen.

De lekkerste keuken

Een perfect afgestemd menu waarbij rekening wordt gehouden met iedereens eetwensen? Check. De mogelijkheid om je teamuitje Scheveningen in festival-sfeer te vieren (zelfs tijdens zomers zonder festival, zoals deze) met een grote barbecue, of juist een food-market, met vuurkorven terwijl er tientallen lichtjes boven je hoofd bungelen en je met elkaar de zon in de zee zit zakken? Check. Een sfeer die vakantie, ontspanning en feest ademt? Check. Wat wil je nog meer?

Teamactiviteiten waar je U tegen zegt

Denk je iets origineels te hebben gevonden, heeft iedereen het al wel eens gedaan. Tót je bij Indigo terechtkomt. Powerkiten, Archery Taggen, Bubble Football… en nog zoveel meer opties voor jou en je team! Weleens een ware Expeditie Indigo gedaan? Lees: door spel en samenwerken taken volbrengen a la Expeditie Robinson? Nee he? Precies, dit wordt een geweldig leuke dag!

Je bent op het strand

Laten we wel wezen: de voornaamste reden om je teamuitje Scheveningen op het strand te laten plaatsvinden is simpelweg omdat je op het strand bent. Schoenen uit (voor wie wil, natuurlijk), met zonsondergang een duik nemen in de zee, heerlijk rozig van de dag bij een vuurtje nagenieten… dat kan nergens anders dan op het strand.

Heb je liever

telefonisch contact?

Bel Laura op:

+31 618 708 836

Alle Indigo blogs

Zo fixt Indigo jouw coronaproof bedrijfsfeest Scheveningen

Zo fixt Indigo jouw coronaproof bedrijfsfeest Scheveningen

De maatregelen rondom het coronavirus hebben ons allemaal in de greep, zeker nu we alleen nog een coronaproof bedrijfsfeest Scheveningen kunnen organiseren. Maar hey, stilzitten doen we niet. Sterker nog, we hebben een checklist voor beginners die veilig teamuitje willen houden.

10 x originele teambuilding activiteiten bij Beachclub Indigo

10 x originele teambuilding activiteiten bij Beachclub Indigo

Je wil een bedrijfsuitje organiseren en je wil dat het mega wordt, dus hebben we een top 10 bedrijfsuitjes gemaakt. Dat hebben je team en jij wel verdiend namelijk, zeker na afgelopen jaar. Laten we bij Indigo nou een gigantische lijst van superleuke activiteiten hebben die we kunnen organiseren – daar hebben we uiteraard een lijst van gemaakt.

Trouwen aan het strand: 3 belangrijke adviezen

Trouwen aan het strand: 3 belangrijke adviezen

Allereerst: van harte gefeliciteerd met jullie verloving! Nu gaat het echte werk beginnen: de bruiloft plannen. Omdat Beachclub Indigo inmiddels al tien jaar volwaardig meedraait als trouwlocatie, hebben we in de loop der tijd enorm veel kennis opgedaan.

nl_NLDutch