Uiteten Scheveningen? Beachclub Indigo heeft alles

Uiteten Scheveningen? Doen!  Zomer, voeten in het zand en een cocktail in beide handen (waarom niet?) terwijl je uitkijkt op zee. Tel daar kaarslicht, lampionnen en vuurtjes bij op en je hebt al redelijk de sfeer te pakken die Indigo heet. Niet voor niets worden we al vanaf het eerste seizoen omschreven als ‘een dag vakantie in eigen land’ – en dat komt niet in de minste plaats door onze geweldige menukaart. We leggen hieronder nog eventjes uit waarom je Beachclub Indigo echt een keertje wil bezoeken.

Gooooooood vibes

We hebben het net al gezegd, maar we zeggen het gewoon nog een keer voor iedereen die voor uiteten Scheveningen kiest: bij Indigo zijn de vibes meer dan chill. Dat voel je al zodra je onze poort in de verte ziet en dat wordt alleen maar meer naarmate je dichterbij komt. Tot je ons terras op kijkt en gewoon niet anders kunt dan een plekje veroveren aan een tafeltje, een zitkuil met bankjes of op een van onze loungebedden. Zelfs de muziek kiezen we met zorg uit en past bij de sfeer van die dag. En heb je ons supergezellige personeel al ontmoet? Geloof ons, zelfs als je een slecht humeur hebt, ga je door onze toppers met een glimlach weer naar huis.

Veeeeeeeel keuze

En dan bedoelen we ook echt veel keuze. Jij wil uiteten Scheveningen, wij hebben voor ieder wat wils: van vlees tot vis en van vegetarisch tot vegan, iedereen kan bij ons terecht. Als je onze menukaart leest, zie je dat we zelfs op de borrelkaart rekening houden met verschillende eetwensen. Nog een leuk weetje: we maken heel veel borrelsnacks zelf! Zoals de chicken pops. Die worden vers en handgemaakt door onze koks en geloof ons… je wil ze echt proeven. Nog een pareltje van de kaart: de Smoked Salmon uit eigen smoker, onze shakshuka, de Vegan Burger, onze hangover tosti… tsja… eigenlijk moet je gewoon alles proeven. Wat een smaken!

BBQ op tafel

Een van de allergezelligste diners is toch wel de BBQ. Lekker je eigen vlees, vis, vegan gerechten en nog veel meer grillen met een bucket Corona erbij of een goede fles wijn. Dat kan bij ons! We hebben speciale barbecues voor op tafel en onze chefs bereiden alles voor, zodat jij van een fantastisch avondmaal tijdens uiteten Scheveningen kunt genieten dat je zelf hebt gegrild!

Drinks drinks drinks

Speciaalbier, bijzondere biologische wijnen, een Coronatap… we have it all. Wist je trouwens dat Indigo de enige in de randstad is die door Corona geselecteerd is voor een tap in de bar? Ijskoud, altijd vers, limoentje erbij… now we’re talking.

Superromantisch

Ja, echt. Als je bij ons komt eten, word je helemaal in de watten gelegd. Indigo is door de sfeer, de gezellige verlichting en het speciale plekje op het Zwarte Pad een van de meest romantische plekken om met je lief uiteten Scheveningen te gaan – en daar zijn we hartstikke blij mee. Want hoe meer liefde, hoe meer vreugd ;).

Wanneer zien we je verschijnen?

Foto’s op het strand bij Indigo