vrijgezellenfeest
op het strand

 

een speciale dag bij indigo

En dan is het bijna zover… Je beste vriend/in, sportmaatje of collega gaat trouwen. Maar voordat dit officiële moment is aangebroken, willen jullie nog een exclusieve dag. Bij Indigo ben je aan het juiste adres voor een top dag. Wij bieden tal van activiteiten aan die je samen met jullie groep kunt doen. Na jullie gezellige, sportieve of grappige groepsactiviteit gaan jullie heerlijke eten, drinken en feesten tot in de late uurtjes.

Grill-It-Yourself-BBQ

Als afsluiter van de dag samen barbequen op het strand, wat wil je nog meer, Speciaal voor groepen kleiner dan 25 personen bieden wij de Grill-It-Yourself-BBQ aan; een mini barbecue op tafel waarbij je als groep zelf alle lekkere gerechten, die onze chef heeft voorbereid, klaarmaakt. Wil je liever borrelen met hapjes of een diner a la carte, dat kan natuurlijk ook. Laat maar weten waar je voorkeur naar uitgaat en dan denken wij graag met je mee om er een geslaagde dag van te maken.

Stel jouw event samen met laura

‘Easy like 1-2-3’.. In een paar simpele stappen stel je met mij jouw vrijgezellenfeest samen. Ik neem na ontvangst van jouw info persoonlijk contact met je op.

Stap 1 van 4
Stap 1 van 4

Foto’s van vrijgezellenfeesten op het strand bij Indigo

Foto’s van vrijgezellenfeesten op het strand bij Indigo

Drinks

Wat dacht je van beginnen met een cocktail uit een verse kokosnoot of een bruisend glas prosecco? Afhankelijk van het soort gezelschap dat jullie zijn, zullen wij jullie adviseren over de drank opties zoals open bar, drinken op nacalculatie of een combinatie van beiden. De lekkerste koude biertjes en wijntjes staan op jullie te wachten, vraag naar onze funky drankkaart!

Strandactiviteiten

Wil je voorafgaand aan jullie barbecue samen iets leuks doen, dan denken wij graag met jullie mee over een gezellige strandactiviteit. Wat dacht je van powerkiten, bubble footbal of Expeditie Indigo? Een combinatie van activiteiten is ook mogelijk; bijvoorbeeld beachvolleybal en daarna een cocktailworkshop. Vraag Laura gerust naar de mogelijkheden.

Heb je liever

telefonisch contact?

Bel Laura op:

+31 618 708 836

Blogs over VRIJGEZELLENFEESTen op het strand

Beachclub Indigo: het leukste restaurant Scheveningen strand

Beachclub Indigo: het leukste restaurant Scheveningen strand

Vergeet die schnitzel met slappe friet en een glas lauwe cola ernaast. Wij gaan voor de real deal: een menukaart van hoog niveau – het hele strandseizoen lang. En naast die menukaart maken we ook nog eens regelmatig uitstapjes naar andere landen of veranderen we ons restaurant Scheveningen strand in een waar BBQ-paradijs. Waar we het over hebben?

Welkom op het Zwarte Pad: strandtenten, feestjes en de mooiste zomerdagen

Welkom op het Zwarte Pad: strandtenten, feestjes en de mooiste zomerdagen

Ah… het Zwarte Pad, strandtenten, de pier… ja, dat is ons mooie Scheveningen – in de volksmond ook wel Scheef genoemd. Acht maanden per jaar vind je aan de boulevard en nog verder rijen strandtenten. Nou zijn we hartstikke trots op onze toeristische trekpleister, maar zeker de locals hebben niet altijd zin in rumoer.

Strandpaviljoen Scheveningen: Indigo als best bewaarde geheim

Strandpaviljoen Scheveningen: Indigo als best bewaarde geheim

Als er één strandpaviljoen Scheveningen is die in geen enkel opzicht op een andere lijkt, is het Indigo wel. En voor je denkt: jaja, dat zeggen al die strandtenten over zichzelf: hear us out. Zoals elke strandtent een eigen identiteit heeft – en al helemaal op het...

nl_NLDutch