Jouw verjaardag op
het strand

jouw verjaardag bij indigo

Hoera, je bent jarig! Een verjaardagsfeest op het strand is een extra leuke manier om een nieuw levensjaar in te luiden. Een verjaardagsborrel met een cocktail uit een kokosnoot en een platter vol heerlijke hapjes. Aansluitend kun je met je gezelschap genieten van een zomerse barbecue. En wil je het echt bont maken, dan sluit je af met een dansfeest, lekker met de voetjes van de vloer.

Wij zorgen er altijd voor dat je tijdens jouw verjaardag je eigen plekje krijgt op het terras of op het strand. Wil je tijdens jouw verjaardag een activiteit organiseren dan is dit vanzelfsprekend geen enkel probleem. Vraag Laura naar de mogelijkheden.

 

Stel jouw event samen met laura

‘Happy Birthday to You’.. In een paar simpele stappen stel je met mij jouw verjaardag samen. Ik neem na ontvangst van jouw info persoonlijk contact met je op. 

Step 1 of 4

Foto’s van VERJAARDAGEN op het strand bij Indigo

Foto’s van VERJAARDAGEN op het strand bij Indigo

Blogs over verjaardagen op het strand

Leukste strandtent Scheveningen is de plek voor jou

Leukste strandtent Scheveningen is de plek voor jou

Soms wil je op vakantie – en in deze tijd is vakantie in eigen land (met als vaste plek een strandtent Scheveningen) de beste optie voor je. Scheveningen biedt zon, zee en strand en een hele hoop reuring, zeker in de lente en zomer. Op onze boulevard staan ijs- en...