Zo fixt Indigo jouw coronaproof bedrijfsfeest Scheveningen

De maatregelen rondom het coronavirus hebben ons allemaal in de greep, zeker nu we alleen nog een coronaproof bedrijfsfeest Scheveningen kunnen organiseren. Maar hey, stilzitten doen we niet. Sterker nog, we hebben een checklist voor beginners die veilig teamuitje willen houden. Hieronder vertellen we je hoe we je helpen de richtlijnen op te volgen, hoe je ondanks de afstand toch met elkaar de gezellige sfeer kan creëren en geven je opties voor verschillende onbijt/lunch/diner-mogelijkheden. Daarbij leggen we uit hoe je rekening kunt houden met eetwensen en allergieën, vertellen we je hoe we omgaan met het wispelturige Scheveningse weer en hoe er een beetje actie in de taxi komt. En, als je alles hebt gelezen en denkt ‘pfff, kon iemand anders dit maar voor me regelen’, hebben we zelfs daar een oplossing voor. GO!

Volg de richtlijnen van het RIVM op, wij helpen je erbij

Het liefst openen we natuurlijk gewoon weer onze Beachclub Indigo deuren zoals de voorgaande jaren, maar dat gaat helaas niet zomaar. Beachclub Indigo weten we er gelukkig zelfs in een tijd van corona een feestje van te maken met elkaar. En, ben je toevallig op zoek naar een strandclub waar je in deze tijd een coronaproof bedrijfsfeest Scheveningen kunt geven? Dat kan bij ons. We doen er werkelijk alles aan om de anderhalvemeter-afstandsregel in acht te nemen, zodat iedereen veilig feest kan vieren. Natuurlijk wel inclusief hapjes en drankjes, muziek en de typische Indigo-gezelligheid die je altijd bij ons kunt vinden.

Voldoende afstand en toch bonden?

Gezelligheid zien we als mens vaak als in een knusse sfeer met elkaar zijn. En dan het liefst niet op anderhalve meter afstand. Alleen kan dat nou eenmaal niet in deze tijd, want veiligheid gaat voor alles en een coronaproof bedrijfsfeest Scheveningen is noodzakelijk. Daarom hebben we onze bijzondere teambuilding activiteiten zo aangepast dat afstand houden geen probleem is. Ons terras en onze woonkamer hebben we daarbij ook nog eens extra gezellig gemaakt (denk lampionnen, mooie bloemboeketten en lampjes) zodat de sfeer altijd voelbaar is – al sta je in je eentje middenin de zaal. Echt hoor, kom maar eens binnenlopen. Voel je je gelijk thuis.

Zorg voor actie en teambuilding

Beetje actie nodig? Oh yes, Expeditie Indigo zorgt niet alleen voor teambuilding, maar ook voor avontuur. Zelf vuur maken, boogschieten, noem maar op. Iets minder behoefte aan competitie, maar wel in voor een activiteit tijdens je bedrijfsfeest op het strand? Kom SUPPEN, maak een boottocht… er is echt voor elke wens een oplossing. Zoals je leest is er een hoop waar je rekening mee moet houden, en zijn er nóg meer opties om uit te kiezen. Mocht je nieuwsgierig zijn geworden en meer informatie willen over een bedrijfsfeest Scheveningen bij Indigo, horen we dat graag. Je kunt ons mailen naar onze eventmanager Laura-Lee via info@beachclubindigo.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je liever

telefonisch contact?

Bel Laura op:

+31 618 708 836

Alle Indigo blogs

Organiseer Beachclub Bedrijfsfeesten die Sprankelen als een Festival

Beleef een onvergetelijk bedrijfsfeest aan de kust van Nederland bij Beachclub Indigo, waar de zon, zee en het zand samenkomen om een magische ervaring te creëren die sprankelt als een festival. Beachclub Indigo is dé plek waar je een uniek strandfestival kunt...

nl_NLDutch