Zo fix je een onvergetelijk vrijgezellenfeest op het strand

Je hebt de liefde van je leven ontmoet, hij/zij zei ja (of jij natuurlijk) en dat wil je vieren. Of misschien ben jij de BFF van de gelukkige en op zoek naar het perfecte vrijgezellenfeest om je beste vriend(in) mee te verrassen. Hoe dan ook, een onvergetelijk vrijgezellenfeest op het strand is zeker mogelijk – en al helemaal bij Indigo.

Afgezien van het feit dat het strand dé plek is waar je wil zijn in de zomer, is een vrijgezellenfeest op het strand bij Indigo nét even wat anders. Waarom, vraag je? Nou, geloof het of niet… vaker dan eens gaat het dak er (letterlijk) af bij ons. Van DJ’s tijdens één van onze pleinfeestjes (kan ook gewoon privé voor jullie worden geregeld, hoor) tot cocktailworkshops en van actie en avontuur met Expeditie Robinson-achtige taferelen tot een barbecue waar je je vingers bij aflikt. We draaien ons hand er niet voor om, niets is ons te gek en als het nog een beetje meer mag, doen we gráág een stapje extra.

Ons gezellige personeel zorgt voor een topsfeer zoals je die alleen bij Indigo vindt en onze eventmanager Laura-Lee denkt graag met jullie mee over de invulling van jullie dag. Liever chique dineren dan een BBQ? No problemo! Enne… wat voor taart wil je dan als dessert? Of gaan jullie toch liever voor schepijs van ons IJsmeisje?

Kun je je voorstellen dat we nog véél meer in de aanbieding hebben om een volledig ingevulde, megaleuke dag samen te stellen?

Hoe dan ook is een vrijgezellenfeest bij Indigo niet alleen top geregeld, je krijgt er een gratis vakantie-op-Ibiza-of-een-ander-heerlijk-eiland gevoel bij. Misschien komt het door de verse bloemen die we zelf schikken en in vazen over het terras verdelen, misschien komt het door de kleurrijke stoelen, tafels, planten, bar, kopjes, schotels, noem maar op… Eén ding is zeker: jullie krijgen een onvergetelijke dag. En dat is onbetaalbaar.

nl_NLDutch