Ga naar de inhoud

Welkom op het Zwarte Pad: strandtenten, feestjes en de mooiste zomerdagen

Ah… het Zwarte Pad, strandtenten, de pier… ja, dat is ons mooie Scheveningen – in de volksmond ook wel Scheef genoemd. Acht maanden per jaar vind je aan de boulevard en nog verder rijen strandtenten. Nou zijn we hartstikke trots op onze toeristische trekpleister, maar zeker de locals hebben niet altijd zin in rumoer. Sommige mensen willen Scheveningen op haar best ervaren – zelfs tijdens een hittegolf. En ja, dan kom je al snel terecht bij ons best bewaarde geheim…

In de aanbieding op het Zwarte Pad: strandtenten, feestjes, loungebanken, topkeukens, gezelligheid van maandag tot en met zondag. De hele zomer door. En omdat Scheveningers een goed feestje wel kunnen waarderen, vind je die volop. Ook bij Indigo – soms in de vorm van spontane pleinfeestjes op ons terras. Dan zeggen eigenaren Tom en Michel: ‘Het is heerlijk weer, er moet gedanst worden!’ en gaan alle tafels en stoelen aan de kant om plaats te maken voor spontane gezelligheid.

Qua muziekstijlen is er een groot aanbod te vinden op het Zwarte Pad. Strandtenten hebben speakers op het terras waar allerlei genres uit klinken. House, techno, folk, lounge, noem maar op. Bij Indigo draaien we overdag vooral muziek die je wil horen als je op een zonnig, tropisch eiland ligt en iemand je koelte toewuift met palmbladeren… je snapt het idee.

Ah… en dan ons lievelingsonderwerp van het Zwarte Pad: strandtenten gevuld met mensen in alle soorten en maten. Of je nou in je polo een fles champagne bestelt, of liever op je slippers aan een glas cola-Bacardi Lemon zit: iedereen is welkom – en dat voel je. Er is werkelijk geen andere plek dan het Zwarte Pad waar de sfeer zo goed is. Een van de redenen dat we hartstikke trots en blij zijn dat Beachclub Indigo al tien jaar van de partij is en het hele strandseizoen lang de deuren open heeft voor wie het maar wil.

Dus ja, altijd al benieuwd geweest naar waarom Scheveningen nou echt zo booming is in de zomer? En waar die ene leuke strandtent nou zit waar iedereen het altijd over heeft? Kom een keertje naar het Zwarte Pad: strandtenten zoals Indigo vind je daar. Oh enne… mocht je toevallig langs een beachclub wandelen met gekleurde lampionnen, eindeloos veel kaarsjes en heel veel vrolijke gezichten, schuif dan vooral even aan. We zullen je met open armen ontvangen.