actief teamuitje scheveningen

Dit is je top 7 voor een actief teamuitje bij Indigo

Blog van Beachclub Indigo

Je wil een actief teamuitje organiseren en je wil dat het mega wordt, dus hebben we een top 7 gemaakt van de leukste activiteiten die je op het strand kunt doen. Dat hebben je team en jij wel verdiend namelijk, zeker na afgelopen jaar. Laten we bij Indigo nou een gigantische lijst van superleuke activiteiten hebben die we kunnen organiseren!

We beginnen met Expeditie Indigo: dé optie voor iedereen die wel van wat competitie, teambuilding en avontuur houdt. Verder leggen we uit wat Powerkiten is, wat voor ziel en zaligheid we in themafeesten stoppen en hoe leuk een Disco Bingo is. Verder vind je info over een Volleybaltoernooi organiseren voor je team, wat voor workshops we in petto hebben en vergeten we het hilarische Bubble Football en precieze Archery Tag ook zeker niet.

1. Expeditie Indigo

Beetje actie nodig? Dan hoort dit ook echt in onze top 7 voor een actief teamuitje. Oh yes, Expeditie Indigo zorgt niet alleen voor teambuilding, maar ook voor avontuur. Zelf vuur maken, houten latten en palen in elkaar knopen, touwtrekken maar dan nét ff anders… Expeditie Indigo doet het. Werkelijk ideaal voor sportieve teams die ook een beetje mentale uitdaging kunnen gebruiken. Zeg je teambuilding en FUN, zeg je Expeditie Indigo.

2. Powerkiten

Powerkiten… klinkt leuk, maar wat is het? Nou, je kunt het vergelijken met vliegeren, maar dan helemaal van deze tijd. Bij powerkiten ervaar je de kracht van de vlieger en laat je je daardoor voorttrekken. Niet voor angsthazen, dus. Veel training heb je er niet voor nodig, want onze begeleiding is top-notch en iets zegt ons dat er een paar teamleden zullen zijn die hun nieuwe lievelingshobby hebben ontdekt. Adrenalinerush, GO!

3. Disco Bingo

Bingo, maar dan anders. Anders hadden we het natuurlijk ook niet in onze lijst voor een actief teamuitje gezet. Nikste suf sfeertje en inkakmomenten, dansen met je kadaver, dát zul je! Tijdens de Disco Bingo staat de glitterende host op het podium een ware show weg te geven, terwijl jij en je team de liedjes afkruisen die op jullie blaadje staan. Er zijn overigens GE WEL DI GE prijzen te winnen en als we zeggen dat menig Disco Bingo in de afgelopen jaren is geëindigd met dansende mensen op tafels, liegen we niet. We kunnen ook niet beloven dat we zelf stil blijven zitten.

4. Volleybaltoernooi

Spreekt eigenlijk voor zich: we hebben grote volleybalnetten, we zorgen voor een professionele scheidsrechter en speluitleg voor degenen die de regels niet kennen (die zijn er genoeg, komt helemaal goed). Hoe lekker is het om jezelf een potje in het zweet te werken op het strand om daarna een ijskoud versgetapt biertje in je handen gedrukt te krijgen? Nou, precies, hartstikke lekker.

5. Workshops

Zin om wat te leren? Ga voor een workshop. We bieden verschillende mogelijkheden (eindeloos veel, eigenlijk). Natuurlijk kun je een aantal activiteiten uit onze lijst voor een actief teamuitje ook in workshopvorm gieten, maar nog leuker: denk aan een cocktailworkshop, een yoga- of meditatieworkshop, maar zelf eigen kleding maken of kunstschilderen. We doen het allemaal – samen met jou!

6. Bubble Football

Wil je gegarandeerd de slappe lach krijgen, ga je voor Bubble Football. Je weet wel, zo’n gigantische opblaasbal waar je in zit en je collega’s, die ook elk in een eigen bal zitten, uit de weg moet krijgen tot je bij je finish bent.

7. Archery Tag

Voor alle Robin-Hood-aanbidders: kies voor Archery Tag – een speciale Indigo-vorm van boogschieten. Kun je qua moeilijkheidsgraad uiteraard ook kiezen om dit te doen nádat de eerste drankjes geschonken en gedronken zijn. Eens kijken hoe scherp je dan nog bent.

Goed, zoals je ziet hebben we nu al een top 7 voor een actief teamuitje in elkaar gezet waar je U tegen zegt. En dat allemaal bij dezelfde strandtent. Uiteraard bieden we nog veel meer mogelijkheden. Die vind je in onze brochure. Het lijkt ons onwijs leuk om samen met jou een uniek bedrijfsuitje samen te stellen en er een dag van te maken die jij en je collega’s nooit meer vergeten. Daar zijn we voor. Let’s do this!

actief teamuitje scheveningen

Bij Beachclub Indigo kun je terecht voor al je feesten en partijen. We hebben een overzicht gemaakt van de meest voorkomende feestjes:

Contact

met Beachclub Indigo

Contactgegevens:

Algemeen:
Huisnummer +(31) 624 96 24 42

Partijen & grote reserveringen:
Laura-Lee Savoia +(31) 6 18 70 88 36
info@beachclubindigo.nl

Sollicitaties:
Dunja Kloos +(31) 6 38 38 63 53
personeel@beachclubindigo.nl

Privacyverklaring
Cookieverklaring

 

 

Routebeschrijving:

Let op! Indien u gebruik maakt van navigatie, toets dan 'Zwarte Pad 65' in i.p.v. ‘Strandweg 65’.

Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte pad en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, eindpunt van tram 1 en 9/bus 23.

Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein (betaald) aan het Zwarte pad. Ook zijn er voldoende parkeergarages in de omgeving. Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte Pad en zit in het midden van de beide looppaden naar het strand.

Openingstijden:

1 april tot 1 oktober
09:00 uur tot 01:00 uur

Adres:

Beachclub Indigo
Strandweg 65
2586 JL Den Haag

nl_NLDutch