Top 10 bedrijfsuitjeschecklist voor een topdag op het strand

De maatregelen rondom het coronavirus hebben ons allemaal in de greep, dus is een checklist top 10 bedrijfsuitjes wel zo handig. Want waar moet je eigenlijk allemaal aan denken? En wat zijn de opties wat betreft eten? Hieronder vertellen we je hoe we je helpen de leukste dag van het jaar op een veilige manier te houden, hoe je ondanks de afstand toch met elkaar de gezellige sfeer kan creëren en geven we je opties voor verschillende onbijt/lunch/diner-mogelijkheden. Daarbij leggen we uit hoe je rekening kunt houden met eetwensen en allergieën, vertellen we je hoe we omgaan met het wispelturige Scheveningse weer en hoe er een beetje actie in de taxi komt. En, als je alles hebt gelezen en denkt ‘pfff, kon iemand anders dit maar voor me regelen’, hebben we zelfs daar een oplossing voor. GO!

  1. Volg de richtlijnen van het RIVM op, wij helpen je erbij

Bij Beachclub Indigo weten we er gelukkig zelfs in deze tijd een feestje van te maken met elkaar. En, ben je toevallig op zoek naar een strandclub waar je in deze tijd een Corona-proof bedrijfsuitje kunt geven? Dat kan bij ons. We doen er werkelijk alles aan om de anderhalvemeter-afstandsregel in acht te nemen, zodat iedereen veilig feest kan vieren. Natuurlijk wel inclusief hapjes en drankjes, muziek en de typische Indigo-gezelligheid die je altijd bij ons kunt vinden. Dus ja, zonder dit punt is onze top 10 bedrijfsuitjes checklist natuurlijk niet compleet.

  • Voldoende afstand en toch bonden?

Ha! Activiteiten in onze top 10 bedrijfsuitjes checklist: uiteraard! Gezelligheid zien we als mens vaak als in een knusse sfeer met elkaar zijn. Daarom hebben we onze teambuildingactiviteiten zo aangepast dat afstand houden geen probleem is. Ons terras en onze woonkamer hebben we daarbij ook nog eens extra gezellig gemaakt (denk lampionnen, mooie bloemboeketten en lampjes) zodat de sfeer altijd voelbaar is – al sta je in je eentje middenin de zaal. Echt hoor, kom maar eens binnenlopen. Voel je je gelijk thuis.

  • Denk aan verschillende ontbijt/lunch/diner-mogelijkheden

Gelukkig is eten iets dat we bijna allemaal heerlijk vinden én iets dat ons bindt. Okee, bescheiden is het misschien niet, maar wel eerlijk: wij hebben dus de beste burgers van het strand. Omdat we uitsluitend werken met zeer ervaren chefs die altijd op zoek zijn naar de beste kwaliteit producten en elke dag hun liefde voor koken willen delen met de gasten, kunnen we je een kwalitatief uitstekende BBQ bieden. De burgers worden met zorg bereid voor ze op de grill gaan – en dat geldt niet alleen voor de carnivoren onder ons.

  • Hou rekening met verschillende eetwensen

Het leuke van bedrijfsuitje Beachclub Indigo is dat ook pescetariërs, vegetariërs en veganisten bij ons kunnen BBQ’en. Ja, tuurlijk zijn onze groentespiesjes om van te watertanden, maar de Indigo-keuken gaat verder dan dat. Daarom moet goed eten ook zeker in onze top 10 bedrijfsuitjes checklist. Denk aan portobello’s met kaas, linzenburgers en vegan burgers die zó goed zijn, dat je het verschil tussen een gewone en vegan burger niet eens proeft. Qua vis werken we het liefste met de lokale visboeren die de vangst van de dag kakelvers komen brengen en geloof het of niet: zelfs onze BBQ Side Salad is om je vingers bij af te likken. Daarbij hebben we een eigen smoker die we graag tevoorschijn toveren. Chef’s Table is er niets bij 😉.

Trouwens, als je back to basic wil: voor kleinere gezelschappen hebben we onze speciale tafelbarbecues. Die steken we voor je aan, zodat je zelf kunt grillen.

  • Weet hoe wispelturig het Scheveningse weer kan zijn

Ja, je kiest voor Scheveningen, dus je weet nooit of de zon schijnt als nooit tevoren, of dat je in een hoosbui belandt. Eerlijk is eerlijk. Zeker als je ver van tevoren plant, kan het weer alle kanten op gaan. Aangezien wij dat weten als geen ander, hebben we Indigo zo ingericht dat het dak erop én eraf kan. Ook hebben we speciale doorzichtige puien en wanden laten bouwen zodat activiteiten gewoon kunnen doorgaan terwijl je droog blijft, maar hou je wel dat mooie uitzicht op zee. Dit alles Indigo is dan ook groot genoeg om voldoende afstand te kunnen houden tijdens een Corona-proof bedrijfstuitje. Luxe!

  • Zorg voor actie en teambuilding

Beetje actie nodig? Oh yes, Expeditie Indigo zorgt niet alleen voor teambuilding, maar ook voor avontuur. Zelf vuur maken, boogschieten, noem maar op. Iets minder behoefte aan competitie, maar wel in voor een activiteit tijdens je bedrijfsfeest op het strand? Kom SUPPEN, maak een boottocht… er is echt voor elke wens een oplossing. De twee punten van onze top 10 bedrijfsuitjes checklist die hieronder staan, kun je combineren of afzonderlijk kiezen. Ideaal!

  • Expeditie Indigo: een must voor een dag vol actie

Beetje actie nodig? Dan hoort dit ook echt in onze top 10 bedrijfsuitjes. Oh yes, Expeditie Indigo zorgt niet alleen voor teambuilding, maar ook voor avontuur. Zelf vuur maken, houten latten en palen in elkaar knopen, touwtrekken maar dan nét ff anders… Expeditie Indigo doet het. Werkelijk ideaal voor sportieve teams die ook een beetje mentale uitdaging kunnen gebruiken. Zeg je teambuilding en FUN, zeg je Expeditie Indigo.

  • Workshops: een must voor een relaxte maar gevulde dag

Zin om wat te leren? Ga voor een workshop. We bieden verschillende mogelijkheden (eindeloos veel, eigenlijk). Natuurlijk kun je een aantal activiteiten uit onze top 10 bedrijfsuitjes ook in workshopvorm gieten, maar nog leuker: denk aan een cocktailworkshop, een yoga- of meditatieworkshop, maar zelf eigen kleding maken of kunstschilderen. We doen het allemaal – samen met jou!

  • Laat de dagelijkse sleur echt even thuis

Het lijkt overbodig is onze top 10 bedrijfsuitjes checklist te zetten, maar het gebeurt vaak genoeg dat mensen toch in de werkmodus blijven. En aangezien wij ons werk zelf ook hartstikke leuk vinden, begrijpen we dat als geen ander. Toch zetten we ‘m erbij: laat de boel lekker de boel op je dag met je team en ontspan, heb het leuk, geniet van het strand en de omgeving – en het heerlijke eten en de sfeer en… en… en…) want er wordt nog meer dan genoeg gewerkt in het leven. Wij zijn er juist om jullie het gevoel van een minivakantie te geven. Ons advies: chill & relax. Zorgen wij wel voor de rest.

  1. Laat het aan ons over

Geen zin om zelf na te denken, maar wil je gewoon iets gaafs neerzetten? Heb je niet eens zín om rekening te houden met een top 10 bedrijfsuitjes checklist? Dat is geen enkel probleem. Geef onze eventmanager Laura-Lee een paar steekwoorden en zij zorgt samen met het hele Indigo-team dat de hele avond op z’n pootjes terechtkomt.

Zoals je leest is er een hoop waar je rekening mee moet houden, en zijn er nóg meer opties om uit te kiezen. Mocht je nieuwsgierig zijn geworden en meer informatie willen een Corona-proof bedrijfsuitje bij Indigo, horen we dat graag. Je kunt ons mailen naar onze eventmanager Laura-Lee via info@beachclubindigo.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je liever

telefonisch contact?

Bel Laura op:

+31 618 708 836

Alle Indigo blogs

Een dag bij Beachclub Indigo: de leukste strandtent Scheveningen

Een dag bij Beachclub Indigo: de leukste strandtent Scheveningen

Als je ‘s morgens wakker wordt en niet weet wat je met je vrije dag moet doen, hebben wij het antwoord: kom naar Beachclub Indigo, de leukste strandtent, Scheveningens favoriet. We kunnen je met zekerheid vertellen dat het een dag wordt die, wanneer je ’s avonds (of...

Teamuitje Scheveningen: 5 x wat je moet weten

Teamuitje Scheveningen: 5 x wat je moet weten

Je wil een teamuitje Scheveningen – en als je die in de lente of de zomer doet, wil je natúúrlijk het liefst op het strand zijn. Begrijpen we als geen ander. Wat we óók heel goed weten, is hoe belangrijk het is om een écht leuke dag te hebben. En hoe een teamuitje je...

3 x verschillende BBQ’s op het strand bij Beachclub Indigo

3 x verschillende BBQ’s op het strand bij Beachclub Indigo

Beetje zon, beetje strand, beetje loungen met een drankje in je hand (dat rijmt, dus gebeurt het elke dag bij Indigo, HAH!). En daar hoort dan ook een diner bij – liefst een BBQ op het strand. Nou, dat kunnen we regelen – en je kunt bij ons zelfs kiezen uit...

BBQ op het strand: Beachclub Indigo is 3 x je keuze!

BBQ op het strand: Beachclub Indigo is 3 x je keuze!

Avondje relaxen, barbecue erbij, voeten in het zand: of je nou met je lief, vriendengroep of bedrijf een BBQ op het strand wil doen, bij Indigo is het sowieso een topavond. Beste keuken van Scheveningen strand Indigo heeft de beste keuken van Scheveningen, ook als het...

Uiteten Scheveningen? Beachclub Indigo heeft alles

Uiteten Scheveningen? Beachclub Indigo heeft alles

Uiteten Scheveningen? Doen!  Zomer, voeten in het zand en een cocktail in beide handen (waarom niet?) terwijl je uitkijkt op zee. Tel daar kaarslicht, lampionnen en vuurtjes bij op en je hebt al redelijk de sfeer te pakken die Indigo heet. Niet voor niets worden...

Bedrijfsuitje? 7 redenen waarom Beachclub Indigo het leukst is

Bedrijfsuitje? 7 redenen waarom Beachclub Indigo het leukst is

Een bedrijfsuitje op het strand… tsja, dat is net even anders dan een vrijmibo of ‘casual Friday’ op je werk. Midden in de natuur, achter de duinen en vlakbij het water kunje je hart ophalen en echt even tot rust komen. Met het lekkerste eten en de ontspanning die je...

Vrijgezellenfeest strand? 7 x waarom Indigo top is voor je wensen

Vrijgezellenfeest strand? 7 x waarom Indigo top is voor je wensen

Een vrijgezellenfeest, strand, zon, fun… tsja, dat is net even anders dan een bowlingbaan of midgetgolfen. Midden in de natuur, achter de duinen en vlak bij het water kunnen jullie helemaal in je eigen bubbel feestvieren. Met het lekkerste eten en ultieme ontspanning...

5 x waarom Indigo wint van alle trouwlocaties Scheveningen

5 x waarom Indigo wint van alle trouwlocaties Scheveningen

Je hebt de liefde van je leven ontmoet, hij/zij zei ja (of jij natuurlijk) en dat wil je vieren. Of misschien ben jij de beste vriend/vriendin van de gelukkigen en als ceremoniemeester mee op zoek naar trouwlocaties Scheveningen om je beste vriend(in) te helpen met...

Kies Indigo: 10 ideeën voor een bedrijfsuitjes 50 personen

Kies Indigo: 10 ideeën voor een bedrijfsuitjes 50 personen

Je wil een bedrijfsuitje, 50 personen is de max, organiseren en je wil dat het mega wordt, dus hebben we tien ideeën voor je bedrijfsuitje op een rij gezet. Dat hebben je team en jij wel verdiend namelijk, zeker na afgelopen jaar. Laten we bij Indigo nou een...