Verjaardag vieren: doe het bij deze strandtent Zwarte Pad

In de lente of de zomer geboren? Yes, dan ben jij één van de gelukkigen die zijn of haar verjaardag op het strand kan vieren! En waarom je dat dan bij Indigo, de leukste strandtent Zwarte Pad zou doen? We hebben zeven heule goede redenen en die noemen we hieronder.

1. Your wish is our command

Jij geeft aan wat voor sfeer je wil, wij denken met je mee. Wil jij je eigen mini-festival inclusief foodstands? Kan gewoon. Wil je een loungehoek met vooral heel veel kussens en kaarsjes en het liefst binnen? Zorgen we voor. Het maakt niet uit wat je wensen zijn, wij trekken alles uit de kast om precies de vibe neer te zetten waarmee jij je het liefst wil omringen.

2. Vegetariërs en veganisten kunnen gewoon een vorkje meeprikken

Beachclub Indigo beschikt over professioneel en ervaren keukenpersoneel dat precies weet waar rekening mee te houden. Ons menu is gevarieerd en iedereen, van vleeseter tot pescetariër en van vegetariër tot veganist, kan hun buikje rond eten. Of je nu kiest voor een driegangenmenu of een barbecue, we got you.

3. We kunnen er een persoonlijk mini-festival van maken

Jazeker, dat lees je goed. Beachclub Indigo is als strandtent Zwarte Pad gespecialiseerd in festivals en evenementen, grote én kleine. Dat betekent dat jouw verjaardag je eigen mini-festival kan worden. Inclusief dj en/of band, foodstands en nog veel meer moois. Vraag gewoon even naar de mogelijkheden

4. Je bent buiten

Even afgezien van alles wat we voor je kunnen regelen, wat is er mooier dan je verjaardag middenin de natuur, bij een strandtent Zwarte Pad vieren? Die mooie Haagse duinen wil je toch voor geen goud missen? Laat staan een duik in de zee, het zou zomaar eens héél mooi weer kunnen worden op je verjaardag, kan je net zo goed even gaan pootje baden!

5. Van cocktailworkshops tot Expeditie Indigo

We schénken niet alleen de allerbeste cocktails, we kunnen je ook leren hóe je dat doet door een cocktailworkshop te geven als je dat leuk vindt. Ook sportievere activiteiten kunnen we over meedenken. Ooit al eens willen meedoen aan Expeditie Robinson? Kan gewoon bij Indigo, namelijk bij Expeditie Indigo. Jep… nu al spannend.

6. We hebben het leukste team van Scheveningen

En dat betekent dat van ons barpersoneel tot aan de bediening er alles aan doet om jullie volledig in de watten te leggen terwijl jij je verjaardag op het strand viert. Mét de benodigde gezelligheid en professionaliteit. Elk Indigo-teamlid is deel van onze strandtent Zwarte Pad en uniek, dat maakt ons hele team ook zo sterk. En dat merk je.

7. Je kunt na je verjaardag gewoon door naar het volgende feestje…

Want daar geven wij er ook genoeg van bij Indigo. Vier je verjaardag bij ons voordat we een strandbios houden, vier het op één van onze festivals of ga met elkaar aan tafel voor we een pop-up pleinfeestje geven. Dubbel feest!

8. Wij hebben de beste in-house dj’s

Zelfs als je geen speciale dj wil inhuren voor je verjaardag bij Indigo, zorgen wij dat de muziek helemaal past bij je feestje. Dat komt doordat we onze eigen professionele in-house dj’s hebben, die het hele jaar door op grote feesten draaien – niet voor niets. Ze weten alles van muziek en hebben elk hun eigen specialisatie. Kom maar door dus, met je verjaardag op het strand terwijl je naar je lievelingsgenres luistert.

9. Je bent bij een strandtent @ Zwarte Pad, maar het voelt als vakantie

Een dag bij Indigo voelt als een weekend vakantie. Dat komt doordat we je helemaal onderdompelen met álles wat je op vakantie krijgt: heerlijk eten en een menukaart die je niet gewend bent, vrolijk en energiek personeel, heerlijk weer of een gezellig etentje bij ons binnen, gekleurde tafeltjes en stoeltjes, kaarsen en vuurkorven, lampionnen, plantjes en verse bloemen: dat is wat je krijgt bij onze strandtent Zwarte Pad – en voor minder dan dat doen we ’t niet.

Heb je liever

telefonisch contact?

Bel Laura op:

+31 618 708 836

Alle Indigo blogs

Expeditie Robinson, Scheveningen, Indigo… dit is Expeditie Indigo!

Expeditie Robinson, Scheveningen, Indigo… dit is Expeditie Indigo!

Expeditie Robinson, Scheveningen, Indigo… tsja, dat is net even anders dan een vrijmibo of ‘casual Friday’ op je werk. Midden in de natuur, achter de duinen en vlak bij het water kan je je hart ophalen en echt even tot rust komen. Met het lekkerste eten en de ontspanning die je automatisch voelt omdat je kunt uitwaaien in een omgeving waarin jij en je collega’s normaal gesproken niet samenkomen.

Strandpaviljoen Scheveningen: Indigo als best bewaarde geheim

Strandpaviljoen Scheveningen: Indigo als best bewaarde geheim

Als er één strandpaviljoen Scheveningen is die in geen enkel opzicht op een andere lijkt, is het Indigo wel. En voor je denkt: jaja, dat zeggen al die strandtenten over zichzelf: hear us out. Zoals elke strandtent een eigen identiteit heeft – en al helemaal op het...

Trouwen op het strand: 5 tips voor je droombruiloft

Trouwen op het strand: 5 tips voor je droombruiloft

Jullie willen trouwen op het strand. Begrijpen we als geen ander, want zelf zijn we er ook niet weg te slaan. Wat we óók heel goed weten, is hoe belangrijk de allermooiste dag van je leven voor je is, en hoe fantastisch het is als alles klopt – kunnen jullie je concentreren op familie en vrienden.