Trouwen op het strand

Trouwen bij indigo

Wat leuk dat jullie aan Beachclub Indigo denken voor jullie trouwfeest! Wij vinden het een grote eer om jullie te mogen ontvangen in ons strandpaviljoen voor deze bijzondere dag. Trouwen bij Indigo doe je omdat je houdt van het echte strandgevoel. Wij willen dat jullie en jullie gasten zich in het buitenland wanen, het ultieme gevoel van vakantie! Wij maken van de droom werkelijkheid, dus laat je verrassen door onze unieke Indigo sfeer!

Trouwen met een gouden randje

Indigo durft anders te zijn dan de rest, met onze natuurlijke look voel je hier de ongedwongen, vrolijke sfeer. Dineren kan hier heel fijn met je voeten in het zand. En met slecht weer kun je binnen ook heel lekker zitten bij onze haard met kussens.

Stel jouw event samen met laura

Alleen maar liefde en geluk op jullie trouwdag. In een paar simpele stappen stel je met mij jullie droombruiloft samen. Ik neem na ontvangst van jullie wedding-info persoonlijk contact op.

Stap 1 van 4

Stap 1 van 4

Speciaal in thema

Als je op het strand trouwt, kun je je helemaal laten gaan met accessoires. Hoeden, zonnebrillen, waaiers of trendy parasolletjes, wat een gaaf gezicht is dit! Wij denken graag met jullie mee om jullie thema tot in de details uit te werken. Een strandbruiloft is ook uit te breiden met allerlei extra’s. Denk aan: een prachtige dame verkleed als ‘levend ijsje’ paradeert gezellig tussen jullie door, een stoere Oesterman, een Candy Girl of Cocktailbar. Je kunt het zo gek niet bedenken!

Eten in festivalstijl

En om nog maar even bij de keuzemogelijkheden te blijven: ook voor het diner is zoveel mogelijk. Wil je een wat meer formele setting, dan kun je kiezen voor een 3 gangen diner aan lange, mooie gedekte tafels. Wil je liever wat losser, meer festivalstijl, dan ga je voor een gezellige barbecue of voor onze unieke Street Food World Market. Deze food market bestaat uit, volledig in thema aangeklede, marktkramen die ieder een land of werelddeel vertegenwoordigen. Beachclub Indigo neemt jullie mee op reis, werelds eten op het strand!

Het feest!

En wat maakt jullie huwelijksdag compleet? Juist. Muziek. Muziek roept herinneringen op en dat is precies wat je op jullie feest wil. Dat nummer tijdens de eerste kus, het liedje van jullie mooiste vakantie, jullie middelbare schooltijd… Onze DJ’s sluiten volledig aan bij jullie wensen. Achter de schermen bij Indigo staat er een professioneel muzikaal team klaar die voor jullie gelegenheid jullie muziekwensen kan vervullen.

Foto’s van bruiloften op het strand bij Indigo

Foto’s van bruiloften op het strand bij Indigo

Persoonlijk

Trouwen is een heel bijzondere gebeurtenis. Jullie willen een goed en vertrouwd gevoel krijgen bij het organiseren hiervan. En terecht. Ik, Laura-Lee, ben tijdens het gehele traject jullie vaste contactpersoon. Hebben jullie leuke ideeën of vragen waar je direct antwoord op wilt hebben, jullie mogen mij ten allen tijden bellen of mailen. Ik help jullie graag jullie persoonlijke wensen te verwezenlijken. Het moet de mooiste dag uit jullie leven worden, toch?

Laat Laura je helpen met jouw droomdag

Officiële trouwlocatie

Beachclub Indigo is een officiële trouwlocatie! U hoeft zelf niets meer te regelen, de gehele dag kan bij ons georganiseerd worden. Met ruim tien jaar ervaring in het organiseren en verzorgen van huwelijken maken we er, samen met jullie, een dag van om nooit te vergeten.

Vakantie sfeer

Altijd al in het zonnige buitenland willen trouwen? Indigo onderscheidt zich door haar kleurrijke, zomerse uitstraling en geeft u het gevoel alsof u op een tropisch eiland bent. Het met lampionnetjes verlichte pleintje, hangmatten, de vuurpalen, het houten buitenbarretje en het sfeervolle terras. Dé ultieme strandbeleving!

Exclusief

Wilt u gebruik maken van een gedeelte van Indigo voor uw bruiloftsfeest of ons gehele strandpaviljoen exclusief afhuren? Dit kan allebei. Vraag ons naar de mogelijkheden en prijzen. Ons prachtige zijterras met zeezicht en houten buitenbar leent zich uitstekend voor grote gezelschappen. Dit terras is volledig te overdekken met onze luxe, op maat gemaakte flextent.

Of laat Laura op een ander moment een reminder versturen…

Blogs over trouwen op het strand

Trouwen aan het strand: 3 belangrijke adviezen

Trouwen aan het strand: 3 belangrijke adviezen

Allereerst: van harte gefeliciteerd met jullie verloving! Nu gaat het echte werk beginnen: de bruiloft plannen. Omdat Beachclub Indigo inmiddels al tien jaar volwaardig meedraait als trouwlocatie, hebben we in de loop der tijd enorm veel kennis opgedaan.

Beachclub Indigo: het leukste restaurant Scheveningen strand

Beachclub Indigo: het leukste restaurant Scheveningen strand

Vergeet die schnitzel met slappe friet en een glas lauwe cola ernaast. Wij gaan voor de real deal: een menukaart van hoog niveau – het hele strandseizoen lang. En naast die menukaart maken we ook nog eens regelmatig uitstapjes naar andere landen of veranderen we ons restaurant Scheveningen strand in een waar BBQ-paradijs. Waar we het over hebben?

Welkom op het Zwarte Pad: strandtenten, feestjes en de mooiste zomerdagen

Welkom op het Zwarte Pad: strandtenten, feestjes en de mooiste zomerdagen

Ah… het Zwarte Pad, strandtenten, de pier… ja, dat is ons mooie Scheveningen – in de volksmond ook wel Scheef genoemd. Acht maanden per jaar vind je aan de boulevard en nog verder rijen strandtenten. Nou zijn we hartstikke trots op onze toeristische trekpleister, maar zeker de locals hebben niet altijd zin in rumoer.

nl_NLDutch