BBQ’en is sowieso al supergezellig, laat staan op het strand. De beste koks maken de lekkerste burgers klaar, zelfs voor pescetariërs, vegetariërs en veganisten is er genoeg keuze. Die plaatjes die je normaal gesproken alleen op Instagram voorbij ziet komen (denk: buitenlucht, kampvuur, gezelligheid) zijn nu ineens werkelijkheid geworden. Dat wil je meemaken, en dat kan gewoon. Bij Indigo. Maar hey, waar moet je allemaal aan denken om je BBQ op het strand zo goed mogelijk te laten slagen? Wat voor gezelschap bevind je je in, waar ligt iedereens behoefte en welke sfeer wil je neerzetten?

Hieronder geven we je tips en antwoorden op vragen die wellicht bij je opkomen. Zo helpen we je een handje en geven we je inzicht in wat er kan komen kijken bij een BBQ op het strand organiseren. Zo hebben we verschillende soorten BBQ’s, kun je kiezen voor een thema, is er een oplossing voor een al dan niet besloten feest én geven we aan waarom je onze Indigo-keuken júist tijdens een BBQ op het strand perfect kunt ontdekken.

  1. Mini-privé BBQ festival op het strand!
  2. Ga voor een thema
  3. Ga voor een bedrijfsfeest met BBQ op het strand
  4. Ontdek de Indigo-keuken tijdens je BBQ op het strand
  5. Hou rekening met het weer

1. Mini-privé BBQ festival op het strand!

Kom je met een grotere groep? Dan kun je kiezen uit één grote barbecue, maar ook uit

verschillende keukens. Weleens onze Street Food World Market geprobeerd? Dit is een BBQ op het strand die je in Scheveningen nergens anders ziet dan bij ons: onze Indigo-chefs bereiden op vier verschillende tonnen wereldgerechten uit elke windstreek. Zin in Mexicaans? Wordt geregeld. Toch liever een klassieke Amerikaanse burger? Doen we.

2. Ga voor een thema

Afgezien van het feit dat Beachclub Indigo er sowieso al snoepig uitziet, kunnen we ook nog eens alles in thema aankleden wanneer je een BBQ op het strand wil houden. Zin in een Tropical thema? Of liever iets in de richting van Crazy Summer, Bohemian Style, een Pineapple Party Colors & Flowers? Alles kan. Zelfs The Great Gatsby is niet te veel gevraagd. Daarbij zorgen wij ervoor dat jij tijdens je BBQ op het strand de ruimte krijgt om ongestoord feest te kunnen vieren met je gasten, familie, vrienden, collega’s en wie je dan ook uitnodigt. Zelfs huisdieren zijn welkom bij ons (let op: vertederende blikken van ons personeel zijn onvermijdelijk als het om puppy’s gaat).

3. Ga voor een bedrijfsfeest met BBQ op het strand

Wat is er leuker dan een bedrijfsfeest met BBQ op het strand? Nee, betere vraag: wat is er leuker dan een bedrijfsfeest met BBQ op het strand bij Beachclub Indigo? Precies. Moet je alleen nog weten waarom die BBQ’s bij ons zo ontzettend goed zijn. Trouwens, als je back to basic wil: voor kleinere gezelschappen hebben we onze speciale tafelbarbecues. Die steken we voor je aan, zodat je zelf kunt grillen. Extra originele BBQ op het strand? Kies voor een leuke band die tijdens het eten de sterren van de hemel speelt, ga voor een mooi wijnarrangement (onze chefs kunnen je perfect adviseren) of doe een gezellige quiz! Regelen wij de leukste host, beloofd.

4. Ontdek de Indigo-keuken tijdens je BBQ op het strand

Okee, bescheiden is het misschien niet, maar wel eerlijk: wij hebben dus de beste burgers van het strand. Omdat we uitsluitend werken met zeer ervaren chefs die altijd op zoek zijn naar de beste kwaliteit producten en elke dag hun liefde voor koken willen delen met de gasten, kunnen we je een kwalitatief uitstekende BBQ op het strand bieden. De burgers worden met zorg bereid voor ze op de grill gaan – en dat geldt niet alleen voor de carnivoren onder ons.

Het leuke van Beachclub Indigo is dat ook pescetariërs, vegetariërs en veganisten bij ons kunnen BBQ’en. Ja, tuurlijk zijn onze groentespiesjes om van te watertanden, maar de Indigo-keuken gaat verder dan dat. Denk aan portobello’s met kaas, linzenburgers en vegan burgers die zó goed zijn, dat je het verschil tussen een gewone en vegan burger niet eens proeft. Qua vis werken we het liefste met de lokale visboeren die de vangst van de dag kakelvers komen brengen en geloof het of niet: zelfs onze BBQ Side Salad is om je vingers bij af te likken. Daarbij hebben we een eigen smoker die we graag tevoorschijn toveren. Chef’s Table is er niets bij.

5. Hou rekening met het weer

Ja, je kiest voor Scheveningen, dus je weet nooit of de zon schijnt als nooit te voren, of dat je in een hoosbui belandt. Eerlijk is eerlijk. Zeker als je ver van tevoren plant, kan het weer alle kanten op gaan. Aangezien wij dat weten als geen ander, hebben we Indigo zo ingericht dat het dak erop én eraf kan. Ook hebben we speciale doorzichtige puien en wanden laten bouwen zodat je BBQ op het strand gewoon kan doorgaan terwijl je droog blijft, maar je wel dat mooie uitzicht op zee houdt. Luxeeee!

nl_NLDutch