Vrijgezellenfeest strand? 7 x waarom Indigo top is voor je wensen

Een vrijgezellenfeest, strand, zon, fun… tsja, dat is net even anders dan een bowlingbaan of midgetgolfen. Midden in de natuur, achter de duinen en vlak bij het water kunnen jullie helemaal in je eigen bubbel feestvieren. Met het lekkerste eten en ultieme ontspanning en sfeer.

Van fantastische BBQ-mogelijkheden tot een duik in zee nemen en van je vrijgezellenfeest écht een ervaring maken, mét ruimte voor chillvibes tot een totaal eigen foodmarket en Expeditie Indigo. Hieronder vind je alle redenen waarom je Beachclub Indigo bij uitstek geschikt is voor jouw vrijgezellenfeest strand Indigo.

Expeditie Indigo haalt Robinson naar je toe

Als je met je vrienden op het strand staat te borrelen en ondertussen wat actie in de taxi wil, is dit je keuze. Oh yes, Expeditie Indigo zorgt niet alleen voor een hoop hilariteit en groepsgevoel, maar ook voor avontuur. Zelf vuur maken, boogschieten, noem maar op. Iets minder behoefte aan competitie, maar wel in voor een activiteit tijdens je vrijgezellenfeest strand? Kom SUPPEN, maak een boottocht… er is echt voor elke wens een oplossing.

Je kunt BBQ’en op het strand van Scheveningen

BBQ’en is sowieso al supergezellig, laat staan op het strand! De beste koks maken de lekkerste burgers klaar, zelfs voor pescetariërs, vegetariërs en veganisten is er genoeg keuze. Die plaatjes die je normaal gesproken alleen op Instagram voorbij ziet komen (denk: buitenlucht, kampvuur, gezelligheid) zijn nu ineens werkelijkheid geworden. Dat wil je meemaken!

Je kunt een duik in zee nemen

Oké, het gaat iets verder dan een feestje a la ‘neem je zwembroek mee’, maar als je je zwembroek of badpak wel meeneemt, kun je zelfs met elkaar een duik in zee nemen – en dat met al je vrienden die ook op de mooiste dag van je leven aanwezig zullen zijn. Indigo staat ook met alle liefde met een stel SUP-boards voor je klaar waarmee je de golven (al dan niet in cursusvorm) kunt trotseren.

Je biedt je vrienden een echte ervaring

Vrijgezellenfeesten zijn sowieso hartstikke gezellig, waar je ze ook houdt. Maar wanneer je je vrijgezellenfeest strand bij Indigo houdt, weet je dat je vriendengroep en familie een ervaring meekrijgen waar een jaar later nog over gesproken wordt. Met elkaar de deur uit terwijl de barbecue al aan staat en er vrolijke muziek uit de speakers klinkt… het lijkt wel een dag in een tropisch all-inclusive oord.

Een spectaculair vrijgezellenfeest strand betekent bij Indigo niet dat er alleen gefeest moet of kan worden. Er is altijd ruimte voor stilte wanneer er speeches worden gehouden en als gewenst, zorgen wij ervoor dat jullie ruimte wordt afgeschermd. Zo kun je alle belangrijke dingen met elkaar bespreken zonder gestoord te worden. Wel zo prettig als je nog moet beslissen of tante Gerda of overgrootoom(?) Felix-Peter wordt uitgenodigd

Er kan niks misgaan

Wist je dat we er werkelijk álles aan doen om jullie vrijgezellenfeest strand, ongeacht de omstandigheden, te laten slagen? We gaan letterlijk door weer en wind om jullie een zo leuk mogelijk feest te bieden. Zo hebben we zelfs een keer onze hele keuken verplaatst naar een andere locatie om bij het betreffende gezelschap het feest tóch te kunnen laten doorgaan. Ondanks de storm. Gelukkig zijn dit uitzonderingen, maar als je een voorbeeld wil van hoe toegewijd we zijn, is dit vast een goed voorbeeld voor je vrijgezellenfeest strand

Mini-privé-foodfestival met al je vrienden!

Kom je met een zeer diverse groep? Dan kun je kiezen uit één grote barbecue, maar ook uit verschillende keukens.

Weleens onze Street Food World Market geprobeerd? Dit is een BBQ op het strand dat je in Scheveningen nergens anders ziet dan bij ons: onze Indigo-chefs bereiden op vier verschillende tonnen wereldgerechten uit elke windstreek. Zin in Mexicaans? Wordt geregeld. Toch liever een klassieke Amerikaanse burger? Doen we. Kortom: je vrijgezellenfeest strand krijgt een echte festival-vibe. Precies wat jij en je vrienden nodig hebben voor je in het huwelijksbootje stapt.

Laat het aan ons over

Geen zin om zelf na te denken, maar wil je gewoon iets gaafs neerzetten? Zin in een workshop? Een DJ? Circusartiesten? Ook dat kan allemaal. Geef onze eventmanager Laura-Lee een paar steekwoorden en zij zorgt samen met het hele Indigo-team dat je hele dag op z’n pootjes terechtkomt.

Zoals je leest is er een hoop waar je rekening mee moet houden, en zijn er nóg meer opties om uit te kiezen. Mocht je nieuwsgierig zijn geworden en meer informatie willen over een vrijgezellenfeest strand  bij Indigo, horen we dat graag. Je kunt ons mailen naar onze eventmanager Laura-Lee via info@beachclubindigo.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je liever

telefonisch contact?

Bel Laura op:

+31 618 708 836

Alle Indigo blogs

Zo fixt Indigo jouw coronaproof bedrijfsfeest Scheveningen

Zo fixt Indigo jouw coronaproof bedrijfsfeest Scheveningen

De maatregelen rondom het coronavirus hebben ons allemaal in de greep, zeker nu we alleen nog een coronaproof bedrijfsfeest Scheveningen kunnen organiseren. Maar hey, stilzitten doen we niet. Sterker nog, we hebben een checklist voor beginners die veilig teamuitje willen houden.

10 x originele teambuilding activiteiten bij Beachclub Indigo

10 x originele teambuilding activiteiten bij Beachclub Indigo

Je wil een bedrijfsuitje organiseren en je wil dat het mega wordt, dus hebben we een top 10 bedrijfsuitjes gemaakt. Dat hebben je team en jij wel verdiend namelijk, zeker na afgelopen jaar. Laten we bij Indigo nou een gigantische lijst van superleuke activiteiten hebben die we kunnen organiseren – daar hebben we uiteraard een lijst van gemaakt.

Trouwen aan het strand: 3 belangrijke adviezen

Trouwen aan het strand: 3 belangrijke adviezen

Allereerst: van harte gefeliciteerd met jullie verloving! Nu gaat het echte werk beginnen: de bruiloft plannen. Omdat Beachclub Indigo inmiddels al tien jaar volwaardig meedraait als trouwlocatie, hebben we in de loop der tijd enorm veel kennis opgedaan.

nl_NLDutch